igor261069 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Asi ti moc nepomůžeme, půlka ti poradí tak, druhá onak. Za mě vlnky, musím mít datum (nejlíp na 6) a pak se mi na moonech nelíbí jen tištěné indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 (upraveno) Tak v tom případě, bych asi zvolil moony Jsou dle mého univerzálnější, jsou jako dělané na různé řemenohrátky (třeba na hnědé kůži vypadají super), nejsou tak výrazné, můžeš je nosit jak k obleku, tak k jeansům s trikem a věk už na ně máš. Samozřejmě taky záleží jak se oblíkáš, pokud většinou chodíš v šortkách a tričku a mikinou s kapucí, tak vlnky... ale pokud nosíš kalhoty, jeansy, košile, obleky, svetry atd... tak bych spíš sáhnul po moonech. Upraveno 4. srpna 2020 uživatelem watchboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Tady jsou ale taky na ruce safirovy Moony.. Hesalit vypada lepe, ale neni to volba pro kazdeho, to je jasny.. Diky extremni kombinovatelnosti se vsim se da s Moonama opravdu vyhrat.. Navic z profilu do hry vstupuje design pouzdra, ktery je pro me podobne ikonicky jako pouzdra od AP, PP. Kdo chce barvicky a trochu vice exotiky, musi se podivat smerem k limitkam.. Ale tam bohuzel narazi na vyssi cenu. Moony chteji cas.. Se Seamasterama snad nejde udelat chyba, ty novy jsou proste bozi Jako zacinajici chronomagor bych sel do nich (vlastne to byly moje prvni lepsi hodinky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 4. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Já už jedny lepší mám, ale jak před rokem říkal prodejce ,jednema to nekončí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 (upraveno) Tak to je celkem zásadní informace, kterou si měl říct hned na začátku V tom případě bych k těmhle béčkám pořídil do komba spíš vlnky Upraveno 4. srpna 2020 uživatelem watchboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Na druhé straně, taková tlupa Moonových influencerů ukazuje, že něco na tom být musí. Nejsou tak "hleďavé" a tak se ani tak snadno neokoukají.... Máš to těžké, chlape... Festina lente.... Neradím značku ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Béčka predať a kúpiť moony a vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Ty kokos. Breitlingy a přitom střízlivé a důstojné. Krása nesmírná, gratulují a závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Jak píše patrizzio, taky bych asi zvolil toto řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 4. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Když já je mám tak rád vzhledem k tomu, že jsou moje první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 4. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 před 1 minutou, Datel napsal: Ty kokos. Breitlingy a přitom střízlivé a důstojné. Krása nesmírná, gratulují a závidím Moc díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Ešte horšie dilema ako na začiatku, čo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 (upraveno) před 1 minutou, patrizzio napsal: Ešte horšie dilema ako na začiatku, čo? Klasika u chrononemoci, zvlášť když ji začneš rozebírat s dalšími chrono pacienty Upraveno 4. srpna 2020 uživatelem watchboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 4. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Daleko horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 No když vidím ty béčka tak jak je již napsáno asi opravdu vlnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 před 46 minutami, sobi napsal: Když já je mám tak rád vzhledem k tomu, že jsou moje první. Tak potom vlnky. Ale modré alebo biele. Nech to máš ťažšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 já těm moonum porad nějak nepřišel na chuť. Pro mě je to prototyp dědkovských hodinek, sorry jako. Takže za mne cokoliv jiného než moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 5. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 (upraveno) Tak zkoušel jsem vícero variant.,ale ty černe mi přijdou nejlepší. Upraveno 5. srpna 2020 uživatelem sobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Ty stříbrné a pak hned bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 3 hodinami, sobi napsal: Tak zkoušel jsem vícero variant.,ale ty černe mi přijdou nejlepší. Sú z nich asi najuniverzálnejšie. Len som myslel, že ak máš čierny cifer na Béčkach, tak niečo iné. Biele potápky na leto - nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se