Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvám se, snažil jsem se tohle forům o Japonských hodinkách prolézt a nalézt, ale neúspěšně... Tak se ptám vás znalých:

Co měli příslušníci japonské Císařské armády na rukou během II.WW ? Čím to amíkům odpočítali? :tank:

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Omlouvám se, snažil jsem se tohle forům o Japonských hodinkách prolézt a nalézt, ale neúspěšně... Tak se ptám vás znalých:

Co měli příslušníci japonské Císařské armády na rukou během II.WW ? Čím to amíkům odpočítali? :tank:

Piloti mali Seikosha. Aj ako vreckové. Cena pri tých leteckých sa pohybuje niekde okolo 5000 USD.

Vreckové od 150 EUR do 300 EUR, podľa stavu.

Pozemné vojsko používalo hodinky od rovnakého dodávateľ. Teda Seiko/Seikosha.

post-764-1219314510.jpg

post-764-1219314524.jpg

post-764-1219315205.jpg

Upraveno uživatelem maxs
Odesláno (upraveno)

Děkuju. Jen se ještě zeptám, vyrábí se dnes nějaká remake jako je tomu v případě B-Uhren?

btw: jinak jestli ta ruka je tvoje tak pěkné... :)

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno
Děkuju. Jen se ještě zeptám, vyrábí se dnes nějaká remake jako je tomu v případě B-Uhren?

btw: jinak jestli ta ruka je tvoje tak pěkné... :)

Onehda jsem neco takoveho videl, ale to byla jen draha limitka.

Odesláno
Ale abych doplnil Maxse. Japonske vojsko jeste pouzivalo bezne i kapesni hodinky. Pohledam fotky a soupnu je sem.

Maxs tam napísal aj vreckové(kapesní), ale nemá foto.

Odesláno (upraveno)

Já se totiž v těch japonských hodinkách moc nevyznám... co označení to číslo ... a v tom se nevyznám... Tak se pídím po něčem co by obdobně jako Precista doplnilo "sbírečku" remaků z IIWW :)

Odesláno
Já se totiž v těch japonských hodinkách moc nevyznám... co označení to číslo ... a v tom se nevyznám... Tak se pídím po něčem co by obdobně jako Precista doplnilo "sbírečku" remaků z IIWW :)

Precista dela remake WWII?

Odesláno (upraveno)

Je to v knížečce která je u nich... poudačky o italských žabích mužích a pod. :)

Nemáte někdo nějaký odkaz na remake Seika ? nebo typ na něco co by jim bylo blízko?

Odesláno

Tak žádný poradní hlas jak se vyznat a nebo najít něco z produkce Seiko co by připomínalo IIWW? Ach jo, v Seiko se nevyznám, samá čísílka a asi to tak i zůstane :)

Odesláno
Tak žádný poradní hlas jak se vyznat a nebo najít něco z produkce Seiko co by připomínalo IIWW? Ach jo, v Seiko se nevyznám, samá čísílka a asi to tak i zůstane :)

Ja si myslim, ze nic takoveho nevyrabi. Jak jsem psal vyse, delali jen nejakou limitku pilotek a pak si nejake aerolinie nechaly udelat hodinky pro sve piloty, ktere pilotky z WWII pripominaly.

Nejak si nemuzu vzpomenout, jak se ty aerolinky jmenovaly :(

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...