Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No pěkná stránka, jsem za polovinou a to se v tom už hrabu 8 minut ;)

Ted mne to trklo - takovéto mám doma(display je stejný, ale pouzdro malinko jiné).

"Octopussy (1983) - A pair of Seikos worn by James Bond (Roger Moore). (Submitted by PMWF member Paperboy Part Deux"

post-3260-1220277419.jpg

Upraveno uživatelem Kyle Case
Odesláno (upraveno)

jj, vážně, nafotím. Dovezl je tatíkovi strejc, co cestoval po světě. Já jsem si je před více než 20-ti lety tajně půjčoval a dělal jsem s nima na základce machra. Asi před pul rokem jsem si na ně vzpomněl a tatík mi je našel a dal, dám do nich baterii, seženu tah a hurá na ruku a zase dělat machra :D (tedy pokud budou funkční)

Upraveno uživatelem Kyle Case
Odesláno (upraveno)
  Kyle Case napsal:
jj, vážně, nafotím. Dovezl je tatíkovi strejc, co cestoval po světě. Já jsem si je před více než 20-ti lety tajně půjčoval a dělal jsem s nima na základce machra. Asi před pul rokem jsem si na ně vzpomněl a tatík mi je našel a dal, dám do nich baterii, seženu tah a hurá na ruku a zase dělat machra :D (tedy pokud budou funkční)

Jestli máš opravdu Seiko G-757 tak to rozhodně za machra budeš.......

tady máš lepší foto...--

http://pocketcalculatorshow.com/nerdwatch/fun.html

mimochodem:

http://cgi.ebay.com/Very-Rare-Seiko-70s-JA...1QQcmdZViewItem

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno

Tak hodinky vyčistěny od 20 let vyteklé baterky a po zasazení nové baterie frčí jako z praku. Večer můžu nafotit různé režimy.

Dá se někde zjistiti podel výrovního čísla datum výroby?

Odesláno
  Kyle Case napsal:
Večer můžu nafotit různé režimy.

Dá se někde zjistiti podel výrovního čísla datum výroby?

JJ...nafoť....a jestli bych mohl poprosit,tak zkus i,pro srovnání,třeba s padesátikorunou....díky.

Zjistit to jde,někde jsem to měl....ale zmizlo mi to z počítače. Zkusím pohledat.....nebo zkus Safiho,ten je přes Seika.

Odesláno
  Kyle Case napsal:
můžu nafotit různé režimy

Nafot prosim te vsechny rezimy, take mi prijdou A1.

Odesláno

OK, zapnul jsem budík, ale neumím ho vypnout a pak ještě nevím jak zapnout aby píply každou hodinu. Zapátrám po netu. Fota dodám večer.

Odesláno (upraveno)

jak říkám,ono se to moc neliší......zkus to zmáčknout několikrát a uvidíš,jestli tím nevypneš i budík.

Jinak,nejsem si úplně jistý,ale Tvůj model G757 - 4050 by měl být rok 1982 nebo 83(ale packu do ohně za to nedám).

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno

Prehledne, stylove, krasne. S tema udelas parady mnohem vic jak s novejma preplacanejma Casio.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...