Vit Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 2 hodinami, AndyAaron napsal: Sklicko uz nejake sramy schytalo Hezké fotky Ondro. ---------------------- Já Buler ASTROMASTER 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Dnes Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Lesknou se jako psí kulky, co jsem to sakra provedl 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 5 minutami, OndraPod napsal: Lesknou se jako psí kulky, co jsem to sakra provedl Včera jsem na ně zrovna koukal u Olferta Parádní kus, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 11 minutami, OndraPod napsal: Lesknou se jako psí kulky, co jsem to sakra provedl Tyhle SLAčka jsou nádherný, gratulace Jsou to ty z Helveti? Koukám po nich (intenzivně) na střídačku s jinými snad už půl roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Dneska jsem vzal vyvětrat Samuraje . Šel bych až nahoru k přehradě a vyfotil i vodu, ale cesta byla jeden velký led, tak příště. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 48 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Včera jsem na ně zrovna koukal u Olferta Parádní kus, gratulace! Diky před 40 minutami, horskjan napsal: Tyhle SLAčka jsou nádherný, gratulace Jsou to ty z Helveti? Koukám po nich (intenzivně) na střídačku s jinými snad už půl roku... Jsou, ale myslím že ještě nejsou zdaleka vyprodaný Já je sledoval na Chrono24 snad rok, ale lidi za to chtěj nesmysl, to samý Sinn EZM 9/10, tak jsem si řekl že není na co čekat, když je můžu mít nový +/- za cenu jetých na Chrono24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Bylo nacase ty stary chrona zase nechat trochu odpocinout. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Real geeez 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 42 minutami, OndraPod napsal: Jsou, ale myslím že ještě nejsou zdaleka vyprodaný Já je sledoval na Chrono24 snad rok, ale lidi za to chtěj nesmysl, to samý Sinn EZM 9/10, tak jsem si řekl že není na co čekat, když je můžu mít nový +/- za cenu jetých na Chrono24. Tak nějak i vím, ale dík za info Je to jak píšeš, vzhledem k cenám na Ch24 to také vidím na (případně) jasnou koupi u nás... Někdy na konci léta jsem si je nechal utéct zánovní z DE za cca 56k. Drbu si hlavu doteď. Ale byly tam fakt jen chvilku... Já zvažuji a vybírám výhledově mezi asi 3 různými kousky v podobné cenovce a nějak nevím... Známe to asi všichni... Od těchto SLA055 mě nejvíc drží zpět tah, který já potřebuji - sedí na ně ten z nových Marinemasterů a prostě není v mých očích rovnocenný vlastním hodinkám, zpracováním... A ta spona... Každopádně užívej ten nádhernej kousek, budu (asi nejen já) rád za další fotky Moc jich tu není... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Dnešní běžky v krušných horách s usámovkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Panerai 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Dneska tyhle handmade a další nový díly na stole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Zatím stále jen tyhle . Ale quartz za pár korun stále funguje bezchybně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna když nepočítám první pětky fieldy seika, tak toto je celá moje sbírka mechanických hodinek protože jsou limes nové, tak mám v současnosti nejraději limes přešel jsem na malé hodinky, 38mm, 39mm max lhc se svými 41mm jsou černé ovce mé minisbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna @kaktusář - pokud si dobre pamatuju, tak jsem do tebe hucel, at vezmes rovnou 39mm, ale ty neee... Jinak mas to pekny, ale za sebe bych vsechno nedaval na hadru. Zvlast treba tem Limes by slusel nejakej peknej kozak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se