Návštěvník Snow Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Blíží se mé opravdu kulaté životní jubileum a z toho důvodu si chci sám sobě nadělit pěkné hodiny. Po poskakovaní od značky ke značce spočinul můj znavený zrak na Carl.F.Bucherer, sortiment je bohatý a krásný, Klik . Prosím o bližší info o firmě jako takové a nejlépe, kdyby byla nějaká ta životní zkušenost ze soužití s těmito parádními hodinkami. Děkuji mockrát a zdvořile.
kejklik Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Životní zkušenost není, ale kousky jsou to pěkný. Zejména v jednoduchosti je síla: Patravi AutoDate Power a Patravi T-24 mě berou přes srdce. Kde se pohybuje cenová úroveň?
xlaque Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Tesne pred odchodom na dovolenku som musel na Timezone naraziť na report z jedneho zrazu, kde bola aj fotka T-Graphu, takže som si musel znovu oživiť značku. A potom som prežil celu dovolenku pozeranim obrazku Chronograde, ktore by som aj odporučal. Naživo som ich ešte nevidel, ale chronograf s retrogardnou hodinou a flybackom, rezerva chodu, veľky datum a annual calendar v jednych hodinkach nesmu vyzerať zle Teda aj funkciami hodinky na dooosť dly čas, stači ich len nosiť a preventivna zmena datumu raz za rok
Návštěvník Snow Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Uvidíme, vzhledem k onomu jubileu už tak nějak předpokládám, že budou na celý život . Zítra si vezmu nitrák pod jazyk a začnu zkoumat ceny.
mnovace Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 Uvidíme, vzhledem k onomu jubileu už tak nějak předpokládám, že budou na celý život . Zítra si vezmu nitrák pod jazyk a začnu zkoumat ceny. tak tobě už bude 60 no tak to gratulace
gas Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 a tak pár pěkných kousků tam je záleží na druhu jubilea a obnosu, který chceš uvolnit
PhoeniX Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 TO Snow: Konečně jsem si našel čas přelouskat of. stránku výrobce. Řada Patravi je magnifique a jestli máš rád chronáče, právě tyto by měly být při výběru mezi prvními. Mezi kterými ještě vybíráš?
Pepino65 Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Romane, tak jsem zajel na to tvoje KLIK a docela jsem žasnul. Skvělé výrobky, poctivá práce a co mě dostalo - tradice, a to už od r. 1888, kdy si starej Carl otevřel první kšeft s hodinkama a šmukama na Sokolím náměstí v Luzernu. No asi to budou umět. Hezké kalibry, skvělá pouzdra i ciferníky, spousta šutru - prostě neotřelý a elegantní design a mechanické zpracování. Jo, líbí se mi.
Návštěvník Snow Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 (upraveno) to Pepino65 a PhoeniX - je to od vás kluci pěkné, že mi to přejete, ale jak jsem již psal xlaguemu : Carl F.Bucherer nedopadl nijak, protože zatím jen sonduji půdu, kulaté jubileum se ještě nedostavilo, nicméně po jen letmém pohledu na ceník už nyní vím, že se budu muset porozhlédnout jinde. Upraveno 16. září 2008 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se