FrantisekH Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 taky dobrá práce burnout syndrom, za poslední týden a půl jsem nespal víc jak 30 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 (upraveno) burnout syndrom, za poslední týden a půl jsem nespal víc jak 30 hodin ..si můžeme Františku podat ruce.. Edit..až na dnešek..já 4.10... Upraveno 3. června 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 ..si můžeme Františku podat ruce.. Edit..až na dnešek..já 4.10... někdy bych si s tebou a sibiřanem opravdu ruku rád podal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 někdy bych si s tebou a sibiřanem opravdu ruku rád podal... nápodobně a myslím, že..to snad nemůže být nereálné nee..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 asi ne, za pár týdnů budu dobrovolně nezaměstnanej tak si chci udělat pár dní volna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Je normalni, aby cerstve dvoulete dite vcera odpoledne uslo 4km, presto odmitalo jit vecer spat a usnulo az po desate a dneska pekne v pul pate uz bylo vzhuru a dost nahlas si vyzadovalo moji pritomnost u hrani s autickama? Nemusite odpovidat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Je normalni, aby cerstve dvoulete dite vcera odpoledne uslo 4km, presto odmitalo jit vecer spat a usnulo az po desate a dneska pekne v pul pate uz bylo vzhuru a dost nahlas si vyzadovalo moji pritomnost u hrani s autickama? Nemusite odpovidat. Co máš proti tomu, ušetřit za budík a namísto toho koupit třeba věčný kalendář??? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Je normalni, aby cerstve dvoulete dite vcera odpoledne uslo 4km, presto odmitalo jit vecer spat a usnulo az po desate a dneska pekne v pul pate uz bylo vzhuru a dost nahlas si vyzadovalo moji pritomnost u hrani s autickama? Nemusite odpovidat. ..a vůbec..kdo spí nežije..! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 ..a vůbec..kdo spí nežije..! :D No jistě, já šel spát v půl šestý ráno.Nějak se nám to pivní posezení protáhlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Kam zmizelo vlákno svijanského mazu o darování psa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Mozna pozadal o smazani, na coz ma pravo a vubec bych se tomu nedivil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Mozna pozadal o smazani, na coz ma pravo a vubec bych se tomu nedivil.... Mrzí mě to protože kdyby se tam nevyskytla spousta blbej keců tak třeba by se někdo našel,kdo by pánovi i pejskovi pomohl řešit pro oba nelehkou situaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Toto: http://ekonomika.idnes.cz/ruzyne-omezi-bezplatne-parkovani-na-15-minut-za-hodinu-pf3-/eko-doprava.aspx?c=A120604_133441_eko-doprava_spi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Toto: http://ekonomika.idnes.cz/ruzyne-omezi-bezplatne-parkovani-na-15-minut-za-hodinu-pf3-/eko-doprava.aspx?c=A120604_133441_eko-doprava_spi to neni kvuli taxikarum, ale kvuli goparkingu bych rekl. kurvy jedny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 to neni kvuli taxikarum, ale kvuli goparkingu bych rekl. kurvy jedny.. By mě zajímalo, jak chytráci, co to vymysleli, stihnou odvézt babku na letiště, odnést jí kufry k odbavení, rozloučit se a naběhnout zpět v limitu... 15minut není snad nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 By mě zajímalo, jak chytráci, co to vymysleli, stihnou odvézt babku na letiště, odnést jí kufry k odbavení, rozloučit se a naběhnout zpět v limitu... 15minut není snad nikde. ..nic ti neodnesou..jen ti to vyndají z auta a pá pá..dá se to stíhat i s další nakládkou v pohodě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 ..nic ti neodnesou..jen ti to vyndají z auta a pá pá..dá se to stíhat i s další nakládkou v pohodě.. Sorry, ale na Ruzyň - teda vlastně letiště Vaška převelikého, jezdím celkem často.. Zatím nejsem v kategorii, kdy pro bráchu nebo kohokoliv, přijede poslíček s vozíčkem - všechno musím tahat sám Pochopil jsem to totiž tak (možná špatně), že se 15 minut týká i soukromého parkování na standardním parkovišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 to neni kvuli taxikarum, ale kvuli goparkingu bych rekl. kurvy jedny.. ..mě se podnikání GOparkingu zamlouvá..nehledě na to, že je to určitě velmi vydělečný podnik.. ..já jsem spokojený klient..no je pravda, že auto je pokaždé dost zaprášené..ale tak....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Sorry, ale na Ruzyň - teda vlastně letiště Vaška převelikého, jezdím celkem často.. Zatím nejsem v kategorii, kdy pro bráchu nebo kohokoliv, přijede poslíček s vozíčkem - všechno musím tahat sám Pochopil jsem to totiž tak (možná špatně), že se 15 minut týká i soukromého parkování na standardním parkovišti. já jsem pochopil špatně tebe..myslels to tak, že 15minut je moc..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Myslím si, že správně by to mělo být nastavené maximálně na 30 vteřin pro kompletní průjezd a kolem 3 - 3.5 vteřin samotné vykládání/nákládání. Jako standardní pit stop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky