mengelis Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Uceleny nahled od odpurcu, jmenovite mengelis, jsem neslysel jediny. Jsem pro zamknuti vlakna a dal pokracovat podle new millisovo navrhu. Kdybys přečetl vlákno celé, tak bys minimálně ze dvou postů zjistil, že jsem psal, že jsem pro radar, ale ne bez toho, aniž by se kladly dotazy a přemýšlelo.
Onisan Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 Z lidí jako jsi ty a Dobrota je mi fakt fyzicky zle. Jste ubožáci neschopní vypotit cokoli k čemu je nutná inteligence. Její nedostatek nahrazujete arogancí. no vidíš, a já měl z tvho prvního příspěvku který tady zahájil to vlákno útokem na mně a nedostatkem argumentů z tvé strany stejný pocit z tebe... Ale třeba jsem se spletl.... Nicmně doufám, že si pochopil, že jsem předchozí vlákno na toto téma zamknul nikoliv pro pádnou argumentaci odpíračů, ale právě z důvodů které jsem napsal.... Třetí vlna internetové diskuse nepřinášející nic nového je předzvěstí osobních útoků, urážek a napadání.....
Jivl Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 no vidíš, a já měl z tvho prvního příspěvku který tady zahájil to vlákno útokem na mně a nedostatkem argumentů z tvé strany stejný pocit z tebe... Ale třeba jsem se spletl.... Nicmně doufám, že si pochopil, že jsem předchozí vlákno na toto téma zamknul nikoliv pro pádnou argumentaci odpíračů, ale právě z důvodů které jsem napsal.... Třetí vlna internetové diskuse nepřinášející nic nového je předzvěstí osobních útoků, urážek a napadání..... Naprostý souhlas. Zejména, a bohužel, osobních (a národnostních) urážek. To ukazuje mdlou inteligenci některých jedinců....................... (a potvrzuje můj příspěvek na téma volební hlas vs. IQ )
Gilius Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 Nějaké argumenty proti jsem zkusil sesmolit na straně 15 tohohle threadu......a naprosto bez povšimnutí a jediné reakce..... Zbytek snad ani nemá smysl komentovat......respektive...na některé lidi škoda slov....."bav se s volem o sobotě,když jde v pátek na porážku".....
Filipes Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 (upraveno) fakt vás nechápu, jedna strana tu druhou stejně nepřesvědčí, jenom se tu trapně urážíte, udělejte si anketu ANO/NE a zkuste se zdržet komentářů (což místní grafomani ale nedokážou), paka! Upraveno 23. srpna 2008 uživatelem Filipes
rorda Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 "bav se s volem o sobotě,když jde v pátek na porážku".....Tohle neznam, ještě jsem se s tim nesetkal ... Aspoň k něčemu bylo tohle vlákno dobrý ...
mengelis Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 Hloupé ucho neslyší, když se mluví chytře. W. Shakespeare (tolik k tomu, že tady údajně nikdo nevynesl žádný argument proti radaru, argumentů tu bylo pět prdelí, ale byly okázale ignorovány)
Onisan Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 pokud je argumentem "nechci" tak to je sice argument, ale tak pro nákup hodinek... Pro vojenské záležitosti existují strategicko-taktické argumenty... a ty tady nepadly...Bohužel... Pokud tedy nepovažujeme za argument tohoto typu (zjednodušuji) toto: Naštveme Rusko, nebo že na radar někdo hodí atomovku...(hodně jsem to zjednodušil) ... příspěvky plné prdelí,hlubpců a blbců jsou prostě jen vyčerpáním schopnosti argumentovat....o drsnějších urážkách to tuplem nemá cenu. Pokud by se chtěl někdo ze zdější komunity poprat nabízím k dispozici pondělní a středeční podvečery, na výběr pravidla anglickho boxu, Muay Thai, nebo si jentak můžeme dát do držky bez pravidel... pokud jsem psal o neexistenci argumentů tak jsem se navážel hlavně do J.F. který to tu otevřel osobním útokem a vyčítal mi neargumentování... sám nepřinesl nového ani ťuk... a tak ho tímto pasuji na "rytíře řádu PC klávesnice"... Třikrát ti může, milý J.F., mamka poťukat na rameno myší...
Gilius Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 pokud je argumentem "nechci" tak to je sice argument, ale tak pro nákup hodinek... Pro vojenské záležitosti existují strategicko-taktické argumenty... a ty tady nepadly...Bohužel... Pokud tedy nepovažujeme za argument tohoto typu (zjednodušuji) toto: Naštveme Rusko, nebo že na radar někdo hodí atomovku...(hodně jsem to zjednodušil) ... .....Tak já se Ti tam vypisuju(abych neblábolil,pár dní jsem si dohledával různé názory,diskuze,vyjádření odborníků.....pohledy na věc z různých úhlů-abych v tom neměl jen ty emoce) a Ty to takhle shodíš........ ...A nemyslím si,že bych v něčem neměl pravdu...z pohledu strategicko-taktických argumentů.
BUBÁK Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 Pokud by se chtěl někdo ze zdější komunity poprat nabízím k dispozici pondělní a středeční podvečery, na výběr pravidla anglickho boxu, Muay Thai, nebo si jentak můžeme dát do držky bez pravidel... pokud jsem psal o neexistenci argumentů tak jsem se navážel hlavně do J.F. který to tu otevřel osobním útokem a vyčítal mi neargumentování... sám nepřinesl nového ani ťuk... a tak ho tímto pasuji na "rytíře řádu PC klávesnice"... Třikrát ti může, milý J.F., mamka poťukat na rameno myší... Na vyřešení sporu, mohu doporučit, mimo výše uvedené, boj nožem proti steaku, nebo pořádnému špízu, zargumentovaný pár kousky Gambrinusu, okolo pěkné holky.... Praktikoval jsem to dnes na zahrádce restaurace U Rytíře, člověk získá úplně jinej pohled na svět. Je na čase dát se dohromady, ne se pořád rozdělovat, kvůli nesmyslům, jak je to vidět v tomto vlákně.. Přesně, na to pasuje text ze skladby, My proti nám, od kapely Orlík: Nezmohl je celý svět, sami se však zmohli hned, proti Čechům, šel zas Čech, zrada chytla druhý dech....
decebal Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 Hloupé ucho neslyší, když se mluví chytře. W. Shakespeare (tolik k tomu, že tady údajně nikdo nevynesl žádný argument proti radaru, argumentů tu bylo pět prdelí, ale byly okázale ignorovány) Něco moudrého ze sebe bys neměl?
Onisan Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 .....Tak já se Ti tam vypisuju(abych neblábolil,pár dní jsem si dohledával různé názory,diskuze,vyjádření odborníků.....pohledy na věc z různých úhlů-abych v tom neměl jen ty emoce) a Ty to takhle shodíš........ ...A nemyslím si,že bych v něčem neměl pravdu...z pohledu strategicko-taktických argumentů. Zvláštností internetových diskusí je, že se většinou ozvou ti na kter to nebyloprvoplánovitě myšleno...
HonzaX Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 Myslím si ,že radar je skutečně česká věc a nikdo jiný nám do toho nemá co kecat . Nemusí se Vám to líbit ale je to tak . Některé východní národy si v tom libují . To k Maksovi , a Slovákům , ( kdysi plevelil jiné vlákno americkým imperialismem , sprdnul jsem ho a odtud je jeho nevraživost k mé osobě , můžete si dohledat ) . Vždyť je to slovenský nacionalista . Kecy , pod jeho atavarem o tom svědčí . Pro odpůrce radaru , najděte si stránky Jiřího Svobody , bývalého předsedy KSČM o radaru . Je jednoznačně pro . Toho těžko můžete podezřívat z podpory imperialismu . Místní inteligenti určitě něco vypotí proti . Třeba něco o porážce .
Návštěvník Snow Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 (upraveno) Autocenzura Dohadů už tady bylo dost Upraveno 24. srpna 2008 uživatelem Snow
HonzaX Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 Snad svým postem přispejuk uzamknutí vlákna, které je o hovn.. Burani jako honzax a pod. tady melou svoje ušlápnutý bolševický kecy, pod zástěrkou informovanejch páprdů, co sežrali moudrost světa. (přitom jen žmoulali rudou knížku v ruce a doufali, že se na ně nějaký důležitý soudruh usměje) Nic se tady nevyřešilo, jen se několik lidí uboze snažilo shodit ostatní. Bla bla bla. Doufám, že si to co jste tady vyblili ten humus si to po sobě opravdu za 20 let přečtete. I když budete nejspíš tou dobou nervózní dědci, kteří kolem sebe plijou bezmocně špínu, aby se sebou vydrželi další všivej den. Je taky přísloví , " jenom blbec si neváží rady kterou dostává zadarmo ". To ovšem mladík s inteligencí od hlídací služby asi nepochopí .
J.F. Odesláno 24. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 Já nejsem komunista, nikdy jsem jím nebyl. Svobodovy názory mě nezajímají. HonzoX, v diskusi o věci jsou přijatelné argumenty ad rem. K argumentům ad hominem sahají ti, jimž jiné chybí. Mluví o nositeli argumentu na místo polemiky s argumentem. Dovolávání se názorů komunisty pouze svědčí o jakési neukotvenosti v myšlenkách vlastních. Sic, jste špatní, potože jste komunisti, protože nechcete radar. Ale i názor pro radar od prokazatelného komunisty je příkladný. Co třeba pochopit, že to nesouvisí s "pravičáctvím" a "levičáctvím"? Že klid ve světě i v duši, nevzniká tím že jsem silnější, ale tím že si nedělám zbytečné nepřátele. Že mám tolik síly, stát si za svým a dopřát jiným totéž. My nejsme ohroženi. Ohrožena je Amerika, prostě proto že si o to koleduje. Už staré prameny říkají, že čím kdo zachází, tím schází, či nečiň druhému, co nechceš aby činil on tobě. Jiné prameny tomu říkají karma. Naše země, s výjimkou husitství nebyla agresor, nebyla nikdy ani na jeho straně. Ať jí to vydrží.ˇ
Alessio Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 Naše země, s výjimkou husitství nebyla agresor, nebyla nikdy ani na jeho straně. Ať jí to vydrží.ˇ A taky byla párkrát pěkně v pr...i a pokaždé se vzdala bez boje. Doufám že to už se opakovat nebude, radar je dalším střípkem do mozaiky naší provázanosti se západním světem (počítám, že deštník bude součástí NATO...).
J.F. Odesláno 24. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 A taky byla párkrát pěkně v pr...i a pokaždé se vzdala bez boje. Doufám že to už se opakovat nebude, radar je dalším střípkem do mozaiky naší provázanosti se západním světem (počítám, že deštník bude součástí NATO...). Dyk si bojuj. To jsem zvedavej co teda vybojuješ. Koukal jsem, že by se sem hodila celá řada smajlíků, ale snažím se je ze zásady nepoužívat.
Onisan Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 staré prameny říkají, že čím kdo zachází, tím schází, či nečiň druhému, co nechceš aby činil on tobě. Jiné prameny tomu říkají karma. Naše země, s výjimkou husitství nebyla agresor, nebyla nikdy ani na jeho straně. Ať jí to vydrží.ˇ mně si vytýkal moje "historie, učitelka života"? Ono se na každou věc dá najít nějaké pořekadlo... Co třeba "chceš mír, připravuj válku" ? To by se zrovna hodilo kam?
Onisan Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Hoši, neměli byste to tu už locknout?!? já to locknul v minulém vlákně... J.F. měl potřebu to nechat, protože já jsem přeci ... viz. první strana takže vzhledem k tomu, že tohle nic nepřineslo již od první stránky bych to ani nezakládal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se