Irwinek Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Celkem se mi líbí, má někdo nějakou zkušenost? Je to něco trošičku jiného - pilotky/potápky, a ještě chronometr, a myslím, že by jim slušel tah, místo řemene A proč je tam to II? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 naramok urcite nie. ine to je, lebo su to namornicke hodinky ake "II" mas na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Pozor na to, přestože jsou označené jako chronometr, neznamená to, že jsou COSC. Chronometr je jen označení, protože vychází z historických námořních chronometrů. Jinak je třeba počítat s tím, že krom ciferníku a ruček jsou stejné jak jejich pilotky (mají stejně velké pouzdra 44 mm, takze na ruce působí docela velké). Ta dvojka v názvu je podle mě jen označení.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Tak tak, souhlas. Nikde jsem nic nenašel o certifikaci COSC. Čímž ale nechci říct, že by to byly špatný hodinky, pro mě je COSC stejně ne nějak moc extra důležitej. Spíš fakt bacha na tu velikost a taky sem na nich neviděl nic o WR. Jo, a víc bych bral ty s těma římskejma číslicema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Že jsou námořnické, to jsem pochopil, ale to chybějící wr mi vrtalo hlavou a nechápal jsem, proč tyhle jsou chronometr a pilotky ne. Myslel jsem , že je bude pohánět ST a on je v nich unitas, spojitost s tím názvem mne tedy nenapadla. A přitom je to skoro do očí bijící : Marine Chronometer II - námořnické hodinky na steinhart.de mají uvedeno wr 5atm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 V 22. 8. 2020 v 23:17, Irwinek napsal: Celkem se mi líbí, má někdo nějakou zkušenost? Je to něco trošičku jiného - pilotky/potápky, a ještě chronometr, a myslím, že by jim slušel tah, místo řemene A proč je tam to II? Pokud se nepletu, tak jde o označení druhé verze "Marine" modelu, kdy první byla dnes již nevyráběná verze s 38mm pouzdrem. Její popis například na chronoshopu. Jinak konkrétně tento model je opravdu už docela masivní a díky světlému cifru působí i velice na ruce. Co jsem ale viděl, tak máš v podobné velikosti bronzové pilotky, tak s tím nejspíše nebudeš mít takový problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 skoda tych useknutych cisiel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Locky: s velikostí jsem se srovnal už u těch pilotek, ale tím, že nemají vyšší WR pro mne přestaly být zajímavé. Ten chronometr by byla bývala jen třešnička na dortu Kdyby měl někdo zájem , jsou jedny na prodej na bazoši za cca 9 litrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Ještě jsem přišel na zajímavý detail, na dýnku je za 17 jewels ještě " SOIGNE " - co přesně to znamená? Je za tím schována skutečnost, že hodinky vydrží na nátah 46 hodin? Překlady se tak různí, že bych byl rád, kdyby mi to vysvětlil někdo znalý díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vogel Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Já je mám asi dva roky. Nosím je jen občas, ale stále se mi neokoukaly Přesnost mi vychází asi na 3s za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wittius Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 prosím vás vie mi niekto poradiť ohľadom ceny staršieho modelu - Steinhart Marine Chronometer II arabic - vlastním ich už niekoľko rokov, ale premýšľam, že by som ich predal, pretože ich nenosím a pomohla by mi rada za akú cenu ich mám cca ponúknuť. Sú v stave 9/10, myslím, že k ním mám doma aj doklady, originál balenie, na pôvodnom náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 @wittius: Pro představu...https://www.chrono24.cz/steinhart/steinhart-marine-chronometer-ii-steel-44-mm-white-dial-manual-wind-mens-watch--id27607229.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wittius Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 @pepyczek ďakujem za usmernenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se