Flegi Odesláno 28. května 2006 Nahlásit Odesláno 28. května 2006 Vyzná se někdo z vás v modelech Fortisů? Chci si tyhle hodinky přidat do sbírky, ale nevím jestli mezi švýcary nebo padělky, repliky a podobně. Případně nezná někdo nějaký znak, podle kterého bych to mohl poznat. Koupil jsem je v jedné zastavárně za babku, jsou v dost špatném stavu. Zlacení je skoro všechno slezlé, sklo hodně poškrábané, pásek asi není původní. Ale strojek je celkem přesný, cca. +- 2 sekundy denně a natažené vydrží taky slušně. Rozměr pouzdra je 36 mm bez korunky.
Jeremy Odesláno 28. května 2006 Nahlásit Odesláno 28. května 2006 U značky Fortis bych se kopírování nebál - podle mě jsou pravé..
Flegi Odesláno 28. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2006 Doufám, že jsou pravé, ale nějak se mi nelibí to zlacení. Když jsem je kupoval, myslel jsem jsi, že jenom dostali hodně zabrat. Pak jsem ale viděl varování na http://www.fortis-watch.com/en/news/archiv...ake_poland.html a začalo mi to vrtat hlavou, je to sice asi trochu jiná cenová skupina, ale .....
dehyd Odesláno 28. května 2006 Nahlásit Odesláno 28. května 2006 Zajímavý odkaz - škoda, že ta popisovaná celní "metla na fejkaře" ve skutečnosti moc (nebo vůbec) nefunguje...
steel Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 U značky Fortis bych se kopírování nebál - podle mě jsou pravé.. tyhle mozna, ale http://www.fortis-watch.com/en/news/frameset.html a nasleduj German juridical decision against copier and fakes
panacea Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 ... myslím že jsou pravé a vcelku hezké ..
steel Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 je to eta strojek, zrejme budou prave, do fejku tehle znacky bych tipoval nejakou myotu (nebo jak se to pise)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se