rorda Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 (upraveno) Nový kousek od IWC ... ? kalibr IWC 50910 ? 44 kamenů ? 19.800/ h / 2,75 Hz ? rezerva nátahu 7 dní (168 h) ? pouzdro z materiálu platina, bílé zlato, růžové zlato (v každém kovu vyrobeno po 50ks) ? vodotěsnost 3 bary ? průměr 44,2mm ? výška 14,2mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna 2008 uživatelem rorda
paolous Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 absolutne se mi nelibej! za ty prachy co stojej...
skalis Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Mne se tihle nazdobeni skeletoni taky nelibi, i kdyz po technicke strance je to skvost. U IWC zatim vede Portugese (alespon u me).
safi Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Nový kousek od IWC ... ? kalibr IWC 50910 ? 44 kamenů ? 19.800/ h / 2,75 Hz ? rezerva nátahu 7 dní (168 h) ? pouzdro z materiálu platina, bílé zlato, růžové zlato (v každém kovu vyrobeno po 50ks) ? vodotěsnost 3 bary ? průměr 44,2mm ? výška 14,2mm Nádhera..konečně pořádné oblekovky jak mají být :-)
Baker Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Myslim, ze na skeletony zbytecne velky prumer, ale jinak zajimave.
Potkan Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Jak skeletony obecně nemusim, tak tohle se mi líbí...
paolous Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Jak skeletony obecně nemusim, tak tohle se mi líbí... Co se ti na nich libi, kdyz neuvidis, kolik je hodin....
Senseeei Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 jj mne sa tiez pacia len po technickej stranke, inak ee. Ach keby toto mali vnutri moje hodinky
safi Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Co se ti na nich libi, kdyz neuvidis, kolik je hodin.... hodinky si člověk nekupuje proto, aby věděl kolik je hodin :-)
Senseeei Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 hodinky si člověk nekupuje proto, aby věděl kolik je hodin :-) Sorry za flame, ale to je ako keby si povedal ze auto si clovek nekupuje kvoli jazdeniu. Ano da sa to pochopit tak, ze vzdy si vyberies nieco co je aj pekne a ma to urcitu exkluzivitu. Ale ked ma nejaky trtko X5 a nema sajnu co je mechanika automat, urcite si radsej kupi 5cm hrubu zlatu retaz, aby bol cool pri svojiych ostatnych trtkovskych kamaratoch. Mozeme vsak povedat, ze dobre hodinky si nevybera majitel, ale hodinky majitela
Potkan Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Co se ti na nich libi, kdyz neuvidis, kolik je hodin.... Klidně bych jim tu vteřinu koukání navíc věnoval, abych přečetl čas...navíc tyhle jsou na skeletony docela přehledný. Viděl jsem už větší zmatky na ciferníku..
Seamaster Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 Sorry za flame, ale to je ako keby si povedal ze auto si clovek nekupuje kvoli jazdeniu. No ja treba mam auto, ktery jsem si nekoupil na jezdeni, ale pro radost. A takovych je nas tu urcite vice. Verim, ze to takhle nekdo ma i s hodinkama, skeleton je sice mozna neprehledny a rozhodne nic pro mne, ale ocenuju zpracovani a technickou dokonalost... uz se to presouva spise k umeleckemu predmetu, nez k prvotni podstate hodinek - ukazovat cas. Tohle respektuju.
Senseeei Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 (upraveno) No ja treba mam auto, ktery jsem si nekoupil na jezdeni, ale pro radost. A takovych je nas tu urcite vice. Verim, ze to takhle nekdo ma i s hodinkama, skeleton je sice mozna neprehledny a rozhodne nic pro mne, ale ocenuju zpracovani a technickou dokonalost... uz se to presouva spise k umeleckemu predmetu, nez k prvotni podstate hodinek - ukazovat cas. Tohle respektuju. hmm, cize to mam pochopit tak, ze si si nekupil auto aby si na nom jazdil, ale chodis si do neho kazdy den na chvilu posediet vonku pred dom? Upraveno 5. září 2008 uživatelem Senseeei
Alessio Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 hmm, cize to mam pochopit tak, ze si si nekupil auto aby si na nom jazdil, ale chodis si do neho kazdy den na chvilu posediet vonku pred dom? On to auto nemá na denní ježdění do práce...představ si, že někdo má třeba v garáži nějakou A6 v kombíku a vedle třeba MX-5. S mazdičkou jezdí jen o víkendu, projet se, pocuchat vlasy větrem, zajet s holkou do přírody...
Senseeei Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 On to auto nemá na denní ježdění do práce...představ si, že někdo má třeba v garáži nějakou A6 v kombíku a vedle třeba MX-5. S mazdičkou jezdí jen o víkendu, projet se, pocuchat vlasy větrem, zajet s holkou do přírody... a preco nejde s holkou do prirody autobusom? lebo si kupil auto aby mu robilo radost - jazdou. tak isto hodinky si kupis na to aby ti robili radost. ale primarny ciel je ukazovat cas, nie sa kukat na tourbillon. to je az sekundarne, aj ked casto je silnejsi ako primarny. Ale ide mi o to, ze auto si tiez nemusi clovek kupovat aby jazdil denne a chodil od A po B, jasne ze mu musi robit radost, preto je tolko druhov vozidiel, ale primarne je stavane na jazdu a rychlu prepravu na urcene miesto. o to mi ide.
Alessio Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 a preco nejde s holkou do prirody autobusom? lebo si kupil auto aby mu robilo radost - jazdou. tak isto hodinky si kupis na to aby ti robili radost. ale primarny ciel je ukazovat cas, nie sa kukat na tourbillon. to je az sekundarne, aj ked casto je silnejsi ako primarny. Ale ide mi o to, ze auto si tiez nemusi clovek kupovat aby jazdil denne a chodil od A po B, jasne ze mu musi robit radost, preto je tolko druhov vozidiel, ale primarne je stavane na jazdu a rychlu prepravu na urcene miesto. o to mi ide. Potom nechápu to podivování nad skeletonem - já tam tedy čas odečtu
Senseeei Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 ja som o skeletone nespominal nic pokial viem len som kdesi hore pisal, ze sa mi nepacia po dizajnovej stranke len po technickej
cody Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 (upraveno) ale primarny ciel je ukazovat cas, nie sa kukat na tourbillon. Dovolim si s tebou nesouhlasit, ja bych primarne radsi ten tourbbilon. Cas vidim porad na telefonu. edit: Kdyz jsem v praci porad zahloubane hledel do skeletovych Festin, kolegove si vyznamne tukali do hlavy. Kdyz jsem k nim obratil hlavu abych reagoval a nekdo se me zeptal kolik vlastne je, musel jsem se podivat jeste jednou. Takze si jich pak na celo klepalo jeste vic. Pri pohledu do nitra strojku je hodnota zobrazeneho casu nedulezita. Jak se nechal slyset podnikatel Bakala, hodinky ani neni potreba natahovat natoz serizovat. Nosit a delat radost (splnit ucel) mohou i tak Upraveno 5. září 2008 uživatelem cody
Senseeei Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 ale ved vsetci mame pravdu hodinky su primarne na ukazovanie casu je tak? ano. ja nemam proti tourbillonu nic, ja sam som z toho namakko, len som povedal svoj nazor ale inak kazdy hovorime pravdu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se