Jumbo Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Jedna páteční a jedna sobotní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Aj dnes ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 V 24. 4. 2023 v 12:02, Willie McBride napsal: Aj dnes ... Jo, tohle se ti povedlo Že to čekání ale stálo, za to, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 V 24. 4. 2023 v 12:02, Willie McBride napsal: Aj dnes ... Pěkné, pro mě po modré asi nejlepší barevná varianta. Já jsem na konec týdne vyměnil omegy za potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 V 26. 4. 2023 v 8:39, DarylVanHorne napsal: Jo, tohle se ti povedlo Že to čekání ale stálo, za to, co? To ti poviem, na čokoľvek od AP sa oplatí čakať ... jedna väčšia paráda, ako druhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 3 hodinami, Jumbo napsal: Pěkné, pro mě po modré asi nejlepší barevná varianta. Já jsem na konec týdne vyměnil omegy za potápky. Mne sa páčia všetky ich farby, aj pri Code by som mal problém si vybrať. Tá ich bordová je nádherná, rovnako ako všetky verzie modrej, šedej, zelenej ... všetky ich hodinky sú do detailu premyslené. Jeden z mála výrobcov, ktorý napríklad aj dátumové okienko doladí farebne ku ciferníku a neodfláknu to, ako napr. Patek, či Vacheron, ktorí nemajú problém dať na modrý ciferník biele dátumové okienko s čiernym textom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 @ZZalesky zluta je moc fajn letni barvicka Ja vencim sedivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 5 hodinami, matejcaha napsal: @ZZalesky zluta je moc fajn letni barvicka Ja vencim sedivky tak tyhle šedivky jsou moc fajn na každou příležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Jeden fakingood blue královskej Dub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 před 2 hodinami, tikzot napsal: Jeden fakingood blue královskej Dub Modra je dobra, to je ta aniversary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 V 23. 5. 2023 v 14:25, tikzot napsal: Jeden fakingood blue královskej Dub To sis dal hodně záležet, abys chytil na tu modrou správné světlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 40 minutami, Jumbo napsal: To sis dal hodně záležet, abys chytil na tu modrou správné světlo! Budeš se divit, ale s touhle modrou se to dá chytit prakticky kdekoliv kdykoliv jakkoliv, ten cifr je fakt magickej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 V 23. 5. 2023 v 14:25, tikzot napsal: Jeden fakingood blue královskej Dub tak ty sou B O Ž Í !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Léto konečně začalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Jsem si poridil totalni klasiku…vecny kalendar ve velikosti 36mm z roku 1988 po komplet servisu v AP…mam je uz cca 3 tydny a mam dost smisene pocity…jsou strasne krasne, poradna uroven hodinari…super oblekovky…ale ja obleky nenosim a nevim zda mi slusi ke kratasum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Oblekovky nejsou jen k obleku, stejně jako potápky nejsou jen k potápění a pilotky pro pilotování. Takže nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se