Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, mlsoun1 napsal:

Být ten cifr takto barevný,tak už je mám doma☺️

Mají u nových conquestů docela širokou barevnou škálu, ale tuhletu barvičku zatím nemají, no :)
Podobnou mají u modelu 34 mm.

34mmlady.jpg.6d392801f0fd46ec0ac7d9cec4e5652b.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1970

• Akam

1424

• Vit

1177

• Kid_A

906

před 3 minutami, milomac napsal:

Mají u nových conquestů docela širokou barevnou škálu, ale tuhletu barvičku zatím nemají, no :)
Podobnou mají u modelu 34 mm.

34mmlady.jpg.6d392801f0fd46ec0ac7d9cec4e5652b.jpg

Třeba časem.Tady tato barvička je spíše vhodná pro naše drahé polovičky.I když 100 lidí,100 chutí,samozřejmě🙂

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, mlsoun1 napsal:

Třeba časem.Tady tato barvička je spíše vhodná pro naše drahé polovičky.I když 100 lidí,100 chutí,samozřejmě🙂

ale je pravda, že čím dýl na ně koukám a zvykám si na ně , tak tím víc se mi líbí... mám pro longines zvláštní slabost... a dovedu si představit, že si je časem pořídím..

Odkaz ke komentáři

Právě teď, kaktusář napsal:

ale je pravda, že čím dýl na ně koukám a zvykám si na ně , tak tím víc se mi líbí... mám pro longines zvláštní slabost... a dovedu si představit, že si je časem pořídím..

Ano,máš plnou pravdu.Zrovna tento model s různými barvičkami se mi moc líbí a určitě bych si vybral.Nejvíce mne berou ty modré, ale ta lahvová zelená je taky šik a líbí se mi i champagne.Ženě se líbí ty fialové...

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, mlsoun1 napsal:

Jasně, je to z kolekce pro dámy, velikost i ta barva.
Jinak mně se líbí, jak má jeden prodejce v popiscích u conquestů uvedeno 34 mm dámské, 38 mm dámské/pánské a 41 mm pánské. Ale je fakt, že to je na osobnosti každého jedince.

@kaktusář Jdi do nich :), jsou fajn, vypadají dobře, hlavně ten strojek L888 s rezervou nátahu 72 hod. a jsou slušně přesné, stabilně mně jdou +1 s/den.

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, mlsoun1 napsal:

Ano,máš plnou pravdu.Zrovna tento model s různými barvičkami se mi moc líbí a určitě bych si vybral.Nejvíce mne berou ty modré, ale ta lahvová zelená je taky šik a líbí se mi i champagne.Ženě se líbí ty fialové...

takže je všechny koupíme a budeme si je pučovat :)

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, milomac napsal:

Jinak mě se líbí, jak má jeden prodejce v popiscích u conquestů uvedeno 34 mm dámské, 38 mm dámské/pánské a 41 mm pánské. Ale je fakt, že to je na osobnosti každého jedince.

@kaktusář Jdi do nich :), jsou fajn, vypadají dobře, hlavně ten strojek L888 s rezervou nátahu 72 hod. a jsou slušně přesné, stabilně mně jdou +1 s/den.

no, mám ty lhc a jdou přesně, je to paráda..to je jeden z důvodů mé slabosti pro longines.. a samozřejme identita a historie značky

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, milomac napsal:

Jinak mě se líbí, jak má jeden prodejce v popiscích u conquestů uvedeno 34 mm dámské, 38 mm dámské/pánské a 41 mm pánské. Ale je fakt, že to je na osobnosti každého jedince.

Brácha je z nich hotovej(z těch fialových),s manželem jsou již 5 roků, tak si je budou kupovat společně k výročí.

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, mlsoun1 napsal:

Brácha je z nich hotovej(z těch fialových),s manželem jsou již 5 roků, tak si je budou kupovat společně k výročí.

Na ruce taky vypadá dobře brown dial, no prostě je fajn, když je možnost si vybrat z více možností :D👍.

Snmekobrazovky2025-01-01192933.jpg.c15548e56353ac9f0d454e2063cd85b9.jpg

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, mlsoun1 napsal:

Vypadá to hodně zajímavě.Díky za foto😉

a líbí se mi, že jsou všechny velice dobře čitelné a maj moc pěknej, výraznej a přitom nenásilnej architektonickej styl. a mintuovka jde až do konce, u starších conquestů mě štvalo, že končila docela daleko pod indexama

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, kaktusář napsal:

a líbí se mi, že jsou všechny velice dobře čitelné a maj moc pěknej, výraznej a přitom nenásilnej architektonickej styl. a mintuovka jde až do konce, u starších conquestů mě štvalo, že končila docela daleko pod indexama

Máš na co šetřit, po Tudorech🙂

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, mlsoun1 napsal:

Tudorech

jenže já  to nestíhám nosit, jak říká kupa54, nejsem chobotnice :)

už tak nevím co dřív, jestli astrony, nebo lhc nebo zeno a to zejtra maj dorazit limex + hamiltony od jeronima prefiltrovane jednim uzivatelem fora, kteremu nesedly a mel je jen par desitek minut doma, ha ha.. 

proste zas v tom lítám jako starej feťák, není mi pomoci...

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, kaktusář napsal:

jenže já  to nestíhám nosit, jak říká kupa54, nejsem chobotnice :)

už tak nevím co dřív, jestli astrony, nebo lhc nebo zeno a to zejtra maj dorazit limex + hamiltony od jeronima prefiltrovane jednim uzivatelem fora, kteremu nesedly a mel je jen par desitek minut doma, ha ha.. 

proste zas v tom lítám jako starej feťák, není mi pomoci...

Ty jedeš😊Nu což,hlavně že jsi spokojený.Na ty Limex se těším s Tebou,je to krásný kousek😌

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...