Krokodyyl_ Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Ahoj, obcas kdyz hodinky nosim a pak maji treba dva dny lezet, tak je natahnu rucne, aby treba za dva dny stale bezely a ja je nemusel narizovat. Stala se mi takova nemila vec, ze jsem je chtel natahnout rucne a slo to tak zvlastne ztuha a pak jsem si vsiml, ze pri rucnim natazeni se mi hybe rotor. Docetl jsem se neco o necistotach a bloklych koleckach... hodinky jsou celkem nove, takze necistoty by nemely byt uplne pravdepodobne. Otazka zni, jestli je to na servis, nebo az se vyprazdni rezerva natahu se to spravi samo, pripadne jestli je to moje chyba, nebo na reklamaci. Za vase prispevky Vam dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyyl_ Odesláno 7. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Jeste jsem dohledal tohle video, coz je stejny pripad jako u me: https://www.youtube.com/watch?v=zkGaOZBeras takze ted je otazka spis, jestli to dat prodejci jako reklamaci nebo hodinari... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 jestli jsou hodinky "celkem nové" jak píšeš, tj. že jsou ještě v záruce, tak neváhej. Určitě to není normální. Při poloze na boku (ciferník svisle = kolmo k zemi v jakémkoli úhlu natočení), rotor musí viset skoro kolmo dolů. Nemusí úplně kolmo, protože tam přece jen nějaký odpor být musí. A při natahování korunkou odlučovač nátahu rotor uvolní a ten se zhoupne do úplně svislé polohy - "odbrzdí se". Ta tuhost je u každých hodinek jiná, ale při natahování korunkou se rotor určitě netočí. Takže to v klidu odnes to na reklamaci. Jestli jsi se v hodinkách už někdy vrtal, tak je to jen záležitostí té nadstavby automatického nátahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Mně se tohle stávalo u bondovek, a to snad u všech, co jsem měl (cca 8). Ale teda jedině když jsem je natahoval v poloze naležato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyyl_ Odesláno 9. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 jestli jsou hodinky "celkem nové" jak píšeš, tj. že jsou ještě v záruce, tak neváhej. Určitě to není normální. Při poloze na boku (ciferník svisle = kolmo k zemi v jakémkoli úhlu natočení), rotor musí viset skoro kolmo dolů. Nemusí úplně kolmo, protože tam přece jen nějaký odpor být musí. A při natahování korunkou odlučovač nátahu rotor uvolní a ten se zhoupne do úplně svislé polohy - "odbrzdí se". Ta tuhost je u každých hodinek jiná, ale při natahování korunkou se rotor určitě netočí. Takže to v klidu odnes to na reklamaci. Jestli jsi se v hodinkách už někdy vrtal, tak je to jen záležitostí té nadstavby automatického nátahu. V zaruce jsou, mám je asi půl roku. Slo mi spis asi jen o to, jestli jsem k tomu poškození přispěl nějak svým přičiněním, nebo byly ty hodinky zkratka prodány špatně nalubrikovane a tak k tomu proste došlo...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Vadný odlučovač ručního nátahu. Může pomoct vyčištění, většinou se mění. Pokud jsou v záruce, tak reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyyl_ Odesláno 11. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Vadný odlučovač ručního nátahu. Může pomoct vyčištění, většinou se mění. Pokud jsou v záruce, tak reklamovat. Stručně a jasně, děkuji.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se