SF1 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Odesláno 7. července 2020 Zdravím vážení členové, chtěl bych se Vám pochlubit novými přírůstky. Jsem zde na fóru už nějaký pátek a skoro vůbec se tu neprojevuji, spíš se tu učím a obdivuju Začalo to dost nevinně, chtěl jsem svoje první "lepší" automaty a tak jsem si koupil Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug. Spokojenost veliká a můžu říct, že jsem z nich byl nadšený... no ale dál jsem sledoval toto fórum a musel jsem teda mít ještě jedny na střídačku však to znáte... Pošták přišel se Steinhart OCEAN one Premium Blue... byl jsem spokojenej parchant a říkal jsem si, že mám vystaráno. No nebylo... Jelikož se snažím být sporťák tak přibyly ještě Apple Watch ty mám do teď. Další hlodání v hlavě, objednávka na Hamilton Pan Europ chrono... hodinky naprosto perfektní a nesundal jsem je skoro z ruky. Už toho bylo hodně, tak muselo něco z domu. Šli Steinharty. Hamiltony mi vydržely skoro dva roky, spokojenost velká - potom mi to nedalo a znova jsem nakoukl na zdejší fórum a zas to bylo... Chtěl jsem už "větší" hodinařinu a dlouho jsem chtěl Omegu. Tak jsem dostal velmi dobrou nabídku a udělal si radost s SMPc. Perfektní hodinky, aura, značka no prostě jsem byl u vytržení...Nebudu se o nich více rozepisovat, naprosto známé Omegy na tomto fóru...Hamilton šel o dům dál do dobrých rukou. Nastal rok klidu a užívání SMPc... Ano přesně zase sem tu byl a měl jsem nápad, že bych si mohl koupit do komba pilotky ale něměcké. Manuální nátah, velikostně snesitelné, co nejvíce věrné originálu a hlavně výrobce z druhé světové. Vyhrálo Laco Dortmund... Jo a ještě se mi možná něco rýsuje, ale uvidíme Jinak bych Vám zdejším členům chtěl poděkovat, splnil se mi sen a jsem štastnej chronopacient;-) Omluvte prosím kvalitu fotek, moc mi to nejde.
Vit Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Odesláno 7. července 2020 Klasický chronovývoj. Neboj, to se nezastaví ...
SF1 Odesláno 7. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2020 Díky za komentář ono je taky asi důležitý jak často se na zdejší fórum kouká pak se to nezastaví...
Vit Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Odesláno 7. července 2020 No jo, ale jinde než tady ti hodinky nikdo pořádně nepochválí.
Kid_A Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Odesláno 7. července 2020 (upraveno) modry smpc jsou proste klasika:) Upraveno 7. července 2020 uživatelem Kid_A
SF1 Odesláno 8. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2020 Strašně dobře nositelný, univerzální...přesně jak je zde popisováno...
marecenator Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Odesláno 8. července 2020 Krasne kombo, at ti to dela radost. Zkus jeste popremyslet nad chronem, podle mne by se ti to mezi ty dva kousky hodilo. A k tomu neco ke kosili ale bez lunety - omegu mas rad, mozna AT? Preji dobrej vyber!
SF1 Odesláno 8. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2020 Díky za komentář radost mi dělají... dobrá připomínka k chronům asi časem něco seženu, ale nechám to uzrát...měl bych parádní kombo to je fakt
Andy518 Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 SMPc jsou parádní,taky o nich dost přemýšlím
Daemonultimate Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Dobrý kombo. Každý úplně jiný a tím i pocit na ruce. Já jel jenom v potápkách a začal to být stereotyp ať byly seberozdílnější. Na fóru je problém, všechno co vidim chci ať mám na ruce v mechanice cokoli třeba i lepšího. Tak to prostě je a nezměnilo se to za celou dobu co tu jsem. Až teď přišel zlom. Rád se na všechno podívám, ale co mám na ruce bych neměnil. To ale můj vztah k hodinkám vůbec nezměnilo, jen ta touha vlastnit je je najednou pryč a vubec to není špatný stav.
SF1 Odesláno 20. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2020 V 17. 7. 2020 v 13:31, Daemonultimate napsal: Dobrý kombo. Každý úplně jiný a tím i pocit na ruce. Já jel jenom v potápkách a začal to být stereotyp ať byly seberozdílnější. Na fóru je problém, všechno co vidim chci ať mám na ruce v mechanice cokoli třeba i lepšího. Tak to prostě je a nezměnilo se to za celou dobu co tu jsem. Až teď přišel zlom. Rád se na všechno podívám, ale co mám na ruce bych neměnil. To ale můj vztah k hodinkám vůbec nezměnilo, jen ta touha vlastnit je je najednou pryč a vubec to není špatný stav. Do stejného stádia bych se taky chtěl dostat:-)
Daemonultimate Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Odesláno 20. července 2020 Však já moc nepočítám s tím, že to stadium bude na dlouho, ale ty hodinky se o to moc snaží.
SF1 Odesláno 23. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2020 V 20. 7. 2020 v 18:40, Daemonultimate napsal: Však já moc nepočítám s tím, že to stadium bude na dlouho, ale ty hodinky se o to moc snaží. Ono to je tak jako když by říkali "kup si mě"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se