rorda Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Při brouzdání na WatchNetu jsem náhodou narazil na prodejce kovovejch tahů v různejch rozměrech, který jsou NOS dřívějšího výrobce NSA (Novavit S.A.), včetně netradičního rozměru 19mm, kterej pasuje na Sporty ... Je to fakt vintage look, pro Sporty jako dělanej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 6. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 cena trochu pripomina drahotu... Cena je na nich to nejméně sympatický ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Ja mam doma nejake vintage gumove remeny. Pravdepodobne ze stejne doby. Jsou mi k nicemu, jestli ma nekdo chut je testnout, muzu poslat fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 (upraveno) O tahu na Igeny uz jsem taky premyslel. Myslim, ze by na ne pekne vzhledove sedl nejaky pleteny (mesh), Daji se na ebay poridit kolem 20 USD, napr. Myslim, ze by slo tech 0,5 mm na kazde strane poslednich clanku zbrousit http://cgi.ebay.com/20mm-Stainless-Steel-M...id=p3286.c0.m14 Videl jsem podobny nazivo a zkousel jsem pohledove, jak by to vypadalo, a nebylo to vubec spatne. Myslim, ze nejpozdeji pred pristim letem si ho poridim. Preferuji sice kuzi, ale dost se mi poti ruce, tak by si alespon pres leto kozeny remen odpocinul... EDIT: Jeste verze s jinym zapinanim http://cgi.ebay.com/20-20mm-Stainless-Stee...id=p3286.c0.m14 Upraveno 6. září 2008 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 Skalis ten druhý se mi moc zamlouvá, jak jsem to viděl v úterý tak bude super. Jestli ho budeš objednávat dej vědět možná se přidám. Chtělo by to foto s Igny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siris Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Též jsem zvědavej na fotku IGENů s tahem. Až někdo budete mít, tak postněte. Já budu zítra posílat jedny na renovaci, tak ať mám těch 6 měsíců o čem přemýšlet a co vybírat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 tak ať mám těch 6 měsíců o čem přemýšlet a co vybírat :-). Ahoj, To uz jsou cekaci doby na renovaci v Eltonu takhle silene dlouhy? To snad nemuze normalni smrtelnik (myslim chronomagista) vydrzet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siris Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Ahoj, To uz jsou cekaci doby na renovaci v Eltonu takhle silene dlouhy? To snad nemuze normalni smrtelnik (myslim chronomagista) vydrzet... Ahoj, no asi takto, cituji paní Suchánkovou z e-mailové korespondence: "Doba renovace se pohybuje okolo 6měsíců." Takže bohužel budu muset čekat a čekat a čekat, mezitím opadá listí, přijde Martin na bílém koni, oslavím Vánoce a Nový rok, pak si párkrát pojedu zalyžovat, pak už začnou rašit sněženky a to už snad pošťák donese domů zásilku a tam budou mé hodinky. Do té doby budu stále koukat na hodinky na mobilu a mít podivný tik se dívat na zápěstí a asi si prozatím vyberu a koupím nějaké oblekovky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 A to fakt 6 měsíců na hodinkách intenzivně pracují, nebo to tam někde 5 a půl měsíce leží, pak to někdo rozbalí a za 14 dní je hotovo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siris Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 A to fakt 6 měsíců na hodinkách intenzivně pracují, nebo to tam někde 5 a půl měsíce leží, pak to někdo rozbalí a za 14 dní je hotovo? Kdo ví, asi toho mají moc, zkus se jich zeptat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 A to fakt 6 měsíců na hodinkách intenzivně pracují, nebo to tam někde 5 a půl měsíce leží, pak to někdo rozbalí a za 14 dní je hotovo? Myslím, že 5 a 3/4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 6 měsíců asi proto, že nemají všechno připraveno na skladě. Podle mne spoustu věcí(ND) vyrábějí dle potřeby. Je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 A to fakt 6 měsíců na hodinkách intenzivně pracují, nebo to tam někde 5 a půl měsíce leží, pak to někdo rozbalí a za 14 dní je hotovo? Vlastní renovace nejspíš bude hotová za den nebo dva. Ale uvědom si, že pro Elton to není primární činnost, na kterou by mohli dlouhodobě a plánovaně reservovat lidi a stroje. Kvůli jedné renovaci fakt nikdo nebude zastavovat a přeprogramovávat stroj uprostřed práce. Takže se to holt musí přizpůsobit požadavkům primární výroby. A je jisté, že některé věci (sklíčka, ručky) se absolutně nevyplatí vyrábět po jednom kuse, takže pokud nejsou zbytky z předchozí dávky skladem, nejspíš prostě čekají, až se toho zase sejde víc. Pro netrpělivého majitele těch 6 měsíců asi nic moc, ale pořád lepší, než slibovat měsíc a pak to protahovat třeba na pět protože tuhle a tamhle něco. Navíc ceny renovací jsou velmi rozumné. Omega a jiné firmy mají na renovace vyčleněné kapacity a dělají je podstatně rychleji, ale tomu také odpovídá cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 Vlastní renovace nejspíš bude hotová za den nebo dva. Ale uvědom si, že pro Elton to není primární činnost, na kterou by mohli dlouhodobě a plánovaně reservovat lidi a stroje. Kvůli jedné renovaci fakt nikdo nebude zastavovat a přeprogramovávat stroj uprostřed práce. Takže se to holt musí přizpůsobit požadavkům primární výroby. A je jisté, že některé věci (sklíčka, ručky) se absolutně nevyplatí vyrábět po jednom kuse, takže pokud nejsou zbytky z předchozí dávky skladem, nejspíš prostě čekají, až se toho zase sejde víc. Pro netrpělivého majitele těch 6 měsíců asi nic moc, ale pořád lepší, než slibovat měsíc a pak to protahovat třeba na pět protože tuhle a tamhle něco. Navíc ceny renovací jsou velmi rozumné. Omega a jiné firmy mají na renovace vyčleněné kapacity a dělají je podstatně rychleji, ale tomu také odpovídá cena. Tohle chápu, ale nebylo by vhodnější domluvit pevný termín, třeba i za půl roku, pak je tam poslat a za týden vyzvednout? Myslím, že by to působilo na zákazníka serióznějším dojmem. Jasně, že když tam pošlu v pytlíku hromádku šrotu a chci nové Igeny v nerezu, je mi to jedno. Ale hodinky, na kterých mi třeba záleží mám radši doma na očích a ne je někam na půl roku poslat a nevědět, co se s nima děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 Podle mne potřebují hodinky předem, aby se koukli, co všechno je potřeba vyměnit. Na renovaci mojich jednich leteckých si hodinář vzal 2 měsíce a když jsem tam šel okolo za 1,5 mesíce, tak jsem se tam zastavil, zda to už není a nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 Tohle chápu, ale nebylo by vhodnější domluvit pevný termín, třeba i za půl roku, pak je tam poslat a za týden vyzvednout? Obávám se, že právě takhle to nejde. Při stylu práce v Eltonu oni neví, kolik se jim toho kdy sejde, kdy bude volná kapacita apod. Ty hodinky tam prostě musí být, aby se po nich dalo šáhnout, jakmile nastane vhodný okamžik. Jak jsem psal, tohle je nejspíš hlavní důvod vcelku rozumných cen renovací - kdyby tam na ně byl speciální člověk, budou velmi rychlé, ale nedoplatíme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 (upraveno) Hloupý mi přijde to, že se tu všude řeší PRIM a to téměř vše, co se k nim řešit jen dá ... Tohle je vlákno o tahu k Igenům, tak to tu, uctivě vás prosim, nezadělávejte diskuzí týkající se termínů dodání renovací, k tomu jsou eventuelně jiný vlákna ... Takže už má někdo tah na Igenech a může sem postnout foto?!? Upraveno 20. září 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 ... Tohle je vlákno o tahu k Igenům, tak to tu, uctivě vás prosim, nezadělávejte diskuzí týkající se termínů dodání renovací ... Ten tvůj odkaz je cenově úplně mimo. Podívej se k mému oblíbenému prodejci - prodává i přes německou eBay, ale objednání z jeho stránek je bez problémů, stačí poslat mailem číslo položky a rozměr a zaplatit přes Paypal. Většinou do tří dnů mám řemeny nebo tahy doma. Na Sporty I v 19mm třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se