railmaster Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 (upraveno) Tak to jsem rád, zůstanu raději buranem, než bych se stal snobem:) Dnes mám oblek a bondovky. Zítra si to zopakuju. A pak ještě hodněkrát. To abyste si udělal obrázek jak moc jsem na tom špatně. Asi som nebol správne pochopený, myslel som to s miernym náznakom irónie, aj ja nosím bondovky, ale Panerai by mi tiež chutili. Upraveno 26. srpna 2008 uživatelem railmaster
kulix Odesláno 27. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Tak to mám vyřešené a do čela peletonu se opět dostávají Submarinery :-D Věř tomu, že jak bys je viděl naživo 048, hned bys přehodontil situaci...A submarinery by šly do šuplíku.. Na malé zápěstí se hodí úplně skvěle..
kulix Odesláno 29. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 (upraveno) Ještě jeden dotaz..Mohu v případě potřeby uplatnit záruční servis i u nás v Česku? (Asi jen Carolinum,že?).. Upraveno 29. srpna 2008 uživatelem kulix
Návštěvník YPO Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 Ještě jeden dotaz..Mohu v případě potřeby uplatnit záruční servis i u nás v Česku? (Asi jen Carolinum,že?).. Carollinum - posílají se ovšem do Mnichova (u nás to nikdo neotevře)
lolohh Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 Carollinum - posílají se ovšem do Mnichova (u nás to nikdo neotevře) Jenom Kamil
kulix Odesláno 29. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 Já jen myslel, jestli mě carolinum nepošle tam, kde jsem je koupil..Takže nebude problém? Itálie je přece jen z ruky..
Návštěvník Snow Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Pro představu jaké jsou Submersible macci, připichuji foto Mike Horna, asi největšího badatele současné doby, který bývá při svých výpravách hodinkami této firmy vybaven. Na čtyřleté expedici Pangaea, kde Mike Horne strávil čtyři roky na plachetnici a ujel 100 000km měl právě tyto Paneraie. Mike Horne
Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Pro představu jaké jsou Submersible macci, připichuji foto Mike Horna, asi největšího badatele současné doby, který bývá při svých výpravách hodinkami této firmy vybaven. Na čtyřleté expedici Pangaea, kde Mike Horne strávil čtyři roky na plachetnici a ujel 100 000km měl právě tyto Paneraie. Mike Horne výhoda je ,že na lodi se ty hodinky natahují i v šuplíku OT: koukal včera někdo na Z1 ? - byl to docela nářez Za hranice lidských možností: Čas 20:05 | 3.9. Adrenalin potřebují k životu. Riskují , aby mohli zkoumat hranice lidských možností. Plní si sny, aby neztratili duši dobrodruha. Dokumentární série vám postupně představí pravdivé příběhy lidí, kteří se pustili do hazardní hry a pokoušejí se posunout své vlastní limity. V úvodním dílu poznáte člověka, který se dobrovolně zbavil pout času. Dva měsíce trávil pod zemským povrchem a jeho jediným orientačním bodem byl tikot vlastního těla. Tento dokument vysíláme ve středu 3.9. ve 20:05, reprízujeme ve čtvrtek 4.9. v 15:05.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se