FantasticFabio Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 6 hodinami, kaktusář napsal: jenže já z toho dojebávání v případě GS nemám radost u jinejch mi to asinevadí, ale identita GS je založená na lesku a hladkosti.. Někdy je lepší pořídit “ jebnutý “ , pak se člověk může uklidnit, že už to tam bylo 1
FantasticFabio Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 6 hodinami, Rybiz napsal: dobre rano! Jo tak takový si taky někdy jednou možná pořídim! Zatim budu jen kapku či dvě závidět 1
kaktusář Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 8 minutami, FantasticFabio napsal: Někdy je lepší pořídit “ jebnutý “ , pak se člověk může uklidnit, že už to tam bylo takový mám dvoje a jsem za to moc rád 1
Rendell Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Na odlehčení Sternglas Bauhaus edition 1 LE. 1
FantasticFabio Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Před hodinou, kaktusář napsal: ein tausend antonka.. Jojo ty sem chronokolegovi , taky záviděl, když byli k mání taky sem si na ně šetřil , ale mezitím mě to pustilo ( mít sqělý chronograf ) a jeblo mi směrem k džíemtýčkům…. Ty Limesy jsou fakt dost dobrý !!!!!
FantasticFabio Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Právě teď, FantasticFabio napsal: Jojo ty sem chronokolegovi , taky záviděl, když byli k mání taky sem si na ně šetřil , ale mezitím mě to pustilo ( mít sqělý chronograf ) a jeblo mi směrem k džíemtýčkům…. Ty Limesy jsou fakt dost dobrý !!!!! Už je registruju ….asi vod 2006….. in Uhrenmagazin….. 1
kaktusář Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 11 minutami, FantasticFabio napsal: Jojo ty sem chronokolegovi , taky záviděl, když byli k mání taky sem si na ně šetřil , ale mezitím mě to pustilo ( mít sqělý chronograf ) a jeblo mi směrem k džíemtýčkům…. Ty Limesy jsou fakt dost dobrý !!!!! jj dlouho je nikdo nechtěl, až jsem se jich ujal mám je moc rád 1
kaktusář Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 10 minutami, FantasticFabio napsal: Už je registruju ….asi vod 2006….. in Uhrenmagazin….. já zas od encyklopedie, co jsem ji dostal jednou k vanocům..
FantasticFabio Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Právě teď, kaktusář napsal: já zas od encyklopedie, co jsem ji dostal jednou k vanocům.. Tvoje luneta je ale hezčí
kaktusář Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 16 minutami, FantasticFabio napsal: Tvoje luneta je ale hezčí no nevim, oboje maj svůj význam... nicméně jsem za tu mou - rád
edas Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 9 hodinami, Vit napsal: Gratulace!!! Já to mám dnes, musím to také zapít. Takže "na zdraví" a ať nám to tiká
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se