Radek124 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna (upraveno) Jo myslíš ten vocásek vevnitř... čouhající hlavičku (u round-cut tomu nejde pomoct ani řemínkem) jsem zatím vždycky bez milosti pootočil kleštičkama, dokud ten "hřebík" nešlo zatlačit dovnitř. Mnohem těžší mi vždycky přišlo trefování díry v protější nožce přes vzpírající se round-cut gumu, i když v porovnání s vražednou kombinací PANERAI-RubbeB mi origo Fortis řemenivo vždycky přišlo ještě relativně v pohodě PS: K Nocturnal jsem jako bonus dostal i origo kožku, ale tu jsem po zkušebním nasazení zase vrátil do pytlíku, na hladké gumě bez záhybu prostě vypadají líp... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna uživatelem Radek124
Panchart Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Los plastos Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Darek73 Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna B42 Flieger s novým řemenem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fortis Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna 1986 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Radek124 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Poslední dobou je tady nějak mrtvo… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Cosmonauts chrono diver Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
sonny.c Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Radek124 Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se