spineshank Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vir Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 6 20
Jarett Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
papen Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
spineshank Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Jeden aktuální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Navros Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
tommasini Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března před 27 minutami, Navros napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvl Predátor 1
Navros Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března před 1 minutou, tommasini napsal: Tvl Predátor Přesně na to jsem si vzpomněl 1
Duke650 Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Babiš: Prosím vás, vážení, sednitě si všeci. Já sem svolal tohle krizové zasedání vláde, protože to vypadá, že si někdo všiml že rostou ceny benzíne. Tak abysme si připravili nějaké té scénáře, jak buděme reagovat zítra v debatách v telke. Našťastie už odešel Moravec, tak to snad něbude tak zlé. Alena, na čo ste přišla? Schillerová: Zatím jsem na tiktoku dohledala, že když se zhorší dostupnost nějaké komodity, tak vzroste její cena. Prý je to zákon nabídky a ..a..dodávky...nebo tak nějak Babiš: Ale to zavedl Fiala, to sme neschválili my, takéto zákony! Schillerová: Těžko říct, pracujeme na tom. Babiš: Dobre, kdě je sakra Havlíček s tým globusom?? Jak mám včil věděť, kde je to Íránsko a Homoušský průliv? Turek: Přijde později, zapomněl, ve kterým lese uvázal psa. Ale když už na to přišla řeč, tak v Číně letos plánují otevřít čtyřicet elektráren na černé uhlí o výkonu 800 tatrawatt! Babiš: A vy tu co chcete, vždyť nejste ani minister, kde je Červený? Macinka: Pan ministr spadnul do kanálu, když jsme šli na zasedání, tady Filip je velice kompetentní k jeho zastupování. Budete chtít tu červenou kšiltovku? Babiš: Do psí matěre s červenů kšiltovk!ů Ja chcem vědět co řekneme novinárom proč sa zdražuje benzin, keď už je líp a Fialova drahota skončila. Zicklerová: Mám natočit video v plavkách, proč za to může Fiala? Babiš: Konečně nějaký nápad, má eště někdo nějký scenář? Klempíř: Takhle narychlo jsem sehnal jen Babovřesky jedna až tři a Playgirls.. Babiš: Posouváme se, výborně! Juchele, můžete přestat žrat tu tlačenku aspoň na vládě? Gregor: Jako poradce pana ministra Juchelky navrhuji, abychom se pomodlili za děti zavražděné při potratech a z krize obvinili odvrácení se společnosti od zákonů božích a katolické církve. Schillerová: Už to mám! Má to něco společnýho s ropou! Bednárik: To iba preto, že vy Česi něberietě ropu z nášho spriateleného Ruska! Teda "my Čechové" Babiš: Aha, no dobre, už prišel ten Havlíček? Klempíř: Ne, ale chcete, abych ho příště sledoval a informoval vás? Babiš: Ja myslím, že už jsme toho dali dohromady už dost a naviac tu máme poučení z té minulú globálnej krize, kterú som tak pěkně zvládol, takže piště si: - můžou za to špatně schválené zákony poptávky a dodávky schválené Fialovou vládou - brzo to skončí, netreba panikařiť - ale i tak se nič neděje - za Fialy bylo hůř - roli předsedy končící strany v červeném svetre, na kterého sa to svede, bere tentokrát Macinka Macinka: ??? Gregor: Amen 1 7 1 1
papen Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ZJ Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Navros Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
taurus24 Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Kreativní řešení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vir Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Duke650 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
xvoloda Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března @Duke650 Já teda nejsem v žádném případě Andrejův fanda, ale tenhle humor mi přijde trochu slabej.
ABCDE Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) Upraveno 17. března uživatelem ABCDE 2
Lynx12 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Traveller Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Možná by stačili větší potkani nebo králíci. (low cost varianta).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se