Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Našiel som niečo takéto:

a_m.jpg

Celkom sa to podobá na Sporty...

Takže keby niekto z vás chcel experimentovat, skúsiť primácky ciferník, strojček atď, tu je link. V popise píše, že je to púzdro nerez.

(neviem, či to nemá byť v kategórii "Švajčiarske hodinky", ak áno, nech to tam presunie ten, kto to vie...P.)

Upraveno uživatelem Patrik Š.
Odesláno (upraveno)

V tý době nerezový hodinky za takovou cenu?!? :)

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Su to klasicke sportove hodinky tej doby...... chrom s nerezovym dynkom a luneta (asi bez aretacie) +sklo z umelej hmoty manualny stroj.... nieco take robil v tych casoch asi kazdy vyrobca hodniek a original toho designu by som hladal niekde u rolexu ci omegy (mozno este movado)

Vlastne ani moc nechapem ako tie hodinky maju akoze suvisiet so sport I. mne to prijde ako sudoby "poor mans Rolex".... a mozno "hodne poor" lebo v 70 rokoch uz neboli az takou vzacnostou ani automaticke stroje a nerez.

post-1266-1220267897.jpg

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

prosim vas, neni tu nekde vlakno o predlohach pro igeny ci pozdejisich jim podobnych hodinkach?? podobne jako pro orlik seamastery... nejde mi ani tak o to kdo driv, jako kolik je podobnych... s igeny pro me napriklad jedny galco, amfibie... diky.

bflmpzwrx3257z napsal:
prosim vas, neni tu nekde vlakno o predlohach pro igeny ci pozdejisich jim podobnych hodinkach?? podobne jako pro orlik seamastery... nejde mi ani tak o to kdo driv, jako kolik je podobnych... s igeny pro me napriklad jedny galco, amfibie... diky.

ha, bylo to jen o par radku nize... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11593

edit: hmmm tak to ctu a nic moc... :] jeste nekde neco?

Upraveno uživatelem bflmpzwrx3257z

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...