ladvach Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 33 minutami, Nestler napsal: Dnes trocha Art deco stylu. Už jsem je dlouho neměl, taky ať se taky nadýchnou čerstvého vzduchu. Krása. To ale asi není Majetek ne? Neznám moc Longines...
Nestler Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) před 17 minutami, ladvach napsal: Krása. To ale asi není Majetek ne? Neznám moc Longines... Díky:-) No, jestli myslíš Majetek vojenské správy, tak ne. Je to jeho reedice. Ty původní, tedy skutečný MVS jsem už dlouho nevenčil:-) Upraveno 17. března uživatelem Nestler 1
Jiří Sedlák Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 10 minutami, hightower napsal: Těmi to všechno začalo Mám to stejně, dokonce mám i tu waffli. Akorát radši gumu DAL1BP. 1
špelda66 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 26 minutami, hightower napsal: Těmi to všechno začalo Co waffle, spokojenost ?
hightower Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 8 minutami, špelda66 napsal: Co waffle, spokojenost ? Ze mě super! Nevím, proč mi trvalo tak dlouho, než jsem jí koupil 1
Jiří Sedlák Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Všichni je chtěli, do měsíce byly vyprodané a teď je nikdo nenosí, a dokonce jsou tuším dvoje v prodeji. Tak já je dneska vezmu do práce. 2
Lukáš3 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Co myslíte? Černý nebo stříbrný chapter? S černým se pěkně zvětší optický cifr a jsou takový lehčí. Se stříbrným jsou takový fešnější 1
casslu Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 6 minutami, Lukáš3 napsal: Co myslíte? Černý nebo stříbrný chapter? S černým se pěkně zvětší optický cifr a jsou takový lehčí. Se stříbrným jsou takový fešnější Stribro 1 2
Jiří Sedlák Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) Tak do práce nakonec vyhrály Pogue, protože jak říkal poručík Columbo: Tyhle hodinky nejde rozbít. Upraveno 17. března uživatelem Jiří Sedlák 1
childe Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března (upraveno) Blaue Stunde ² (v pozadí měsíc ) Upraveno 18. března uživatelem childe 3
kaktusář Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března tohle dendrobium chtělo kvíst tak moc, že to vzalo rovnou z jedný vodnože, kterou zakořeňuju 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se