Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Ahoj všem, využil bych toto téma a zeptal se na související věc - vaše doporučení na US weby s hodinkama (konkrétně Omegy), kde mívají zajímavé akce. Znám jomashop, někdo něco dalšího?
A byl by to dovoz přes známého, abychom se vyhnuli diskuzi o dph...

Předem díky a pokud podobné téma už existuje, tak prosím o nasměrování, mně se nic najít nepovedlo.

Odesláno

Díky Harwey, na Ashford už jsem taky koukal, ale bohužel Omegy opravdu nevedou. Jinak ale mají zajímavé ceny a 11.11. navíc extra 11% slevu na vše.

Odesláno

Díky, to jsem neznal. Ty ceny Omeg v USA mě překvapujou, u Breitlingu mi přišel ten rozdíl oproti Evropě výraznější. Ale tak třeba to spadne na black friday :)

Odesláno

ach jo, skoro rok jsem slintal po poměrně jednoduchém kombu Seiko Samurai SRPB51 a BOR tah, ideálně třeba z Uncle Seiko. 
Ty hodinky se mi kupovat nové vůbec nechtělo, tak jsem visel dlouhé měsíce na zdejším prodejním vlákně, ale po Samurajích se slehla zem. Dokonce jsem se zřejmě právě kvůli tomu zaregistroval na WUS a tam dlouho také nic nebylo. Většina nabídek je pro CONUS, ale i na to jsem měl určité řešení (něco jako tetička v USA). Hodinky jsem nakonec pořídil z Itálie přes ebay ve velmi dobrém stavu za slušnou cenu. Jejich originální tah mě moc nebaví. Na konci srpna jsem se rozhoupal k objednávce z Uncle Seiko. Nakonec jsme se sešli 4 a čekali jsme na dodání čtvrt roku (!), USPS je na pokraji zhroucení (viz. např. https://en.wikipedia.org/wiki/2020_United_States_Postal_Service_crisis ), takže jsem to reklamoval a Larry nakonec posílal přes DHL - tučné clo na sebe pak nenechalo dlouho čekat, ale naštěstí to pak už za pár dní přišlo. Výsledek na fotce.

No a pointa: pak člověk najde na WUS náhodně tuto nabídku: https://www.watchuseek.com/threads/seiko-samurai-prospex-srpb51-on-new-uncle-seiko-beads-of-rice.4934621/#post-48682741 moje kombo za 265USD! grr...
Holt větší trh, větší nabídka, no...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...