sect Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Tak dneska "bicolory"......už ať je léto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Maličký námořník v krabičce od mýdla vydal se napříč vanou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Maličký námořník v krabičce od mýdla vydal se napříč vanou.... tak to je prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Tak dneska "bicolory"......už ať je léto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Člověče, ty vypadaj skoro jak Doxy Monstra se mě nikdy moc nelíbily, ale tahle kombinace docela jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Maličký námořník v krabičce od mýdla vydal se napříč vanou.... Tuhle písničku tady asi moc lidí nepozná :-) Hodinky jsou čupr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Dnes tyhle,omluva za foto mobilem,jak to vidím musím siuž konečně pořídit nějaký foták. Kdybych se nestyděl tady dávat takové fotky, tak jsem se už blýskl mnoha jinýma watchema :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Dneska mám na ruce celej den, nějaký strašidelně velký německý hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Dneska mám na ruce celej den, nějaký strašidelně velký německý hodinky... Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Dnes tyhle,omluva za foto mobilem,jak to vidím musím siuž konečně pořídit nějaký foták. zajímavé-copak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Tuhle písničku tady asi moc lidí nepozná :-) Hodinky jsou čupr! Tuhle písničku od PLÍHALA jsem poznal hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Hm, nějaký Šproty Navitimer B01... Krapet změna oproti NOMOS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 ...moře je neklidný - Jana je nastydlá, kašle a loďkou to smýká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Šproty se nějak množej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Dneska mám na ruce celej den, nějaký strašidelně velký německý hodinky... Hodinky jsou normální, ruka je dětská :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Hodinky jsou normální, ruka je dětská :D Do těch 43mm je to nositelný... Tyhle Béčka jsou fakt dobře zmáklý 42mm Sinny jsou v pohodě a pak si klidně můžu vzít svoje Nomos, které mají 36mm a vypadá to taky v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Do těch 43mm je to nositelný... Tyhle Béčka jsou fakt dobře zmáklý 42mm Sinny jsou v pohodě a pak si klidně můžu vzít svoje Nomos, které mají 36mm a vypadá to taky v pohodě. Dělal jsem si legrandu.. V pohodě je všechno, záleží jen na pocitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Jo, pocit mám dobrej v zásadě ze všech hodinek, co se mi jen trošku líběj Dokonce jsem zvažoval koupit si Dievas Kampfschwimmer, ale ty maj 47 a to už by možná bylo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Bylo to včera s mmoobbyymm v hospodě. Kvalita fotografie je taková, jakou umí snad pouze E71. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 zajímavé-copak to je? ollech & wajs tady jsou v oranžové verzi.http://www.gnomonwatches.com/product-detail.asp?pid=15&did=610 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky