Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, tikzot napsal:

Trochu na fest nee🤣

Právě, že je nosím volně, ale sjely mi na ruce výš a jak jsem jel skoro dvě hodiny v autě a držel volant, rukou nehýbal, tak se mi tam obtiskly 😁

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Měl jsem je jako nový přírustek týden, potom tři a půl měsíce na servisu a teď jsou zpátky. Huráááá 💪

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 5
  • Dát hlas 3
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Páni APčkári, máte to parádne👍keďže sa v tejto cenovke vôbec nepohybujem a zrejme mi to ani nehrozí😄, netuším ako je to s dostupnosťou modelov. Tak sa len tak pre zaujímavosť chcem opýtať, ako je to s napríklad s novými oceľovými, príp. oceľ-keramika 3ručkami Code 11.59. Či to predajú komukoľvek kto o to požiada, príp. ako dlho sa na ne čaká…na RO sa prirodzene nepýtam, tam je to asi nezmysel. Alebo je to celé nezmysel tak ako u PP, kde musíš najprv minúť 100k €, kým si môžeš objednať oceľové hodinky😄? Ďakujem ak mi niekto z Vás odpíše😉

• Dát hlas 1
Odesláno

Ahoj Campino, mohu sdílet jen vlastní zkušenost nikoliv nějakou velkou statistiku ☺️ napsal jsem jim email, stavil se na schůzku, hodinku jsme si povídali, řekl jsem ze bych chtěl cody. A dalsi na radě byly RO. Nebylo to ze dne na den, ale oproti Rolex to bylo v pohodě 😂 pokud si chceš AP koupit (což určitě doporučuju 😉) tak tam zajdi. Pro mě to byl zážitek, jejich nabídka je široka, různé komplikace, krásné věci. Pohodová atmosféra, navštívil jsem více AP po světě včetně AP House a vždy to bylo fajn, žádný nátlak, jen prima zážitek. Myslím ze je vždy zajímá kdo stojí na druhé straně pultu 😁 

• Díky 1
  • Dát hlas 1
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...