mlsoun1 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 3 hodinami, OndraPod napsal: Tož jako špatný by to nebylo,jsou krásný.Na R budu čekat 100 roků,tak pořád a neustále uvažuji o Panerai.Už mám kolem nich přečteno hodně a vím co chci a teď do toho pořád ty Sinn.Taky na ně hledím již nějaký čas a Tvé fota mi říkají.Kašli na Panerai a k 50tce si pořiď Sinn,druhá část říká,kašli na Sinn a pořiď Panerai a žena do mne hustí,vykašli se na všechno a vzdej čekačku na R a pořiď si z CH24 ty vysněné VC OverseasNo jo,jenže bych měl mít udělen titul prof. a to by chtělo něco mňam a to jsem chtěl právě tu odměnu v podobě VCTo jsou hloupé úvahy,že? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 23 minutami, mlsoun1 napsal: Tož jako špatný by to nebylo,jsou krásný.Na R budu čekat 100 roků,tak pořád a neustále uvažuji o Panerai.Už mám kolem nich přečteno hodně a vím co chci a teď do toho pořád ty Sinn.Taky na ně hledím již nějaký čas a Tvé fota mi říkají.Kašli na Panerai a k 50tce si pořiď Sinn,druhá část říká,kašli na Sinn a pořiď Panerai a žena do mne hustí,vykašli se na všechno a vzdej čekačku na R a pořiď si z CH24 ty vysněné VC OverseasNo jo,jenže bych měl mít udělen titul prof. a to by chtělo něco mňam a to jsem chtěl právě tu odměnu v podobě VCTo jsou hloupé úvahy,že? Já mám takhle v merku také asi troje hodinky, ale vždycky si nakonec řeknu že jsem vlastně docela spokojený s tím co mám a jen tak vyčkávám, jestli se třeba něco z toho neobjeví na bazaru za neodolatelnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna vitamín C 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 21 minutami, OndraPod napsal: Já mám takhle v merku také asi troje hodinky, ale vždycky si nakonec řeknu že jsem vlastně docela spokojený s tím co mám a jen tak vyčkávám, jestli se třeba něco z toho neobjeví na bazaru za neodolatelnou cenu Nejsem v tom sám, to je super zjištění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Tyhle mě asi neomrzej, nestalo to ranec, ale mám pocit, jako bych měl na ruce já nevím co. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Dobré ránko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Dobré ránko Parádní letní kombinace 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna CERTINA 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna @Kupa54díky Pavlíku.Jsou výtečné.Objednal jsem si žlutý kaučuk a šije se mi u R4B4 exotika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna krása 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 14 minutami, mlsoun1 napsal: Co to že dnes Seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 1 minutou, Vorel napsal: Co to že dnes Seiko? Tož měl jsem na tento můj nový kousek chuť 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 35 minutami, mlsoun1 napsal: @Kupa54díky Pavlíku.Jsou výtečné.Objednal jsem si žlutý kaučuk a šije se mi u R4B4 exotika. Vidím, že to bereš gruntovně a tak to má být. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 30 minutami, mlsoun1 napsal: Tohle jsou moc povedené hodinky Já jsem tahovej, líbí se mi na nich to origo jubi... A nebo pak ještě Crafter Blue s přiléhajícími koncovkami, ale koukám, nedělají žlutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Já od včera zase své oblíbené Aqiusy - myslím, že jsou tady na mém "kávovém ranním místě" se mnou poprvé 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Před hodinou, Kupa54 napsal: Vidím, že to bereš gruntovně a tak to má být. Takto,tu červenou mi dělal Robert na baby seika a sedí,než mi ušije nový kousek.A kaučuk,či guma to musí být,jak říkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Před hodinou, horskjan napsal: Tohle jsou moc povedené hodinky Já jsem tahovej, líbí se mi na nich to origo jubi... A nebo pak ještě Crafter Blue s přiléhajícími koncovkami, ale koukám, nedělají žlutý Musím uznat,že jsem mile potěšen.Drobet jsem se obával je objednávat z eshopu.Ale dobrýTen tah je hnusný,prostě mě se na těchto hodinkách nelíbí.Ale 100 lidí,100 chutí.Již jsem objednal nový tah,takový ten klasický.Tož objednal jsem ještě žlutou gumku,tak uvidíme.Myslím že i červená gumka by šla,skrze červený nápis GMT na cifru,taktéž červené GMT ručce.Jejich výhoda je i to,že mají vrtané nožičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se