Violoncello Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Pro oživení vlákna dávám několik fotek své nové lásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Jakožto nový majitel hodinek musím po týdenním užívání uznat, že vzhledově jsou hodinky velmi povedené. Žralok ve vlnách je úchvatný, stačí se zamyslet a jsem někde v mořských hlubinách. Sice jsem zvyklí na "opravdové" potápěčské hodinky v podobě počítačů, ale hmotnost těchto hodinek je docela zarážející. Dále si musím zvykat na kyklopa, kterého jsem zatím na žádných hodinkách neměl a působí pro mé oči dost rušivě. Celkově jsem zatím spokojen, uvidím, zda do budoucna budou převažovat pozitiva nebo jmenovaná negativa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Je zde ještě jiný majitel těchto hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 16. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Ahoj! Uz jsem majiteli pred casem psal. Odvetil, ze uz hodinky davno nema. Myslim, ze tady spojence majiciho stejny kousek v tuto chvili nemas. At to tika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 me by teda zajimalo jestli Doxa a Doxa co prodava jenom radu Sub je stejna firma ... protoze nechapu proc delaji k rade Sub nejaky dalsi potapky, nevi to nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Pokus o snížení hmotnosti, nasazen neznačkový silikon. Sníženo o 100 g. Sice pěkně září, ale hodinky vypadají jak od kolotoče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 3. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 No, můj názor je ten, že to není špatný, ale šel bych do neutrálního řemenu. Tělo hodinek je výrazné dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června (upraveno) Oživím Upraveno 5. června uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se