OndraPod Odesláno 14. července 2024 Nahlásit Odesláno 14. července 2024 před 6 hodinami, mlsoun1 napsal: Krásnou neděli přeji Tyhle hodinky ti lehce závidím Jsou parádní!
furo Odesláno 14. července 2024 Nahlásit Odesláno 14. července 2024 planespotting so synom, dnes okrem bežnej premávky aj krásna 747 a jeden go-around 1
mlsoun1 Odesláno 14. července 2024 Nahlásit Odesláno 14. července 2024 před 1 hodinou, furo napsal: planespotting so synom, dnes okrem bežnej premávky aj krásna 747 a jeden go-around Chybí k tomu béčkaAle jinak super
childe Odesláno 14. července 2024 Nahlásit Odesláno 14. července 2024 Alespoň jedna víkendová, když ho se mnou celý absolvovaly. Původně to měly být g-shocky, ale mechaniky nakonec dostaly přednost
chief Odesláno 14. července 2024 Nahlásit Odesláno 14. července 2024 Po nějaké době jsem změnil názor na nejnovější B1000. Vypustil jsem je na svobodu ze své sbírky Určitě je to prémiová verze, která se look & feel blíží snad až řadě MT-G, ale uvědomil jsem si, jak moc pro mne znamená 1. ikonický Mudmaster. Nevím, jestli jsem starý nebo nostalgický. Ale pár věcí jsem si musel nechat projít hlavou a vyřešit sám. Tohle je u mne pořád a Hall-of-Famer in my book
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se