Šimon Stoklasa Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Na tady ty kousky jsem narazil při procházení ebay.. Hned bych je bral. A stojí věru lidové peníze.. 600 000 USD za sadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Šimon Stoklasa napsal: Na tady ty kousky jsem narazil při procházení ebay.. Hned bych je bral. A stojí věru lidové peníze.. 600 000 USD za sadu Za 600k USD bych si radši koupil letadlo a pořádný Paneraie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Tohle mi nic nerika, 600k USD bych utratil uplne jinak Za 100k USD nebo kolik to bylo bych koupil ten legendarni kufr plnej Speedmasteru a za zbytek nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 (upraveno) Cyber napsal: Za 600k USD bych si radši koupil letadlo a pořádný Paneraie Víš cybere to je vo těch prioritách.. tydle hoďky jsou aspoň veselý oproti takovýmu nudnýmu letadlu. Vyjma toho, že ho nedejbože zboucháš na půdě a je potřeba rozebrat střechu, aby ten aeroplán mohl bejt dopravenej na pevnou zem, tak aby následně třeba letěl, tak jak to udělal Verner von Brouček. A co se týká těch Panerajek, tak to nevím co myslíš tím ty pořádný. Já bych třeba chtěl ty do kterejch byl tenkrát dávanej i takovej ten stroj vod Pateků. Upraveno 2. září 2008 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 k těmhle hodinkám je tu někde moc zajímavej odkaz o celý realizaci - doporučuju přečíst, plantážníci, než začnete utrácet 600k za hovadiny (já bych ho sem i dal, ale tady něco najít ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 (upraveno) Filipes napsal: k těmhle hodinkám je tu někde moc zajímavej odkaz o celý realizaci - doporučuju přečíst, plantážníci, než začnete utrácet 600k za hovadiny (já bych ho sem i dal, ale tady něco najít ...) tady a ještě: http://www.lesmasques.ch/ Upraveno 2. září 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 teď mrkám, že v tom vlákně dodatečně Snow promazal všechny svoje příspěvky, japato že už neplatí 30min limit editace?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 Filipes napsal: teď mrkám, že v tom vlákně dodatečně Snow promazal všechny svoje příspěvky, japato že už neplatí 30min limit editace?? Asi ne, vsimni si, ze jdou editovat i rok stare prispevky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 jojo, takže změna pravidel? mně to úplně uteklo-jestli se probíralo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 Filipes napsal: jojo, takže změna pravidel? mně to úplně uteklo-jestli se probíralo.. Spis bych rekl, ze to nekdo z Adminu zapomel zamknout Jinak mi to taky uteklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 2. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 spiderer napsal: Tohle mi nic nerika, 600k USD bych utratil uplne jinak Za 100k USD nebo kolik to bylo bych koupil ten legendarni kufr plnej Speedmasteru a za zbytek nevim Taky bych za to ty prachy nedal.. Ale příjde mi to zase takové jiné, prostě se mi to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 (upraveno) Šimon Stoklasa napsal: Na tady ty kousky jsem narazil při procházení ebay.. Hned bych je bral. A stojí věru lidové peníze.. 600 000 USD za sadu řemeny jsou hezký... Upraveno 2. září 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 Ale ten ksichtik na druhych zlava sa mi celkom podoba ale radsej by som si kupil hondu accord A nove hodinky? zatial mi stacia tie co mam mlask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 Cyber napsal: Za 600k USD bych si radši koupil letadlo a pořádný Paneraie To by musel být nějaký ultralight, za 600k $, kór dneska, by ses moc ve vlastním nenalítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arison Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Šimon Stoklasa napsal: Na tady ty kousky jsem narazil při procházení ebay.. Hned bych je bral. A stojí věru lidové peníze.. 600 000 USD za sadu Dost hrůůza :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Šimon Stoklasa napsal: Na tady ty kousky jsem narazil při procházení ebay.. Hned bych je bral. A stojí věru lidové peníze.. 600 000 USD za sadu podla mna krasna rucna praca, to je tak sada - investicia a do trezoru, neviem si predstavit, ze by toto niekto realne nosil na ruke aj ked na specialne prilezitosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) To je asi ta starsi sada ted vydali novou s jinyma maskama udajne jsou to presne kopie tech masek mozna i vcetne materialu. Jinac o tom psali v poslednim cisle WATCH koho by to zajimalo. edit - vyrobili jen 25 sad Upraveno 3. ledna 2009 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se