Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hlavne , ze ma ve vlakne o novych pravidlech prodeje plnou hubu kecu .... a prijde sem jen kseftovat..

Za tohle by si zaslouzila ban. Tech kecu vsech odpurcu zmeny pravidel, ze to omezuje normalni lidi a ze staci, kdyz to moderatori ohlidaji a tvrdsi pravidla nejsou treba. Tak za tohle bych vystrihl moderatorsky zasah nad ramec tech zbytecnych pravidel. At si jde cica honit nejak jinam...

Také jsem tuto paní zde na foru posledních pár dnů sledoval a vypadá to fakt na zapálenou osobu do hodinek. A podle prodejního vlákna asi sběratelka :suicide_anim:

Jojo, vidím to stejně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DOTAZ !!!!! Kdo ze mne udělal zase učedníka? Konkrétní jméno a funkce! Teď! KDO??????? Už mě to sssseee,

tady bude asi někdo divnej! KDO TO BYL? KDO?

no co já jsem zase jen pokročilejší začátečník.......................Posted Image

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Takhle to nenahoníš :rolleyes:

Já to nechci nahonit, já chci vědět KDO?

Pamatuješ, Já chci vědět, kam zmizel Hvězdář!

Kuwa, přeci mi to nebude pořád někdo něco ubírat. Že nemám čas celý den v práci psát příspěvky, už jednou mi to zkrouhli a taky se nikdo nepřiznal. Tak teď chci vědět konkrétní osobu, která to udělala. Dopr, přeci nebudu mít zase nápis učedník, tak at si tam mužu napsat co chci a je to Hasič

Tak jsem si to našel v novinkách a změně. Nechápu, proč mám být zase učedník, abych tu prodával jak na aukru. Koupil jsem tu za ty léta za statisíce, neprodal nic. Proč si do avataru nemůžu napsat co chci? Jestli mi tam pořad zůstane účedník, protože at někdo rozhodl o své vůli, tak at jde do pr...., a nepíše tam nic! Pořád mne bude někdo kastovat jak za komančů, s.... mě to!!!!

Upraveno uživatelem Hasič
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Já to nechci nahonit, já chci vědět KDO?

Já. :angel:

Vzniklo to přepočítáním příspěvků, nazapočítávají se příspěvky z prodejní sekce a z Ostatní diskuze a zábava, máš po srandě učedníku. :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Já. :angel:

Beru Straž požárna dobrá, jen ne učedník a bude Ti odpuštěno! Hasič:cheers:

Beru, Je Ti odpuštěno!

To jsem nebyl já. Já ti to znovu opravil na CSc., jak jsi chtěl.:D

EDIT: A prosil bych Jay Dolla, ať se nám do toho neplete.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...