Jaroslav Jára Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Dobré ránko 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 13 minutami, mlsoun1 napsal: Dobré ránko ...pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 17 minutami, mlsoun1 napsal: Dobré ránko Tak to je nádherná kombinace, s tím už se dá jít i do divadla. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna na výletě v pečkách: exotika středočeského kraje nezná mezí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 10 hodinami, FiXilVer napsal: Skvele hodinky na 6 hodinovy vystup na ladovec Krása. Výlet i hodinky Koukám už delší dobu, že jiné snad ani nenosíš. Kolikrát si říkám, že bych takové jediné také rád našel, ale nějak se mi to zatím uplně nedaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Už přes 4 měsíce v kuse téměř výhradně tyto mé Alpinisty... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Před hodinou, R4B4 napsal: ...pěkné Díky kamaráde,pěkně si ten řemen udělalPotkal jsem v Jednotě souseda a říká mi,konečně máš pěkný barevný hodinky,ale ten řemínek nemá chybuSundej to,mrknu na to a mám pro Tebe další práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Před hodinou, Kupa54 napsal: Tak to je nádherná kombinace, s tím už se dá jít i do divadla. Robert umíLetni divadlo by šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna @Kupa54nejenom divadlo @R4B4spokojený jako Já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 52 minutami, mlsoun1 napsal: @Kupa54nejenom divadlo @R4B4spokojený jako Já? luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Na konec dovolené tradiční návštěva cukrárny na Zadově. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Me oblíbené bazenovky, které chcou svítit i za bílého dne.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 2 hodinami, horskjan napsal: Krása. Výlet i hodinky Koukám už delší dobu, že jiné snad ani nenosíš. Kolikrát si říkám, že bych takové jediné také rád našel, ale nějak se mi to zatím uplně nedaří Dakujem splnaju moje kriteria a aj ked tah nema mikroregulaciu, tak mi nastastie presne sedi na ruke. Mohol by byt tensi a hodinky mensie ale „prezijem“ aj toto. Nove titanove FF v 42mm su idealne ale nepacia sa mi opticky tak ako bathyscaphe. Takze uz 8 rokov nosim kazdy den iba tieto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna A opět édécé tůly Po jeden a půl hodinovém workoutu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 34 minutami, FiXilVer napsal: Dakujem splnaju moje kriteria a aj ked tah nema mikroregulaciu, tak mi nastastie presne sedi na ruke. Mohol by byt tensi a hodinky mensie ale „prezijem“ aj toto. Nove titanove FF v 42mm su idealne ale nepacia sa mi opticky tak ako bathyscaphe. Takze uz 8 rokov nosim kazdy den iba tieto Jsou to moc krásné hodinky a obdivuji je již mnoho roků.Tvé fotky jsou super a vždy když postneš další jejich foto i té krásné přírody,tak jsem velmi potěšen.Díky Ti za to 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Ve zcela novém rozměru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se