Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poraďte kde nejlíp koupit (kromě ebay) pilotky Laco s centrální sekundovkou - míněno levněji než u Lachera a co. :rolleyes:

Apropó - nedělá takové hodinky ještě někdo jiný v klasickém B-Uhr designu bez té (pro mě) znechucující datumovky ?

Odesláno (upraveno)

to Klozman: Původní jsou oba designy :) Jak ten co jsi ukázal ty tak i ten co ti nabídnul Frantík..

na těch tvých odkazech se mi otevírají jen stránky kde se proklikám ke kapesním Laco... nebo možná hledám špatně :)

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno (upraveno)

Jo, sorry, nevšiml jsem si že se to linkuje všechno jen na startovací stránku...je potřeba si zadat Laco do vyhledávání, pak to najde 2 stránky.

Tyhle první stojí 269,- Eur

b076983b-4ba3-4a74-ac19-48e060560eee.jpg

Tyhle 369,- Eur, oboje automatikwerke

f38fd34a-e2e6-473a-bc0b-b0444830deca.jpg

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno
  Klotzman napsal:
Netuší někdo co je tohle ? Nějaké padělky nebo to opravdu Lacher vyrábí (vyráběl) ?

Tady jedny hodinky s logem na pozici 8

Nebo tady další, pro změnu bez loga

Ceny jsou tam takové příjemnější....

U Uhrenladen24 jsem koupil Junkersy s ETA 2428-2, safír sklo. Dorazily i s fakturou za týden, platba přes PayPal nebo převodem.

Odesláno

To Kejklik - no vida, o PayPalu rád slyším. Před chvilkou jsem jim psal, jen doufám že vládnou angličtinou (případně že nejsou příliš nacionalisticky zaměřeni - strejda Kurt bombardoval Londýn, proto anglicky mluvící zákazník není zákazník ale záškodník :-D)

Odesláno

Je nějaký důvod proč konkrétně tenhle design a ne ten druhý? Nebo je to jenom, že se ti tenhle víc líbí?

Ptám se, protože tenhle sesign stál na začátku mého chorobného zájmu o hodinky... pak jsem chtěl i ten druhý, pak jsem to chtěl porovnat jak to dělají jiní a pak jsem zase nutně potřeboval původní diameter... etc. etc. :D

Odesláno

To Onion - úplně bezdůvodně se mi líbí...teda oni by se mi víc líbily originál, ale nějak nemám zbytečných 60 tisíc...škoda že je někdo nespáchal bez té datumky...asi pomsta za prohranou válku

Odesláno

To je v pohodě... já mám tenhle design s černým datovým věncem.. takže ani není vidět :) Ty původní mely diameter 55 mm takže to chce koule to nosit :) Já mám tu 55 na Aristech....

Odesláno (upraveno)

Jo, koukal jsem na fotky, to jsou HODINKY :thumbsup_anim: Moclipak stály ty Arista a co je v nich za kalibr ? Koukám a vypadá to že už je nedělají, zase jen bastle s datumovkou...chjo jo

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno

arista jsem kupoval na gnomonwatches ... takže cena je tam... a strojek? No co jiného než ETA 2824 :( ale když vezmu v potaz, že i Laco dává do těch svých jen automatickou etu... tak ty prachy co chce Laco navíc za 55 mm .... ani náhodou....

Odesláno

No to je právě ono.... laco s unitasem a totálně nepůvodní vteřinovkou na 6 je naprd!! Obojí je nepůvodní... automat s 55 a nebo vteřinovka na 6 a unitas... na každém je něco nepůvodního... :) Navíc, ty laco mají 42...

Odesláno

Fakt to vypadá jako by schválně dělali vždycky nějaký detail nepůvodní, aby o tu jejich limitku v původním vzhledu někdo stál. Což mě připomíná že jsem ji našel na nějakým snad portugalským fóru na prodej za 1600,- USD...ještě je otázka co tepe uvnitř, to jsem v portugalštině nestudoval, stačila mi ta cena abych ztratil zájem :P

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...