Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Je normalni, aby cerstve dvoulete dite vcera odpoledne uslo 4km, presto odmitalo jit vecer spat a usnulo az po desate a dneska pekne v pul pate uz bylo vzhuru a dost nahlas si vyzadovalo moji pritomnost u hrani s autickama? Nemusite odpovidat. :)

Co máš proti tomu, ušetřit za budík a namísto toho koupit třeba věčný kalendář??? :D :D :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je normalni, aby cerstve dvoulete dite vcera odpoledne uslo 4km, presto odmitalo jit vecer spat a usnulo az po desate a dneska pekne v pul pate uz bylo vzhuru a dost nahlas si vyzadovalo moji pritomnost u hrani s autickama? Nemusite odpovidat. :)

..a vůbec..kdo spí nežije..! :D:D

Odkaz ke komentáři

Mozna pozadal o smazani, na coz ma pravo a vubec bych se tomu nedivil....

Mrzí mě to protože kdyby se tam nevyskytla spousta blbej keců tak třeba by se někdo našel,kdo by pánovi i pejskovi pomohl řešit pro oba nelehkou situaci.

Odkaz ke komentáři

to neni kvuli taxikarum, ale kvuli goparkingu bych rekl. kurvy jedny..

By mě zajímalo, jak chytráci, co to vymysleli, stihnou odvézt babku na letiště, odnést jí kufry k odbavení, rozloučit se a naběhnout zpět v limitu...

15minut není snad nikde.

Odkaz ke komentáři

By mě zajímalo, jak chytráci, co to vymysleli, stihnou odvézt babku na letiště, odnést jí kufry k odbavení, rozloučit se a naběhnout zpět v limitu...

15minut není snad nikde.

..nic ti neodnesou..jen ti to vyndají z auta a pá pá..dá se to stíhat i s další nakládkou v pohodě..

Odkaz ke komentáři

..nic ti neodnesou..jen ti to vyndají z auta a pá pá..dá se to stíhat i s další nakládkou v pohodě..

Sorry, ale na Ruzyň - teda vlastně letiště Vaška převelikého, jezdím celkem často.. Zatím nejsem v kategorii, kdy pro bráchu nebo kohokoliv, přijede poslíček s vozíčkem - všechno musím tahat sám :D

Pochopil jsem to totiž tak (možná špatně), že se 15 minut týká i soukromého parkování na standardním parkovišti.

Odkaz ke komentáři

to neni kvuli taxikarum, ale kvuli goparkingu bych rekl. kurvy jedny..

..mě se podnikání GOparkingu zamlouvá..nehledě na to, že je to určitě velmi vydělečný podnik..

..já jsem spokojený klient..no je pravda, že auto je pokaždé dost zaprášené..ale tak.......:D

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale na Ruzyň - teda vlastně letiště Vaška převelikého, jezdím celkem často.. Zatím nejsem v kategorii, kdy pro bráchu nebo kohokoliv, přijede poslíček s vozíčkem - všechno musím tahat sám :D

Pochopil jsem to totiž tak (možná špatně), že se 15 minut týká i soukromého parkování na standardním parkovišti.

já jsem pochopil špatně tebe..myslels to tak, že 15minut je moc..?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...