Vjace Odesláno 23. září 2025 Nahlásit Odesláno 23. září 2025 před 2 hodinami, tikzot napsal: Trochu na fest nee Právě, že je nosím volně, ale sjely mi na ruce výš a jak jsem jel skoro dvě hodiny v autě a držel volant, rukou nehýbal, tak se mi tam obtiskly 1
matejcaha Odesláno 7. října 2025 Nahlásit Odesláno 7. října 2025 Po delsi dobe zase Cody, zapomnel jsem ja mi bavi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1 1
Tomasbohmann Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
JAJA Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Pekos Odesláno 17. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2025 Měl jsem je jako nový přírustek týden, potom tři a půl měsíce na servisu a teď jsou zpátky. Huráááá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
Jumbo Odesláno 21. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
mirrax Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 V 21. 10. 2025 v 17:49, Tomasbohmann napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co si budem..todle neni uplne spatny:) 1
Socom Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Pekos Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Titan a keramika. 200 ks le Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Vít81 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Zelená je správná, v Plzni to ví už roky přesněji o 33 let dřív Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
whiler Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Vcera jsem potkal zajimaveho cloveka a ten me nechal si vyzkouset jeho Jumba. Tezce se mi sundavaly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Jumbo Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
korguno Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Campino Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Páni APčkári, máte to parádnekeďže sa v tejto cenovke vôbec nepohybujem a zrejme mi to ani nehrozí, netuším ako je to s dostupnosťou modelov. Tak sa len tak pre zaujímavosť chcem opýtať, ako je to s napríklad s novými oceľovými, príp. oceľ-keramika 3ručkami Code 11.59. Či to predajú komukoľvek kto o to požiada, príp. ako dlho sa na ne čaká…na RO sa prirodzene nepýtam, tam je to asi nezmysel. Alebo je to celé nezmysel tak ako u PP, kde musíš najprv minúť 100k €, kým si môžeš objednať oceľové hodinky? Ďakujem ak mi niekto z Vás odpíše 1
Vít81 Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Ahoj Campino, mohu sdílet jen vlastní zkušenost nikoliv nějakou velkou statistiku napsal jsem jim email, stavil se na schůzku, hodinku jsme si povídali, řekl jsem ze bych chtěl cody. A dalsi na radě byly RO. Nebylo to ze dne na den, ale oproti Rolex to bylo v pohodě pokud si chceš AP koupit (což určitě doporučuju ) tak tam zajdi. Pro mě to byl zážitek, jejich nabídka je široka, různé komplikace, krásné věci. Pohodová atmosféra, navštívil jsem více AP po světě včetně AP House a vždy to bylo fajn, žádný nátlak, jen prima zážitek. Myslím ze je vždy zajímá kdo stojí na druhé straně pultu 1 1
neuromancer Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Offshore + Sacher @ Sacher hotel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
neuromancer Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Kuba Menšík to bohužel projel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pekos Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Titan. Wawrinka hrál s ocelovýma offshorama na gumě tenis. Váží skoro jak raketa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
matejcaha Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Dlouho jsem nic neposlal, tak aspon takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se