kaktusář Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 před 53 minutami, bluman napsal: Rychle uzdravenie prajem, nech tu mame zase radsej kytky ako hentake pristroje díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 před 11 hodinami, kaktusář napsal: na jipku casia (fibrilace síňí, dostanu elektrošok a bude zas líp) Drž se a ať ti to tiká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 před 8 hodinami, Akam napsal: Drž se a ať ti to tiká! děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 po návratu z nemocnice (člověka propustí pár hodin po kardioversi, pokud se zadařilo a srdce ma sinus) jsem nalezl rozkvetlou laelii rupestris, která mi ještě nikdy nekvetla mám ji 11 let,takže zázrak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 před 14 minutami, kaktusář napsal: po návratu z nemocnice (člověka propustí pár hodin po kardioversi, pokud se zadařilo a srdce ma sinus) jsem nalezl rozkvetlou laelii rupestris, která mi ještě nikdy nekvetla mám ji 11 let,takže zázrak:) Je to malý zázrak. Ať se stejně podaří i ten zákrok a definitivně se uzdravíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 před 9 hodinami, kaktusář napsal: moc děkuji kardioverze zastaví fibrilaci (za par hodin jde člověk domů) a pak se musí na ablaci, což je vypalování cév mezi srdcem a plicema atp... už jsem byl na ablaci 2x a pořád to není ono...nicméně jsem na živu,takže cajk nestěžuji si akorát se na ablaci dlouho čeká a není to příjemné...ani při tom ani po tom... Také přeji ať je líp a zákrok pomůže Jak neslouží zdraví, to jsou pak ty opravdové problémy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Já už třetí den takto. Velikost a tvar značně podobné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 V 19. 3. 2024 v 17:04, kdojinej napsal: Diky, skutecne sedi ti jak prdel na hrnec, supr. Jj, těch 36 mm je akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 @kaktusář drzim palce at uz nam muzes odted bez starosti posilat jen fotky prdackejch orloju a exotickejch kvetin patecni divocinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 @nazdarhodinyproč divočina?Ten řemen jim sekne.Barva k vteřinovce a prošití k cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Před hodinou, Army11 napsal: Je to malý zázrak. Ať se stejně podaří i ten zákrok a definitivně se uzdravíš. Před hodinou, horskjan napsal: Také přeji ať je líp a zákrok pomůže Jak neslouží zdraví, to jsou pak ty opravdové problémy... před 53 minutami, nazdarhodiny napsal: @kaktusář drzim palce at uz nam muzes odted bez starosti posilat jen fotky prdackejch orloju a exotickejch kvetin patecni divocinka moc díky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 před 1 hodinou, horskjan napsal: Já už třetí den takto. Velikost a tvar značně podobné... Pěkné! Seřiď si kávu, máš tam 11. 25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 před 7 minutami, Akam napsal: Pěkné! Seřiď si kávu, máš tam 11. 25 Díky... A sakra, to už nedám, vypito Hlavně, že alespoň ty hodinky jdou dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Cestou z prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Velikonoce se blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Dnešní Aukro, dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se