Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1955

• Akam

1424

• Vit

1174

• Kid_A

906

před 29 minutami, mlsoun1 napsal:

Krásný kousek☺️Mám Casio pořád velmi rád a tento kousek bych si dovedl představit nosit na střídačku s Breitlingy i Longines😌

Ano, je to velice povedený kousek ten cifr se špatně fotí ale má takovou hezkou texturu nebo jak to říct fakt moc hezké plus safír sklo. Jediné co tak by byl lepší náramek a lumi je jen na říčkách a ne na indexech což je trochu štve ale za 2700 Kč je to prostě pecka. A z momentální řady Edifice asi jeden z nejhezčích kousků :)) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 39 minutami, Mazda99 napsal:

Ano, je to velice povedený kousek ten cifr se špatně fotí ale má takovou hezkou texturu nebo jak to říct fakt moc hezké plus safír sklo. Jediné co tak by byl lepší náramek a lumi je jen na říčkách a ne na indexech což je trochu štve ale za 2700 Kč je to prostě pecka. A z momentální řady Edifice asi jeden z nejhezčích kousků :)) 

V ordinaci se špatně fotí kvůli umělému světlu.Ven s nimi na sluníčko a zkoušet je různě naklonit a bude i krásná fotka😊Ale za ty prachy nemůžeš chtít vše🙂Mě štve třeba plechová spona na tahu od Breitlingu,za kilo už tam mohli taky dát něco pořádného😌

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, mlsoun1 napsal:

V ordinaci se špatně fotí kvůli umělému světlu.Ven s nimi na sluníčko a zkoušet je různě naklonit a bude i krásná fotka😊Ale za ty prachy nemůžeš chtít vše🙂Mě štve třeba plechová spona na tahu od Breitlingu,za kilo už tam mohli taky dát něco pořádného😌

To máš pravdu já měl colty v baterce a taky se mi ta spona začala časem kazit při napnutí ruky se tah rozepnul takže nakonec jsem je musel přezout na Hirsch Duke :)

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Mazda99 napsal:

To máš pravdu já měl colty v baterce a taky se mi ta spona začala časem kazit při napnutí ruky se tah rozepnul takže nakonec jsem je musel přezout na Hirsch Duke :)

Nevím jak to mají ty nové kousky,neb se mi nová produkce nelíbí.Třeba už toto je vychytáno.Řadu Colt automatic jsem měl 11x v různých barvách,plus chrona quartz a tam je tatáž spona.Hirsch Duke černý s červeným prošitím,super.Raději tyto hodinky nosím na řemenech.Teď jsem Avengery hodil na tah a zase zvažuji dát je zpět na řemen.Ta spona je děsná😞

Odkaz ke komentáři

před 48 minutami, mlsoun1 napsal:

Je to krása.Hodinky Ti seknou.Myslím,že je dobré mít alespoň jeden barevný kousek😌

děkuji, líbí se mi taky jejich utilitární charakter a hodně mi vyhovuje velikost - 40mm.. jsou to takové hodinky do nepohody a ta barva vypadá fakt dobře... a jsou velmi přesné, ještě jsem je nemusel nařizovat...

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, kaktusář napsal:

děkuji, líbí se mi taky jejich utilitární charakter a hodně mi vyhovuje velikost - 40mm.. jsou to takové hodinky do nepohody a ta barva vypadá fakt dobře... a jsou velmi přesné, ještě jsem je nemusel nařizovat...

Tak to je super.Tyto by jsi si měl ve své stáji již ponechat.Velikost sedí,barva nejenom ke květinám luxusní.Co více si přát?Max ty Tudory až na ně našetříš.Ale tam převažuji zase tmavé ciferníky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...