mmaass Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Tak jooo, dam sem jeste jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 5 hodinami, mmaass napsal: Tak jooo, dam sem jeste jednu Ohromná gratulace, za mne nyní nejlepší barevná kombinace! Jsou nádherné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 7 hodinami, mmaass napsal: Tak jooo, dam sem jeste jednu Petelicejá furt kladiva a snad se taky dočkám 50 anniversary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 32 minutami, tikzot napsal: Petelicejá furt kladiva a snad se taky dočkám 50 anniversary Ty jsou moc pekne, kamarade! Ja jsem jednu dobu uvazoval ze bych je koupil. Ale pak prisli gold Daytony a vedel jsem ze jeste maji dorazit tyto 50-ky. Takze jsem od toho napadu upustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Hoši, máte to nádherné. A ten zelený cifr je absolutní top. Já se poprvé v životě dokopal navštívit butik v Praze a z té hodiny a půl povídání s Jakubem jsem nadšen. Tak snad se něčeho pěkného také jednou dočkám. Trpělivý jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 3 hodinami, kopl2005 napsal: Ohromná gratulace, za mne nyní nejlepší barevná kombinace! Jsou nádherné! Neskutočná paráda. Veľká gratulácia, nech dlho slúžia. Niekto musel poriadne poslúchať, keď Ježíško prišiel takto skoro. Musím sa aj ja polepšiť a snáď až budem veľký a poslušný, tiež zistím, aké je to mať takéto parádnicke hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Před hodinou, Vjace napsal: Hoši, máte to nádherné. A ten zelený cifr je absolutní top. Já se poprvé v životě dokopal navštívit butik v Praze a z té hodiny a půl povídání s Jakubem jsem nadšen. Tak snad se něčeho pěkného také jednou dočkám. Trpělivý jsem Super Víťo, to to trvalo;-) ale ono všechno má svůj ČAS, takže je to v pořádku. V AP v Praze je to vázně super a lidi bezva a nikdo si na nic nehraje, člověk se tam zkrátka cítí moc dobře a to je nejdůležitější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 1 hodinou, mmaass napsal: Ty jsou moc pekne, kamarade! Ja jsem jednu dobu uvazoval ze bych je koupil. Ale pak prisli gold Daytony a vedel jsem ze jeste maji dorazit tyto 50-ky. Takze jsem od toho napadu upustil. To je jasný, teď máš portfolio AP super, tak si je užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 V 14. 7. 2022 v 11:04, mmaass napsal: Tak jooo, dam sem jeste jednu Paráda! A ta limitka se jako nemůže fotit zezadu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 před 6 hodinami, Jumbo napsal: Paráda! A ta limitka se jako nemůže fotit zezadu??? Proc by nemohla..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 A jak dlouho jsi cekal? Vzhledem k tomu kdy je predstavili, tak asi moc ne. Ja se odhodlavam, ze tam taky zajdu, ale porad si rikam jestli to ma smysl, je to snad nasobne horsi nez u R, ale koukam, ze aspon ne tak arogantni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 před 2 hodinami, xcmaniax napsal: A jak dlouho jsi cekal? Vzhledem k tomu kdy je predstavili, tak asi moc ne. Ja se odhodlavam, ze tam taky zajdu, ale porad si rikam jestli to ma smysl, je to snad nasobne horsi nez u R, ale koukam, ze aspon ne tak arogantni. Od predstaveni to mohlo byt tak 14 dni. Ale ma cesta v AP zacala uz v roce 2019 a mam od nich vice hodinek. Pro me AP je srdcova zalezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Jedna trochu v detailu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Nádherný detail. Ten cifr je vážně dokonalý. Rovněž gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Na kave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojdan Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 V 16. 7. 2022 v 14:37, mmaass napsal: Jedna trochu v detailu Nádhera! Na ty detaily je radost pohledět. Úplně to z tý fotky tiká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twisp Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 V 14. 7. 2022 v 8:55, mmaass napsal: Ten proces nakupu je naprosto nepopsatelny…v butiku AP jsou nejvetsi profici a je radost byt jejich zakaznikem Wowo. tak ty jsou ! Parádní. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 V 19. 7. 2022 v 20:03, mmaass napsal: Tak na týhle fotce to kombo vypadá tak super!! Bomba! Já porád žáby divery a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Jeden kousek od more Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se