pavča Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Doma, pokud mám hodinky na ruce, tak jsou to obvykle staré Citizenky, nebo tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Zmilitarizoval jsem NOMOS Club - by to pokusm sundaval jsem řemínek za účelem čištění pouzdra, tak jsem zkusil NATO strap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Prosím tě, sundej to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Prosím tě, sundej to Jo, už je tam zpátky Shell Cordovan Tohle byl jen pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Jo, už je tam zpátky Shell Cordovan Tohle byl jen pokus Zcela subjektivně bych to označil za velmi nepovedený experiment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Zcela subjektivně bych to označil za velmi nepovedený experiment Možná bych mohl ještě zkusit nějaký kovový náramek, třeba nějaký mesh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Možná bych mohl ještě zkusit nějaký kovový náramek, třeba nějaký mesh... No, na meshi by imho nemusely být vůbec špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 No, na meshi by imho nemusely být vůbec špatné. Jo, chci je na léto nějak apgrejdovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Nejlepší upgrade bude, když to vyměníš za nějaký pořádný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Nejlepší upgrade bude, když to vyměníš za nějaký pořádný hodinky No od tebe si nic nekoupím, seš z nějakýho drahýho kraje a pořádnejch hodinek se od tebe člověk taky nedočká, to je jasný... Už jsem si ale jedny nakreslil, tak doufám, že mi je někde vyroběj a jako honorář za návrh, mi je nechají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Jo a když ti je nevyroběj, tak je stejně můžeš nosit, viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Už pár dní opět tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Dneska (vlastně včera ) jedny prodejné: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Doufam secte , ze jsi zvednul radlici! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Právě že to jediná značka, která mi pořád nejde dodržovat. Ještě že to tam policajti nekontrolují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Právě že to jediná značka, která mi pořád nejde dodržovat. Ještě že to tam policajti nekontrolují To jsou Kouty? Já jen že se poslední dobou flákám po jesenicku, tak kdybys jel náhodou kolem, dáme kafe.. Edit k tématu, dnes dopoledne baterkový kyklop, odpoledne outdoor něco, ještě se uvidí.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. února 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Jo, pojedu tam zase tak za 2 týdny, tak Ti napíšu a domluvíme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Dnes jsem z pepsi udelal neco decentnejsiho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Rychlá momentka při čekání v autě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. února 2011 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Dnes jsem z pepsi udelal neco decentnejsiho fuuj, konzervo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky