Přejít na obsah

Vacheron

Šimon Stoklasa

Doporučené příspěvky

Cyber napsal:
Za 600k USD bych si radši koupil letadlo a pořádný Paneraie :suicide_anim:

Víš cybere to je vo těch prioritách.. tydle hoďky jsou aspoň veselý oproti takovýmu nudnýmu letadlu. Vyjma toho, že ho nedejbože zboucháš na půdě a je potřeba rozebrat střechu, aby ten aeroplán mohl bejt dopravenej na pevnou zem, tak aby následně třeba letěl, tak jak to udělal Verner von Brouček. A co se týká těch Panerajek, tak to nevím co myslíš tím ty pořádný. Já bych třeba chtěl ty do kterejch byl tenkrát dávanej i takovej ten stroj vod Pateků.

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil
  Filipes napsal:
k těmhle hodinkám je tu někde moc zajímavej odkaz o celý realizaci - doporučuju přečíst, plantážníci, než začnete utrácet 600k za hovadiny ;)

(já bych ho sem i dal, ale tady něco najít ...)

tady

a ještě: http://www.lesmasques.ch/

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

spiderer napsal:
Tohle mi nic nerika, 600k USD bych utratil uplne jinak ;) Za 100k USD nebo kolik to bylo bych koupil ten legendarni kufr plnej Speedmasteru a za zbytek nevim ;)

Taky bych za to ty prachy nedal.. Ale příjde mi to zase takové jiné, prostě se mi to líbí :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  Šimon Stoklasa napsal:
Na tady ty kousky jsem narazil při procházení ebay.. Hned bych je bral.

A stojí věru lidové peníze.. 600 000 USD za sadu :)

podla mna krasna rucna praca, to je tak sada - investicia a do trezoru, neviem si predstavit, ze by toto niekto realne nosil na ruke aj ked na specialne prilezitosti....

Odkaz ke komentáři

To je asi ta starsi sada ted vydali novou s jinyma maskama udajne jsou to presne kopie tech masek mozna i vcetne materialu. Jinac o tom psali v poslednim cisle WATCH koho by to zajimalo.

edit - vyrobili jen 25 sad

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...