Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegáčkové, uvažuji o koupi ORIS TT3 Titan, nicméně můj kamarád má jakési titaničité hodinky a když se zpotí tak mu špiní ruku. Máte se špiněním titanu nějaké zkušenosti? Děkuji.

Odesláno
Kolegáčkové, uvažuji o koupi ORIS TT3 Titan, nicméně můj kamarád má jakési titaničité hodinky a když se zpotí tak mu špiní ruku. Máte se špiněním titanu nějaké zkušenosti? Děkuji.

Mám titanové Orisky TT1 a ruku mi nikdy nešpinily. Ani pouzdro, ani tah.

Návštěvník YPO
Odesláno

nosil jsem 6 let titanové hodinky a titanový náramek a nic nešpinilo

možná,že v kombinaci s agresivním potem je to jinak

Návštěvník YPO
Odesláno
Mám titanové Orisky TT1 a ruku mi nikdy nešpinily. Ani pouzdro, ani tah.

:offtopic: máš krásné hodinky v avataru ;) --- začínám být dost šílený, abych se značce Corum podíval na zoubek

Odesláno

Z titanu mám jedny quartzky, za 5 let ( z toho 3 roky denně) ani náznak špinění. A to je můj pod dost agresívní - aspoň podle doktora na kožním.

Odesláno

10 let jsem denně nosil titanové Festiny a nestalo se, že bych měl černou ruku. Na druhou stranu je pravda, že jsem je minimálně 1x týdně vydrhl.

Odesláno
:offtopic: máš krásné hodinky v avataru ;) --- začínám být dost šílený, abych se značce Corum podíval na zoubek

Sorry za :offtopic:

Já Corum obecně až tak nemusím (a řadu Bubble už tuplem ne), ale z těchto jsem dost hotovej. Ale nemůžu, sakra, nemůžu, za poslední tři měsíce těch hodinek přibylo nějak moc.

:) ale zkusím se ještě dovolit manželky, až se vrátí z práce :) třeba ji zlomí ta rajcovně zakrvácená vteřinovka imitující netopýří zub :)

Dělají se ve třech variantách. Velikost je hezkých 45mm bez korunky. Možná by to na mě bylo až moc.

Ta s ocelovou lunetou je fajn a cenově přístupná.

Pak je ještě luneta s bílými a černými diamanty. Ta s černými se k hodinkám skvěle hodí, ale ty peníze, to už je pro mě až moc velká pálka :(

Jo a k hodinkám je naprosto luxusní krabička. Už jen kvůli ní to stojí za ty prachy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...