IzTaPa Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 tak jsem ho chtel vyzkouset a objednal ho... chteji za nej $140 plus DHLku, coz se mi zdalo ok (alespon v porovnanim s Rubber B. Ale ouvej, soudruzi z ciny nekde udelali chybu...Postnu sem i odpoved od nich (pokud se ji dockam)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 To je dobry. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ale jenom vo kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Sory za off topic, ale musím - tá plastová ?šublera? je naozaj zabita. Ja mám takéto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 16. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 A jakou normovany prumer ma DELL logo? Nic jineho ma draha doma nema, ale i tahle dokaze zmerit rozdil 2mm Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Tak posilaji spravny konec. Jsem zvedavy, zda-li se jim to podari Jinak se jim musi nechat, ze jsou progresivni - poslali SD-style sroubovak jako soucast baleni Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Oni neposlali špatnej řemen, ale špatnej tool. Měl tam být nožík na seříznutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 tak saga se vyviji. bohuzel pro me negativne: namiste spravneho (= spravne sirokeho) konce se sponou poslali 22mm sponu. kdyz jsem rikal, ze je tam mezera, dostal jsem instrukce, ze pry mam ten strap 'roztahnout' (viz druha fotka). ze pry toto neni kvalifikovano jako quality defekt, takze pokud to chci vratit, musim zaplatit postovne zpatky do ciny. takze pokud nekdo uvazujete o VAGENARI, vykaslete se na to, jsou to vyhozene penize za pochybnou kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Doporučujem im to vrátiť a kúpiť strap od Vanguard, ktorý je cenovo podobný... Mám RubberB a Vanguard , no Vanguard je pre mňa o mnoho príjemnejší na ruke a lepšie mi sadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 před 48 minutami, xoslic napsal: Doporučujem im to vrátiť a kúpiť strap od Vanguard, ktorý je cenovo podobný... Mám RubberB a Vanguard , no Vanguard je pre mňa o mnoho príjemnejší na ruke a lepšie mi sadne. Vanguard mam taky a super, jen se myslim nedela na Camerony ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 presne tak, jedini, kdo delaji gumu na 126660, jsou rubber b a vagenari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Hmmm... to jsou od nich rady, jak od Přemka Podlahy...díky za info ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 To je teda nic moc přístup...měli by se přejmenovat na “VAGINARI”... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Napis jim ze nic vracet nebudes, at ti poslou penize a ze prubeh komunikace zverejnis na hodinkovem foru, protoze tento pristup je neprijatelny. Kdybys platil pres paypal, napis paypal co se stalo a mohli by ti vratit penize oni.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 To, ze to zverejnim, jsem jim napsal.A dik za paypal - jdu jim napsatSent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 4. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 dneska mi poslali zpatky penize (puvodni kupni cenu pres paypal) a zaplatili i postovne. kauza uzavrena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.