mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 před 2 hodinami, Vit napsal: CERTINA Ty jsi zde v Lošticích?Stav se,dělám bůčekHodinky jako vždy luxus,ta jejich luneta je luxusní,alá yacht platinum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 A dám už pokoj,dneska 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 před 1 hodinou, horskjan napsal: Já od včera zase své oblíbené Aqiusy - myslím, že jsou tady na mém "kávovém ranním místě" se mnou poprvé Perfektní moderní potápky.. Ta zelená u nich je taky top Dneska zase pořádný kus oceli.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 před 30 minutami, mlsoun1 napsal: Ty jsi zde v Lošticích?Stav se,dělám bůčekHodinky jako vždy luxus,ta jejich luneta je luxusní,alá yacht platinum Diky Marceli, je to na Slovensku, hřbitov u zříceniny hradu Branč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Kopečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 před 50 minutami, Vit napsal: Diky Marceli, je to na Slovensku, hřbitov u zříceniny hradu Branč. Zde to vypadá stejně.Když se jde ke staré vodárně,kolem židovského hřbitova.Tož si užíj dovču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Z ceskych luhu a haju…Tropic a kudla ladi ke psovi, aby nas na vesnici lidi nepomluvili…Tak cus 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 před 49 minutami, AndyAaron napsal: Z ceskych luhu a haju… Tropic a kudla ladi ke psovi, aby nas na vesnici lidi nepomluvili… Tak cus Ty Vulcainy i Esse máš bombaale závidím toho krasneho kamarada. Vypada, ze je i mazel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 @Postal80 pes mi trpi spoustu vrtochu a trpelive pozuje, kdyz je potreba. Mazel to je, az moc. Musim pravidelne mazlit tak 2-3 hodinky rano, pak treba 2-3 hodinky pres den a samozrejme pak 2-3 hodinky vecer. Asi jsem ho moc rozmazlil.Jinak pekna TOPS kudla. Ja se po letech zrovna utopil v pevnych nozich a 4 mam na ceste Zatim jen z levnejsiho spektra a pak premyslim, ze zkusim neco od Bradfordu nebo Schwarze. Mam limitaci v tom, ze jsem levak, vetsina kozenych pouzder se dela pro pravaky. Takze si pak budu muset nechat neco udelat nebo jit cestou kydexu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 před 5 minutami, AndyAaron napsal: @Postal80 pes mi trpi spoustu vrtochu a trpelive pozuje, kdyz je potreba. Mazel to je, az moc. Musim pravidelne mazlit tak 2-3 hodinky rano, pak treba 2-3 hodinky pres den a samozrejme pak 2-3 hodinky vecer. Asi jsem ho moc rozmazlil. Jinak pekna TOPS kudla. Ja se po letech zrovna utopil v pevnych nozich a 4 mam na ceste Zatim jen z levnejsiho spektra a pak premyslim, ze zkusim neco od Bradfordu nebo Schwarze. Mam limitaci v tom, ze jsem levak, vetsina kozenych pouzder se dela pro pravaky. Takze si pak budu muset nechat neco udelat nebo jit cestou kydexu… No hlavně to s těma kudlama neprehanet, to je pak stejne jako s hodinkama.. Ani se nenadejes par let a je to v prdeli!! Pozdravuj pejska! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Před hodinou, AndyAaron napsal: Z ceskych luhu a haju… Tropic a kudla ladi ke psovi, aby nas na vesnici lidi nepomluvili… Tak cus Máš to moc pěkné,ale pejsek je nejhezčí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 (upraveno) Je mi lito, ze machruju se stejnyma hodinkama, ale jsem z nich uneseny. Pokud se nekomu z vas libi, tak doporucuju koupit. Za ty prachy pecka. Datumovka pouziva dve apertury, coz je, podle odborniku na internetu, v tehle kategorii prinejmensim nezvykle. Upraveno 10. srpna 2024 uživatelem pkd 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Musím uznat,že jsem mile potěšen.Drobet jsem se obával je objednávat z eshopu.Ale dobrýTen tah je hnusný,prostě mě se na těchto hodinkách nelíbí.Ale 100 lidí,100 chutí.Již jsem objednal nový tah,takový ten klasický.Tož objednal jsem ještě žlutou gumku,tak uvidíme.Myslím že i červená gumka by šla,skrze červený nápis GMT na cifru,taktéž červené GMT ručce.Jejich výhoda je i to,že mají vrtané nožičky Určitě, je dobré, že je výběr. Klasický oyster náramek bude na nich také bezva. A Crafter v červené, jak píšeš, k červeným detailům na hodinkách, by byl také top Já prostě nejsem na kožené řemeny - ale na ty od místních Mistrů, radost pohledět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Krkonoše 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 před 4 hodinami, Axel napsal: Perfektní moderní potápky.. Ta zelená u nich je taky top Díky Pro Oris mám slabost, za mě jedna z nej swiss značek... A Aquis jsou prostě svébytné, originální moderní potápky... U těchto mých 41,5mm inhouse zelených jsem si nechal vyměnit origo zelenou vložku lunety za černou a teď jsou pro mě konečně dokonalé - skvělý je, jak přechází ten fumé tmavě zelený číselník, v kraji už skoro černý, do lesklé černé keramické lunety No, na těch Tvých Vulcain je to právě tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Na lítání jsou potřeba pilotky Tutima M2 Coastline a DJI Mavic 3 Enterprise s RTK modulem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 před 38 minutami, horskjan napsal: Určitě, je dobré, že je výběr. Klasický oyster náramek bude na nich také bezva. A Crafter v červené, jak píšeš, k červeným detailům na hodinkách, by byl také top Já prostě nejsem na kožené řemeny - ale na ty od místních Mistrů, radost pohledět Taky mám nejraději kovové náramky.Ale určité hodinky mám raději na řemeni,gumce,natu.A zrovna tyto se mi více líbí na kožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se