šíma Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Kolegáčkové, uvažuji o koupi ORIS TT3 Titan, nicméně můj kamarád má jakési titaničité hodinky a když se zpotí tak mu špiní ruku. Máte se špiněním titanu nějaké zkušenosti? Děkuji.
NIGHTinGALE Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Kolegáčkové, uvažuji o koupi ORIS TT3 Titan, nicméně můj kamarád má jakési titaničité hodinky a když se zpotí tak mu špiní ruku. Máte se špiněním titanu nějaké zkušenosti? Děkuji. Mám titanové Orisky TT1 a ruku mi nikdy nešpinily. Ani pouzdro, ani tah.
Návštěvník YPO Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Kolegáčkové, uvažuji o koupi ORIS TT3 Titan, nicméně můj kamarád má jakési titaničité hodinky a když se zpotí tak mu špiní ruku. Máte se špiněním titanu nějaké zkušenosti? Děkuji. nosil jsem 6 let titanové hodinky a titanový náramek a nic nešpinilo možná,že v kombinaci s agresivním potem je to jinak
Návštěvník YPO Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Mám titanové Orisky TT1 a ruku mi nikdy nešpinily. Ani pouzdro, ani tah. máš krásné hodinky v avataru --- začínám být dost šílený, abych se značce Corum podíval na zoubek
Viktor Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Zkušenost se blíží - SKZ205K1 jsou na cestě
SAS Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Z titanu mám jedny quartzky, za 5 let ( z toho 3 roky denně) ani náznak špinění. A to je můj pod dost agresívní - aspoň podle doktora na kožním.
Baker Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Par diskusi na toto tema bylo tady, tady a tady.
edas Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 10 let jsem denně nosil titanové Festiny a nestalo se, že bych měl černou ruku. Na druhou stranu je pravda, že jsem je minimálně 1x týdně vydrhl.
NIGHTinGALE Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 máš krásné hodinky v avataru --- začínám být dost šílený, abych se značce Corum podíval na zoubek Sorry za Já Corum obecně až tak nemusím (a řadu Bubble už tuplem ne), ale z těchto jsem dost hotovej. Ale nemůžu, sakra, nemůžu, za poslední tři měsíce těch hodinek přibylo nějak moc. ale zkusím se ještě dovolit manželky, až se vrátí z práce třeba ji zlomí ta rajcovně zakrvácená vteřinovka imitující netopýří zub Dělají se ve třech variantách. Velikost je hezkých 45mm bez korunky. Možná by to na mě bylo až moc. Ta s ocelovou lunetou je fajn a cenově přístupná. Pak je ještě luneta s bílými a černými diamanty. Ta s černými se k hodinkám skvěle hodí, ale ty peníze, to už je pro mě až moc velká pálka Jo a k hodinkám je naprosto luxusní krabička. Už jen kvůli ní to stojí za ty prachy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se