OndraPod Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července před 6 hodinami, mlsoun1 napsal: Krásnou neděli přeji Tyhle hodinky ti lehce závidím Jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července planespotting so synom, dnes okrem bežnej premávky aj krásna 747 a jeden go-around 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července @OndraPoddíkJsou suprový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Ale LHC jsou LHC 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července před 1 hodinou, furo napsal: planespotting so synom, dnes okrem bežnej premávky aj krásna 747 a jeden go-around Chybí k tomu béčkaAle jinak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Alespoň jedna víkendová, když ho se mnou celý absolvovaly. Původně to měly být g-shocky, ale mechaniky nakonec dostaly přednost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Foris Marinemaster. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Cesta bude dlouhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července od pátku skoro pořád takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Pekny vecer 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Po nějaké době jsem změnil názor na nejnovější B1000. Vypustil jsem je na svobodu ze své sbírky Určitě je to prémiová verze, která se look & feel blíží snad až řadě MT-G, ale uvědomil jsem si, jak moc pro mne znamená 1. ikonický Mudmaster. Nevím, jestli jsem starý nebo nostalgický. Ale pár věcí jsem si musel nechat projít hlavou a vyřešit sám. Tohle je u mne pořád a Hall-of-Famer in my book Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Dnes po žluté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se