TNK Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 (upraveno) Narazil som na stranku a neviem kde ju zaradit ,tak to davam sem . MOZNO TO TU UZ JE AK ANO TAK TO ZMAZTE JEDNA SA O HODINKY KTORE MALI HERCI VO FILME watches in movies ODKAZ TU http://jitteryjim.com/?page_id=432 Upraveno 1. září 2008 uživatelem TNK
Kyle Case Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 (upraveno) No pěkná stránka, jsem za polovinou a to se v tom už hrabu 8 minut Ted mne to trklo - takovéto mám doma(display je stejný, ale pouzdro malinko jiné). "Octopussy (1983) - A pair of Seikos worn by James Bond (Roger Moore). (Submitted by PMWF member Paperboy Part Deux" Upraveno 1. září 2008 uživatelem Kyle Case
lolohh Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 TNK napsal: Narazil som na stranku a neviem kde ju zaradit ,tak to davam sem . MOZNO TO TU UZ JE AK ANO TAK TO ZMAZTE JEDNA SA O HODINKY KTORE MALI HERCI VO FILME watches in movies ODKAZ TU http://jitteryjim.com/?page_id=432 Už to bylo tady i tady.
Gilius Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Kyle Case napsal: Ted mne to trklo - takovéto mám doma(display je stejný, ale pouzdro malinko jiné). To jako vážně???? Nechceš je nafotit?????
Kyle Case Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 (upraveno) jj, vážně, nafotím. Dovezl je tatíkovi strejc, co cestoval po světě. Já jsem si je před více než 20-ti lety tajně půjčoval a dělal jsem s nima na základce machra. Asi před pul rokem jsem si na ně vzpomněl a tatík mi je našel a dal, dám do nich baterii, seženu tah a hurá na ruku a zase dělat machra (tedy pokud budou funkční) Upraveno 2. září 2008 uživatelem Kyle Case
Gilius Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 (upraveno) Kyle Case napsal: jj, vážně, nafotím. Dovezl je tatíkovi strejc, co cestoval po světě. Já jsem si je před více než 20-ti lety tajně půjčoval a dělal jsem s nima na základce machra. Asi před pul rokem jsem si na ně vzpomněl a tatík mi je našel a dal, dám do nich baterii, seženu tah a hurá na ruku a zase dělat machra (tedy pokud budou funkční) Jestli máš opravdu Seiko G-757 tak to rozhodně za machra budeš....... tady máš lepší foto...-- http://pocketcalculatorshow.com/nerdwatch/fun.html mimochodem: http://cgi.ebay.com/Very-Rare-Seiko-70s-JA...1QQcmdZViewItem Upraveno 2. září 2008 uživatelem Gilius
Gilius Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 hmmm...šťastlivče....Seiko G-757.....rozhodně oživit!!!!!!!!...počítám,že jich v republice moc není.......
Kyle Case Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 jj, už je mam zabalené a zítra dostanou baterii a snad poběží, pak sehnat správný tah...
Gilius Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 nafotit po resuscitaci,prosím.......možná bych zapátral po origo tahu...někde...třeba ebay....aby to bylo dokonalé.......
Kyle Case Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Tak hodinky vyčistěny od 20 let vyteklé baterky a po zasazení nové baterie frčí jako z praku. Večer můžu nafotit různé režimy. Dá se někde zjistiti podel výrovního čísla datum výroby?
Gilius Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Kyle Case napsal: Večer můžu nafotit různé režimy. Dá se někde zjistiti podel výrovního čísla datum výroby? JJ...nafoť....a jestli bych mohl poprosit,tak zkus i,pro srovnání,třeba s padesátikorunou....díky. Zjistit to jde,někde jsem to měl....ale zmizlo mi to z počítače. Zkusím pohledat.....nebo zkus Safiho,ten je přes Seika.
cody Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Kyle Case napsal: můžu nafotit různé režimy Nafot prosim te vsechny rezimy, take mi prijdou A1.
Kyle Case Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 OK, zapnul jsem budík, ale neumím ho vypnout a pak ještě nevím jak zapnout aby píply každou hodinu. Zapátrám po netu. Fota dodám večer.
Gilius Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 zkus juknout sem,třeba najdeš popis ovládání,který Ti pomůže....ono se to až tak neliší....zkusil bych zkombinovat různá tlačítka,tipnul bych si,že pravá NARÁZ stisknutá tlačítka Ti pípání každou hodinu zapnou http://www.devicemanuals.com/company/SEIKO...uals-page0.html
Kyle Case Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Tak je to jak píšeš. Obě pravá naráz v režimu TIME, super, dík. jsem to před tím zkoušel v jiných režimech.
Gilius Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 (upraveno) jak říkám,ono se to moc neliší......zkus to zmáčknout několikrát a uvidíš,jestli tím nevypneš i budík. Jinak,nejsem si úplně jistý,ale Tvůj model G757 - 4050 by měl být rok 1982 nebo 83(ale packu do ohně za to nedám). Upraveno 4. září 2008 uživatelem Gilius
Gilius Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 tak jsem se vopupínkoval....tohle musím taky mít......
cody Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 Prehledne, stylove, krasne. S tema udelas parady mnohem vic jak s novejma preplacanejma Casio.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se