Přejít na obsah

ismit

Členové_50
  • Příspěvky

    805
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Leijona

Návštěvy profilu

4 150 zobrazení profilu

ismit's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Ahoj, prodám Mont Blanc Legend - EDT Kupoval jsem zde použitou za 500 a odstříkl jsem max 5x. (váha lahvičky aktuálně 310g) Moje cena 400 Kč + případně něco na dopravu. nebo osobně v Praze. díky za prostor.
  2. @OndraPod jojo, kdybys to nějak neudal, tak mě by to taky zajímalo :-D. GZ Loděnice je možná největší výrobce vinylů na světě ;-).
  3. zajímavá diskuse o vinylech. vyrůstal jsem v rodině, kde pár slušných desek bylo (Beatles, Rolling Stones, Bowie, Pink Floyd, ETC, etc.). Bohužel se po stěhování v mých 7 letech gramofon neobnovil, ale já jsem si to prosadil někdy ve 12ti, protože se mi ty desky líbily, CDs byly dost drahý a v pc byl co si pamatuju všeho všudy jeden song: Takže byly možnosti si kopírovat kazety (nebo pár CDček) od kámošů, případně něco nahrávat z radia. Další možnost byla poslouchat otcovy desky - volil jsem kombinaci obojího. Spíš mě zajímal větší underground a hluk. Když jsem pak po pár letech přičuchl k ug punk scéně, viděl jsem, že desky jedou ve velkém, to byl začátek 2000'. Možná díky této a techno scéně Loděnice tuto těžkou éru přežily. Přirozeně jsem začal rozšiřovat otcovu sbírku a později jsem si taky u několika kámošů, třeba ve Švédsku a Finsku ujasnil, že je to úplně normální mít celou stěnu regálů s deskami a je to prostě zábavný. Tady pro tu scénu je to tak přirozený, že máš ve sbírce desku Black Flag z roku 1981, Fugazi z 90tek a Ceremony z 2020 - samozřejmě na desce, jak jako jinak? :). No a těch desek vychází tolik, že to samozřejmě nestíhám doma po večerech všechno naposlouchat, takže konstantně vytřizuju něco na prodej. Pro mě to není póza, ani se neukájím představou o úplně dokonalém zvuku, spíš v tom vidím prostě kontinuitu, který mi dává smysl. Tak jako třeba to Seiko, nebo Rolex. Současný boom desek (posledních 10 let?) pro mě znamená, že jsou dražší a že trvá skoro rok, než Loděnice vylisují malou zakázku o několika set kusech. bedny mám Canton, zesík Advance Acoustic, taková asi nižší střední třída, s tím jsem spokojený.
  4. vše v naprostém pořádku, můžu doporučit. díky.
  5. super, díky moc za info, docela jsi mě nalákal. Ještě se zeptám, jak je to s bezpečností, třeba kdybych si chtěl zaběhat. Vidím na mapě, že široko daleko nic, to asi nebude úplně na rodinné procházky, co?
  6. Ahoj, koupím použitelný iPhone 13 ve slušném stavu se slušnou baterií. díky za případné nabídky.
  7. Ahoj Afri, má podle tebe cenu jet do Egypta se dvěma malými dětmi teď, někdy v březnu? V životě jsem tam nebyl, jezdíme jen do Finska :-). Koketoval jsem s Madeirou, ale to mi teď s dětmi nepříjde úplně ideální, ani nevím, jestli by byl alespoň vyhřívaný bazén a hlavně docela pálka.
  8. RIP Kevin Kuptum, jasně, žádná novinka, ale pro úplnost to jsem dávám. Je to strašný...
  9. Díky za odpověď. Počkat, jak závodní ambice nemáš...? jako samozřejmě si nedělám velké iluze, ale rád bych si dal po x letech půlmaraton a taky maraton. Chodím občas o víkendech běhat s takovou skupinkou kluků, který to docela slušně drtí, a to mi docela dává inspiraci. V mém top roce 2019 jsem dal v Itálii 50tku - klasicky s trochu tragickým výsledkem, ale 50km di Romagna není zase úplně lehký závod. asi 9 dní na to jsem si zlepšil osobák na PIM asi za 3:25. Jako jasně, nejsou to žádný extra výkony a já jsem samozřejmě neměl nikdy objemy ani na maraton, ale každopádně to byla poměrně velká euforie. jinak můžu vás pozvat na můj srdcový závod Vožický Vytrvalostní běh (Mladá Vožice) - 7 a 14 km, pěkná trasa, nějaké převýšení. http://www.vozicky-beh.cz/propozice/
  10. Ahoj, mám taky dotaz. Běhám nějak praivdelně asi od r. 2012 A teď jsem se po delší době podíval na svou kadenci a příjde mi nějaká tragicky nízká, ale úplně nevím, jak to zvýšit. Průměrná délka kroku mi vychází 1,2m. Tempo různé (průměrně běhám asi okolo 5:20/km) - snažím se běhat kopce, občas něajké intervaly, fartleky, bohužel se mi dlouhodobě nedaří dlouhé běhy. Měřím 186cm. Příjde mi, že když zvýším kadenci, tak budu muset buď strašně cupitat, nebo se velmi zvýší tempo, což nebudu schopný udržet. Kupodivu se mi už dole vyhýbají nějaká vážnější zranění (klep, klep), ale trošku mě v poslední době trápí taková slabost v pravé noze, která se dostavuje po náročnějším běhu. Mám pak docela problém tu nohu zvednout a natáhnout si třeba ponožku. Pak to během dne, nebo přes noc odezní. To možná není úplně prkotina, možná bych měl víc dělat nějaké kompenzační činnosti a cvičení na core. budu rád, za případné nápady. díky. jo a objem: když naběhám 200km/měsíc, tak jsem opravdu spokojený...
  11. Bluman, ten hadr je fakt fotogenický. Co je to za kousek?
  12. Samuraje mám moc rád. Tyto se celkem slušně zpožďují, ale v normě.
  13. UP, pár desek jsem udal a plno zase přidal, viz níže: Artist Country Title Genre Price Presley Bastards FIN Lifelines melodic hc 200 The Bold and the Beautiful/Tunguska PL/IR Split LP hc/punk 100 Thisclose UK One foot in the grave hc/punk 150 Bastard Noise/CSMD US Split LP noise 200 Selkkaus FIN Luokkataistelu hc/punk 100 Interpunkce CZ Ideologie nadřazenosti hc/punk 150 Jobcrusher NL From the Cradle hc/punk 150 Riot Cop US st LP hc/punk 100 After the last sky UK And this is progress? Grindcore 100 Paranoid SE Cover of the month hc/punk 300 Despite US No prommise of tomorrow crust core 200 Hibernation GR Χειμερία Νάρκη hc/punk 200 Mad Pigs CZ W.W.B.L.O. hc/punk 200 Antigen/Socialstyrelsen DE/SE Split LP hc/punk 200 Abortti 13 FIN Maidän punk on parempaa kuin teidän punk!! hc/punk 250 Asmodeus CZ Prosincová noc blíže neurčeného roku Thrash metal 350 Květy CZ Miláček slunce indie 300 T.E.K. FIN st LP Finnsh thrash/hc 200 NTS CZ Permanente Frustration experiment/jazz 200 Ahneus FIN st LP hc/punk 100 Out Cold US Two broken hearts are better than one hardcore 100 Deathbed FIN Veritas hc/punk 150 No Rest BRA Todos os disfarces hc/punk 150 Dead Instrument DK Violent Death Grindcore 150 Zeppo CH Mue Punk, Ska, Dub 100 Armageddon Clock FIN Past present future hc/punk 100 Partiya BLR Assholeraisers hc/punk 150 BOY CZ Darkest Visions (Ltd.) hc/punk 200 Dysease MAL Fent de's punk una amenaça per a la salut pública hc/punk 100 Sunshine CZ Necromance punk rock 150 Evil PL XII-XX Death metal 150 Rosa Parks/Tendencie CZ split 10' hc/punk 100 My man Mike S.KOR Will you marry me? 10" fast hc/punk 100
  14. V sobotu běh Na Blaník. Byl jsem náhradník a rozhodnutí padlo relativně na poslední chvíli a hlavně protože na místě v 9:30 byl u registrace takový nával, že jsem z praktických důvodů zůstal u kratší (doplňkové) trasy 11km. Podmínky byly perfektní, ažůro a cca -3. Běželo se skvěle, testoval jsem Hoka Torrent 3, které jsem koupil narychlo a doma mi přišlo, že budou těsnější, ale zkusíme a uvidíme. Po několika km jsem měl pocit nahrnuté ponožky (je to Hilly Twin skin) nějak pod prsty, zvláštní pocit. Pak jsem si uvědomil, že zřejmě utrpěly nehty na ukazováčcích. No, kdyby měl někdo zájem, tak defacto nové boty ve velikosti UK12 jsou u mě k dispozici ;-). Poměrně výživný je i u této kratší verze závěr, kdy se musí vyběhnout cílový krpál do centra Načeradce. A v tom krpálu se ještě navzájem předbíhá. Doběhl jsem 5., s čímž jsem spokojený. Příští rok bych asi zařadil tu delší verzi, ale musím dorazit včas, byl to fakt hukot. Moc pěkná akce.
×
×
  • Vytvořit...