Alessio Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Dyk si bojuj. To jsem zvedavej co teda vybojuješ. Koukal jsem, že by se sem hodila celá řada smajlíků, ale snažím se je ze zásady nepoužívat. Máš pravdu, také bych rád některé smajlíky použil. No nic, tak příště zase stáhneme ocas.
maxs Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 mně si vytýkal moje "historie, učitelka života"? Ono se na každou věc dá najít nějaké pořekadlo... Co třeba "chceš mír, připravuj válku" ? To by se zrovna hodilo kam? Mne pri tebe nejde do hlavy jedna vec. Koho, alebo čo považuješ za reálne nebezpečenstvo? Zvyšok mám už približne začlenený (možno okrem Utrejch-a).
Onisan Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 (upraveno) Já jsem svůj názor vyjádřil na první stránce tohoto vlákna... nemám co víc dodat Já ten radar vnímám spíše z dlouhodobého , strategického hlediska... Upraveno 25. srpna 2008 uživatelem Onion
cody Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 mně si vytýkal moje "historie, učitelka života"? Ono se na každou věc dá najít nějaké pořekadlo... Co třeba "chceš mír, připravuj válku" ? To by se zrovna hodilo kam? Nebo rovnou "valka je mir" At zije Orwell! Ikdyz se priznam ze jsem necetl cele vlakno, ja se ani tak nebojim muslimu jako prave Americanu. Receno s mirnou nadsazkou.
CzechJoker Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 (upraveno) A taky byla párkrát pěkně v pr...i a pokaždé se vzdala bez boje. Doufám že to už se opakovat nebude, radar je dalším střípkem do mozaiky naší provázanosti se západním světem (počítám, že deštník bude součástí NATO...). Tak to prrr! Náš národ byl v posledním století zrazen několikrát, ať už našimi věrnými spojenci (VB, Francie i USA), tak bohužel vlastní vládou. Nemyslím si, že je správné generalizovat, jako že Beneš se v osmatřicátém posral, takže se posrali všichni. Tehdy jsme postavili do latě víc než 1200000 mužů ve zbrani a dle mého názoru jsme se bránit měli. Bohužel byli u kormidla vždy ti "rozumní". Dnes jsou imho u kormidla stejní naivkové, kteří věří tomu, že nás američani ochrání... Prd! V Gruzii je americká základna a ani nevystrčili rypáky na pomoc spojencům, natož že by si z nich Rusové něco dělali. PS: nejsem komunista Upraveno 25. srpna 2008 uživatelem CzechJoker
utrejch Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Mne pri tebe nejde do hlavy jedna vec. Koho, alebo čo považuješ za reálne nebezpečenstvo? Zvyšok mám už približne začlenený (možno okrem Utrejch-a). Pro me je jednoznacne hrozba rusko. A ktery stat na svete se odvazi bombardovat USA ci evropske zeme. Oficielne vubec zadny, ale to neznamena, ze nebude podporovat terroristy, aby toho dosahli oni. A ktery stat na svete podporuje vsemozne diktatatury? A proc? Jednoduse proto, ze kdyz vznikne bordel a zmatek v evrope, bude pro naseho velkeho slovanskeho bratra jednoduche ziskat spatky vliv v teritoriich, v kterych ho tak trestuhodne a nesmyslne ztratil. To samozrejme neni jediny argument. Jeste bych si dovolil polemizovat s tim ze usa chce rozkulacenou evropu. Je tomu presne naopak. Kdyz strada evropa tak se to projevi v usa a naopak. Usa tim nema co ziskat, preci jen jsme jeho nejprirozenejsi spojenci. Jediny kdo chce rozhasenou evropu jsou prave a jenom rusove.
HonzaX Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Autocenzura Dohadů už tady bylo dost Proč jsi si sednul na zadek ? Když něco napíšeš tak si za tím stůj ! To Czechjoker , nějak mi uniká kdy jsme byli spojenci USA. Nemáš v tom trochu guláš ?
Z. Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Pro me je jednoznacne hrozba rusko. A ktery stat na svete se odvazi bombardovat USA ci evropske zeme. Oficielne vubec zadny, ale to neznamena, ze nebude podporovat terroristy, aby toho dosahli oni. A ktery stat na svete podporuje vsemozne diktatatury? A proc? Jednoduse proto, ze kdyz vznikne bordel a zmatek v evrope, bude pro naseho velkeho slovanskeho bratra jednoduche ziskat spatky vliv v teritoriich, v kterych ho tak trestuhodne a nesmyslne ztratil. To samozrejme neni jediny argument. Jeste bych si dovolil polemizovat s tim ze usa chce rozkulacenou evropu. Je tomu presne naopak. Kdyz strada evropa tak se to projevi v usa a naopak. Usa tim nema co ziskat, preci jen jsme jeho nejprirozenejsi spojenci. Jediny kdo chce rozhasenou evropu jsou prave a jenom rusove. Přesně tak.
cody Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Take nejsem komunista, nesmyslim levicove. Mozna by bylo zajimave vedet kdo muslimum umoznil aby dnes byla atmosfera takova jaka je. Tomu ze 11 zari bylo dilo teroristu (krasne universalni slovo) veri pocitam malokdo. Jinak Rusko je urcite nebezpecne, o tom zadna, to jsem jaksi v prvnim mem prispevku v tomto vlakne opomel.
CzechJoker Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 A ktery stat na svete se odvazi bombardovat USA ci evropske zeme. Který stát bez mandátu OSN bombardoval Kosovo a Srbsko? USA. Který stát se bratříčkuje s teroristy z UCK? USA + NATO (tedy i my) Který stát podporuje separatistické snahy kosovských Albánců? USA Který stát má na území Kosova základnu o 70.000 vojácích? USA Když už chceme srovnávat ruské vojenské aktivity s ostatním světem, tak co pak Afghánistán, Irák, v současnosti výhrůžky vůči Íránu. Co řeknete na věznění afghánců bez soudu na základně Guantanamo? To, co se děje v Gruzii je svým způsobem "odplata" za Kosovo. V okamžiku vyhlášení samostatnosti Kosova to bylo Rusko, které avizovalo, že na základě stejného principu bude požadovat samostatnost pro Jižní Osetii a Abcházii. Mimochodem se jedná o stejný princip, jaký byl použit v roce 1938 nedaleko našich hranic. Na světě jsou 3 velmoci, které si zeměkouli rozdělí mezi sebe. My můžem akorát okounět okolo. Já nejsem prorusky orientovaný. Jenom jsem rád, když se měří všem stejně.
utrejch Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Který stát bez mandátu OSN bombardoval Kosovo a Srbsko? USA. Který stát se bratříčkuje s teroristy z UCK? USA + NATO (tedy i my) Který stát podporuje separatistické snahy kosovských Albánců? USA Který stát má na území Kosova základnu o 70.000 vojácích? USA Když už chceme srovnávat ruské vojenské aktivity s ostatním světem, tak co pak Afghánistán, Irák, v současnosti výhrůžky vůči Íránu. Co řeknete na věznění afghánců bez soudu na základně Guantanamo? To, co se děje v Gruzii je svým způsobem "odplata" za Kosovo. V okamžiku vyhlášení samostatnosti Kosova to bylo Rusko, které avizovalo, že na základě stejného principu bude požadovat samostatnost pro Jižní Osetii a Abcházii. Mimochodem se jedná o stejný princip, jaký byl použit v roce 1938 nedaleko našich hranic. Na světě jsou 3 velmoci, které si zeměkouli rozdělí mezi sebe. My můžem akorát okounět okolo. Já nejsem prorusky orientovaný. Jenom jsem rád, když se měří všem stejně. OSN je orgranizace k nicemu a ziskat jeji mandat kdyz tam maji diktatorske zeme pravo veta je zhola nemozne. Mela by se zrusit, za celou dobu sve existence byla spise k neuzitku. Jestli se pletu, rad bych slysel alespon o jedne jeji uspesne cinnosti. Druha az cvrta otazka je v podstate ta sama. Nebyl jsem pro uznani kosova a kdyz uz se tak stalo, meli porcovat poradne. Usa sice bombardovalo, ale velmi to priblizilo konec konfliktu. Evropa se jen divala a nic nedelala (coz je jeji typicka cinnost). Srovnavat to s lety pripravovanou situaci v gruzii muze jen demagog. Rusko velmi stupnovalo na gruzii tlak a hloupa odpoved gruzie byla v podstate odpovedi na ruske provokace. A ani usa neobsadilo srbsko tanky. Proste primer se hodi tak maximalne rusku. (trocha konzistence v nazorech by rusku taky slusela: kosovo, cecna x osetie, ale rusku nejde o idealy ale pouze o jeji imperialni ambice, ktere si ovsem muze dovolit jen kvuli drahe rope) A opakuji, ze rusko je nedemokraticky stat s mindrakem menecenosti a ze neni v zadnem pripade srovnatelne s demokratickymi staty. Hazet do jednoho pytle nedemokraticke zeme jako rusko s demokratickymi zememi sdruzenych v NATO je podivuhodne. Aspon pro me je v nich ovsem markantni rozdil. Okounet okolo nemusime, muzeme se snazit udrzet v demokraticke casti sveta, ke ktere ZATIM take patrime. Staci osum let vlady Paroubka a priblizime se vychodu vice, nez je zdravo. Fatalismus tedy neni na miste ...
maxs Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Pro me je jednoznacne hrozba rusko. A ktery stat na svete se odvazi bombardovat USA ci evropske zeme. Oficielne vubec zadny, ale to neznamena, ze nebude podporovat terroristy, aby toho dosahli oni. A ktery stat na svete podporuje vsemozne diktatatury? A proc? Jednoduse proto, ze kdyz vznikne bordel a zmatek v evrope, bude pro naseho velkeho slovanskeho bratra jednoduche ziskat spatky vliv v teritoriich, v kterych ho tak trestuhodne a nesmyslne ztratil. To samozrejme neni jediny argument. Jeste bych si dovolil polemizovat s tim ze usa chce rozkulacenou evropu. Je tomu presne naopak. Kdyz strada evropa tak se to projevi v usa a naopak. Usa tim nema co ziskat, preci jen jsme jeho nejprirozenejsi spojenci. Jediny kdo chce rozhasenou evropu jsou prave a jenom rusove. Ja som skôr myslel, že ťa nemám zaradeného ako človeka a nepripadal si mi zrovna ako zakomplexovaná mentolka. To môže byť ten rozdiel. Ja skôr vnímam Rusov rovnako ako nás. Mali sme komunistický režim, toho sme sa zbavili a teraz sú to iné krajiny. My tiež už nemávame na 1.mája a necvičíme Spartakiádu. Mám trochu problém hrať sa na kamaráta s niekym, kto rozmiestňuje vojenské základne po celom svete, napáda štáty v rámci "konečného riešenia islamskej otázky" a prevádzkuje tábory ako Abú Graib a Guantanámo. Ani to, že sú si naše kultúry podobné ma nejak nedokáže presvedčiť.
Návštěvník YPO Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Pánové - naše děti se za 50 let dozví takové věci o současné společnosti,že jim bude zle a radar v tom bude hrát úlohu třísky v zadku = výzva číslo dvě: co to tady utnout ať to naše děti nenajdou a nepřečtou ?
maxs Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Pánové - naše děti se za 50 let dozví takové věci o současné společnosti,že jim bude zle a radar v tom bude hrát úlohu třísky v zadku = výzva číslo dvě: co to tady utnout ať to naše děti nenajdou a nepřečtou ? Ááále. Veď sú to len také neškodné kecy. A sme vo vlákne Ostatní diskuse ...... Deťúrence to prežijú a keď budú mať podľa čoho hodnotiť o to lepšie.
maxs Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Pojdme si koupit další hodinky Ako sa tu začali množiť tie Panerajky mám veľké nutkanie
safi Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 AAnebo ještě jinak - pojdme si každý dát jednoho panáčka z domácích zásob a pojdme se přesunout do Panerai vlákna. jednoho docela malého panáčka ...
boo-beek Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 AAnebo ještě jinak - pojdme si každý dát jednoho panáčka z domácích zásob a pojdme se přesunout do Panerai vlákna. jednoho docela malého panáčka ... Po 15 novych strankach jsem opet nakoukl do tohoto threadu... Malej panacek stacit nebude, to je kurva malo... ...mozna nejaka mala lahvinka...
babaq Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 To, co se děje v Gruzii je svým způsobem "odplata" za Kosovo. V okamžiku vyhlášení samostatnosti Kosova to bylo Rusko, které avizovalo, že na základě stejného principu bude požadovat samostatnost pro Jižní Osetii a Abcházii. Mimochodem se jedná o stejný princip, jaký byl použit v roce 1938 nedaleko našich hranic. Na světě jsou 3 velmoci, které si zeměkouli rozdělí mezi sebe. My můžem akorát okounět okolo. A to s tou odplatou je jako dobře? Já nejsem pro to, abychom okouněli. Já jsem pro to, abychom jasně řekli, s kým chceme "chodit na pivo". Pokud jde o mně, Rus to nebude.
babaq Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 OSN je orgranizace k nicemu a ziskat jeji mandat kdyz tam maji diktatorske zeme pravo veta je zhola nemozne. Evropa se jen divala a nic nedelala (coz je jeji typicka cinnost). A opakuji, ze rusko je nedemokraticky stat s mindrakem menecenosti a ze neni v zadnem pripade srovnatelne s demokratickymi staty. Přesně, souhlas. OSN i EU je jakmile dojde na lámání chleba schopna leda vydávat další a další oběžníky. Nebýt vojenského zásahu NATO, v zemích bývalé Jugoslávie by teď nebyly problémy - samo, nebyly by tam žádné "problémové" národnosti. Jen ta jediná, správná. A taky mnohem více hromadných hrobů...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se