Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po dlouhé době jsem se zaregistroval na ebay, rovněž na pay-palu. Zdárně jsem prošel verifikačním martyriem a jsem tedy verifikován na kartu visa.

Dokonce se mi povedlo již uskutečnit jednu transakci a zaplatit.

Ale dnes jsem při koupi teď zjistil že mám v zasílací adrese číslo popisné 52 misto 56 tož jsem nelenil a toto jsem editoval v adrese ebay, a platil jsem na paypal, ale ouha napsalo mi to že kartou platbu nelze provést, že je nějaký problém.

Tedy přesně toto:Your credit card, ending in 4829, cannot be processed. Please select a different funding option or add a new credit card to complete checkout.?

Tak jsem editoval adresu i na paypalu a od té doby se snažím zaplatit a pořád stejná písnička.

Zkoušel jsem s google překladačem vyloudit nějaké moudro a poslat to na adresu service@intl.paypal.com

ale odtud mne přišla jen strojová odpověď že se mám přihlásit na paypal a tam pod svým jménem specifikovat problem? A na to moje znalost cizího jazyku nestačí.

A teď mé otázky?

1.- Dá se opět moje karta nějak odblokovat nebo už zůstane navždy u paypalu zablokovaná.

2. Jak provést opravu a co pro to mám udělat?

3. Kde soudruzi udělali chybu???

Díky za odpovědi. :bangin:

Odesláno

no jo ale ted sem tam znovu koukal a po přihlášení mi to píše že je karta verifikovaná ale při pokusu o platbu tohle:

: Vaše kreditní karty, které končí xxx, nemohou být zpracovány. Prosím, vyberte jinou možnost financování nebo přidat novou kreditní kartu, kompletní odbavení. "

tak co s tím?

Odesláno

no já jsem idiot, samozřejmě na kartě mám týdenní limit a ten jsem už přečerpal, takže to ten paypal prakticky nepustí, no jo takže zažádat na pobočku o zvednutí limitu, .

Díky Kubo, asi bych na to sám nepřišel. :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...