Fester Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Škoda, kdyby byly aspoň 5 ATM, ale jinak jsou skvělé! Mám klasické Poljoty v chromu a nosím je čím dál radši...
Carfogriff Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Mám ty klasiky. co měl Remek, ty z novější produkce/modré/ už nejsou v Rusku k sehnání - jedině tedy ebay a pod...
mkshort Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Odesláno 22. března 2021 Hezka “hodinkova” fotka. Tu jsem jeste nevidel. A ani na netu, zda se, nikde neni. Skoda, ze neni ostrejsi, aby bylo mozne identifikovat, zda maji Vladimirovy Sturmany popisky latinkou nebo azbukou. To by rozseklo ty dlouhe dohady v sekci “kosmickych hodinek”...Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Odesláno 23. června 2021 a dovolím si prihodiť môj najnovší úlovok, originál starý Okean, podľa mňa, vo veľmi zachovalom stave)).
gargamel Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Odesláno 23. června 2021 Tak ty sou fakt luxusní! Jestli i zezdola jsou ve stejném\ podobném stavu, tak ty snad celou dobu jen ležely někde v krabičce, ne? Gratulace jak Jupiter minimálně!
Snekofon Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Odesláno 24. června 2021 (upraveno) @Michalv159hmmm tak to se přidám ke gratulaci! Okeany, Sturmy s kalibrem 31659, a světla a tmavá varianta Strel/ Poljotu s kalibrem 3017 jsou poslední vintage ruské hodinky, které bych chtěl postupem dát do sbírky. Ale 3017 už chodívají za moc, na to co představují, Okeany v takovém stavu už nechodí skoro vůbec, tak asi doplním jen ty Sturmy, ty se pořád dají sehnat i zaplatit. Každopádně ještě jednou krása Upraveno 24. června 2021 uživatelem Snekofon
Datel Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Odesláno 25. června 2021 Každopádně je to pěkná jazyková hříčka, remake Remkových hodinek
Návštěvník Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Odesláno 7. července 2021 Som rád že sa páčia)), ale po pravde ma vyšli ešte o trochu drahšie ako Strely 3017, ktoré som pred časom kupoval tu na fóre.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se