Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1756

• Akam

1411

• Vit

1132

• Kid_A

862

před 19 minutami, StanoBare napsal:

Psanej projev je u me jeste asi bidnejsi, nez ten mluvenej. Mam radost, ze se nekdo vozval... 

Ja tuhle firmu sleduju a obdivuju dlouho, nez jsem se rozhoupal ke koupi, trvalo to pomerne dlouho... 

Uprimne, ja mam dost hodinek, vcetne treba Seiko SBDX011, coz jsou fakt velky hodinky a ja je miluju proto, jaky jsou, asi i proto, ze nejsou ani zdaleka pro kazdyho.  Ale tunaky, ac v titanu, vazej vo tretinu min. Tohle ma po vodebrani 4 clanku 270 gramu. Fakt jsou to velky a tezky hodinky. Ale jsou skvely. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@villain83 Fanoušků je tu víc. Asi bych měl poprosit matinku aby udělala službu lidstvu a vyvenčila své Favre Leuba. Ale ono se jí moc nechce brát do slušné společnosti hodinky se zlatou bustou Saddáma Husejna, vůbec nechápu proč 🤣👍

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, DarylVanHorne napsal:

@villain83 Fanoušků je tu víc. Asi bych měl poprosit matinku aby udělala službu lidstvu a vyvenčila své Favre Leuba. Ale ono se jí moc nechce brát do slušné společnosti hodinky se zlatou bustou Saddáma Husejna, vůbec nechápu proč 🤣👍

Ja asi vim, ktery to jsou, kdysi jsem je videl na nejakym webu. Takovy decentni a nekonfliktni voblekovky😬

Odkaz ke komentáři

@jenik77 Mám od Bartona těch gum víc, zajimavý je že černej Elite je měkčí než šedej. Černej je bezkonkurenčně nejpohodlnější guma, jakou mám, a to nosím i RubberB, Crafter Blue, origo gumy na Buchererech i Omega PO... 

@villain83 Respekt! Já nesebral odvahu. Nejvic mě teda esteticky i funkčně berou Bathy 120 Memo Depth, ale jsou prostě velký jak kráva. Sice bych je na svý pracce zvádnul, ale za cenu ztráty pohodlí. Těším se na další fotky i postřehy!

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, martar napsal:

@jenik77 Mám od Bartona těch gum víc, zajimavý je že černej Elite je měkčí než šedej. Černej je bezkonkurenčně nejpohodlnější guma, jakou mám, a to nosím i RubberB, Crafter Blue, origo gumy na Buchererech i Omega PO... 

hm, já těch Barton gum mám spoustu, ale ať to mačkám, jak chci, přijdou mi všechny barvy stejné:-) stejně měkké, jako ta černá...

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, jenik77 napsal:

hm, já těch Barton gum mám spoustu, ale ať to mačkám, jak chci, přijdou mi všechny barvy stejné:-) stejně měkké, jako ta černá...

Zkusím večer demonstrovat nějakým testíkem. Zenithy boží!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...