mlsoun1 Odesláno včera v 09:27 Nahlásit Odesláno včera v 09:27 Manželka dala přikaz a musel jsem nasadit MovadaPěkný víkend přejeme Všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 3
kaktusář Odesláno včera v 09:43 Nahlásit Odesláno včera v 09:43 lobivia... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Hector_24 Odesláno včera v 09:46 Nahlásit Odesláno včera v 09:46 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
mlsoun1 Odesláno včera v 09:48 Nahlásit Odesláno včera v 09:48 před 3 minutami, kaktusář napsal: lobivia... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty nejsi kněz,ale profi zahradník 1 1
MC97 Odesláno včera v 09:52 Nahlásit Odesláno včera v 09:52 před 11 hodinami, mlsoun1 napsal: Mám je již po třetí.Ale už nějakou dobu a už i zůstanou.Pořád se mi líbí ta kombinace modré a stříbrné.Jen mne mrzí ten datumový věnec.Ty první měly v neděli krásnou červenou kostečku a už jsem to nikde neviděl. Dobre to japonci mali vtedy vymyslené. Ja som k nim mal ešte modrú gumu a nemalo to chybu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
MC97 Odesláno včera v 09:52 Nahlásit Odesláno včera v 09:52 (upraveno) Dneska zas Certina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno včera v 09:57 uživatelem MC97 6 1
horskjan Odesláno včera v 10:04 Nahlásit Odesláno včera v 10:04 před 2 hodinami, ATOM napsal: Velmi se mi libi ten jejich hluboce cerny ciselnik. To mam hrozne rad. Dela to skvely kontrast. Přesně. Na tohle jsem také zatížený, ta hloubka číselníku je top Dlouho jsem vybíral divery s lesklým lakovaným/keramickým číselníkem, ale vždycky mi něco nesedělo. Snažil jsem se nekoukat směrem Suby, které se mi vždycky fest líbily, ale nakonec to dopadlo, jak to dopadlo. A jsem za to dnes rád Aktuálně by mi, nemít Suby, dělaly těžkou hlavu nové Hydroconquesty, ty jsou naživo super a za skvělou cenu... 1
Klub300 Odesláno včera v 10:07 Nahlásit Odesláno včera v 10:07 A jde se grilovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 2
kaktusář Odesláno včera v 10:07 Nahlásit Odesláno včera v 10:07 před 17 minutami, mlsoun1 napsal: Ty nejsi kněz,ale profi zahradník no, za chvilku jedu oddávat, tak dnes obojí: zalévání kaktů i oddavky...večer příprava na zítra + zalévání orchidejí v bytě 1
mlsoun1 Odesláno včera v 10:12 Nahlásit Odesláno včera v 10:12 před 17 minutami, MC97 napsal: Dobre to japonci mali vtedy vymyslené. Ja som k nim mal ešte modrú gumu a nemalo to chybu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkně sedí.To je originální guma? 2
mlsoun1 Odesláno včera v 10:15 Nahlásit Odesláno včera v 10:15 před 5 minutami, kaktusář napsal: no, za chvilku jedu oddávat, tak dnes obojí: zalévání kaktů i oddavky...večer příprava na zítra + zalévání orchidejí v bytě Tak to je super po všech stránkách pane farářiTak ať se obřad vydaří 1
petr.73 Odesláno včera v 10:20 Nahlásit Odesláno včera v 10:20 Dneska by to šlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kaktusář Odesláno včera v 10:21 Nahlásit Odesláno včera v 10:21 před 5 minutami, mlsoun1 napsal: Tak to je super po všech stránkách pane farářiTak ať se obřad vydaří děkuji
Valderek Odesláno včera v 10:24 Nahlásit Odesláno včera v 10:24 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
MC97 Odesláno včera v 10:36 Nahlásit Odesláno včera v 10:36 před 23 minutami, mlsoun1 napsal: Pěkně sedí.To je originální guma? Nie je original, kupovaná dodatočne, ale stálo to za to.
laroaz Odesláno včera v 10:39 Nahlásit Odesláno včera v 10:39 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Lukáš3 Odesláno včera v 10:51 Nahlásit Odesláno včera v 10:51 Na víkend něco pořádného Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Prochy68 Odesláno včera v 10:58 Nahlásit Odesláno včera v 10:58 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Jeronimo Odesláno včera v 11:02 Nahlásit Odesláno včera v 11:02 Luhačovice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 3
mlsoun1 Odesláno včera v 11:13 Nahlásit Odesláno včera v 11:13 před 37 minutami, MC97 napsal: Nie je original, kupovaná dodatočne, ale stálo to za to. Můžeš mi prosím do SZ,poslat link?Díky.Fakt je super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se