romano Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 cus mam k vam prosbu tyka sa kupy ORIS mam vyhliadnuty nejaky model no kupoval by som najradsej vonku alebo cez net mam aj jednu stranku no neviem ci to nieje fake skuste poradit www.authenticwatches.com Diki a nech vam to tika.
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...autenticwatches někdo má pozitivní zkušenosti a někdo negativní
lolohh Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 V první řadě si asi přečti toto. Možná jsme ale blbě pochopil, co chceš, protože ti nefunguje na klávesnici interpunkce a dost blbě se to čte.
rorda Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Co mě ale spíš fascinuje je počet lidí, co se pořád na authenticwatches.com tady na fóru ptaj ... Někde asi něco děláme špatně, někde to tu asi musí bejt velkym písmem, že s nima byly ty a ty problémy, jinak nevim ... To je skoro každej měsíc jeden dotaz na nákup u nich ...
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Co mě ale spíš fascinuje je počet lidí, co se pořád na authenticwatches.com tady na fóru ptaj ... Někde asi něco děláme špatně, někde to tu asi musí bejt velkym písmem, že s nima byly ty a ty problémy, jinak nevim ... To je skoro každej měsíc jeden dotaz na nákup u nich ... TO JE JEDNODUCHÝ - MAJÍ CELKEM SUPER CENY A TLAČÍTKO HLEDÁNÍ ASI NEFUNGUJE
šíma Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 cus mam k vam prosbu tyka sa kupy ORIS mam vyhliadnuty nejaky model no kupoval by som najradsej vonku alebo cez net mam aj jednu stranku no neviem ci to nieje fake skuste poradit www.authenticwatches.com Diki a nech vam to tika. Kamarád kupoval ORIS Pointer Day a všechno bylo O.K. Hodinky ač stály přes 1 000 USD přišly s fakturou na 500 USD a tím bylo i nižší DPH. Mám teď u nich taky objednané Orisky, tak dám echo jak to dopadlo. Při nákupu mimo Evropu je trochu problém s případnou výměnou, protože když přijde vyměněný kus platíš znovu z jeho ceny DPH. Nicméně jen namátkou jsem zabrousil na www.ebay.de a konkrétně ORIS Pointer Date tam stojí s poštou 824 EUR (něco přes 20 000 Kč - v Koscomu 29 000 Kč). Na www.ebay.com přes Authenticwatches stojí 820 USD (necelých 16 000 Kč vč. DPH). Jedná se samozřejmě o "buy it now". Ještě poznámku : Pokud možno neobjednávat přímo na www.authenticwatches.com (berou jen platbu z účtu na účet - bank wire transfer), ale přes E-BAY (platba přes PAY PAL), nebo na sesterské adrese www.startoftime.com (lze platit kartou)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se