Chronoland Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Na Timezone som narazil na tieto zaujimave Credor-y... Puzdro, v 18kt bielom alebo ruzovom zlate, rozmery 36.5mm x 6mm. Zafirove sklicko, vodotesne 3 BAR. Cifernik je z perlete a rucne dekorovany. Z kazdej verzie sa vyrobilo 11 kusov... Seiko Credor caliber 6898 z 26 kamenmi a rezervou natahu 38 hodin. Finishing stroja je robeny rucne panom menom Kiyoshi Terui. Cena - 32.000 USD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to jako hodinky od kolotočářů nebo od ťamanů z tržnice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 (upraveno) Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to jako hodinky od kolotočářů nebo od ťamanů z tržnice.... Mně taky. Je to ten ultraplochý zázrak od Seika? (pokud ano, 6mm není žádný zázrak) Upraveno 18. srpna 2008 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Jako zajimavost do sbirky to je zajimavy, rozhodne ty hodinky neco do sebe maji, ale nosit bych je nechtel.. zdobeni kalibru se mi nelibi vubec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Krááásné.....Japonská rafinovanost...ostatně co jiného ode mě můžete slyšet, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Je někde stránka, kde by se člověk dozvěděl něco o Credoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Je někde stránka, kde by se člověk dozvěděl něco o Credoru? http://www.credor.com/ hezkou zábavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 http://www.credor.com/ hezkou zábavu Ehh tyhle znám, jsou na prd Alespoň jsou dobré na tréning japonštiny. Spíš jsem myslel něco jako Breitlingsource. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 (upraveno) Ehh tyhle znám, jsou na prd Alespoň jsou dobré na tréning japonštiny. Spíš jsem myslel něco jako Breitlingsource. určitě jsou, ale celé v japonštině :-( A co toto: Zdroj: Ebay aukce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. srpna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Šílený logo , to se zachránit nedá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Safi, dával jsi sem už hezčí Credory. I na netu je jich spousty, je o většinou strašně roztříštěné. Chtěl jsem původně něco najít do vlákna Prim, kde se srovnávaly Diplomaty 40 s jinýma obyč. hodinkama. Bohužel jsem u Credoru nic moc s cenami nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Šílený logo , to se zachránit nedá... To logo je moooc pěknééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se