Klotzman Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Poraďte kde nejlíp koupit (kromě ebay) pilotky Laco s centrální sekundovkou - míněno levněji než u Lachera a co. Apropó - nedělá takové hodinky ještě někdo jiný v klasickém B-Uhr designu bez té (pro mě) znechucující datumovky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 zkus Frantíka... jestli už ty svoje neprodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Uz jsem poslal zpravu Díky náčelníku, že ses me zastal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 To nejsou úplně voni, mám na mysli takovýhle, ale díky za nabídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 To nejsou úplně voni, mám na mysli takovýhle, ale díky za nabídku Tady je odkaz na probihajici aukci na Ebay.de. Od stejneho prodejce jsem ty same kupoval i ja, a bez problemu. http://cgi.ebay.de/Laco-Airwatch-Ref-86088...id=p3286.c0.m14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 OK. Ty jsou ale jen s datumkou. Bez datumu byla pouze ta verze s jinym ciselnikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Netuší někdo co je tohle ? Nějaké padělky nebo to opravdu Lacher vyrábí (vyráběl) ? Tady jedny hodinky s logem na pozici 8 Nebo tady další, pro změnu bez loga Ceny jsou tam takové příjemnější.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 (upraveno) to Klozman: Původní jsou oba designy Jak ten co jsi ukázal ty tak i ten co ti nabídnul Frantík.. na těch tvých odkazech se mi otevírají jen stránky kde se proklikám ke kapesním Laco... nebo možná hledám špatně Upraveno 8. září 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 (upraveno) Jo, sorry, nevšiml jsem si že se to linkuje všechno jen na startovací stránku...je potřeba si zadat Laco do vyhledávání, pak to najde 2 stránky. Tyhle první stojí 269,- Eur Tyhle 369,- Eur, oboje automatikwerke Upraveno 8. září 2008 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Netuší někdo co je tohle ? Nějaké padělky nebo to opravdu Lacher vyrábí (vyráběl) ? Tady jedny hodinky s logem na pozici 8 Nebo tady další, pro změnu bez loga Ceny jsou tam takové příjemnější.... U Uhrenladen24 jsem koupil Junkersy s ETA 2428-2, safír sklo. Dorazily i s fakturou za týden, platba přes PayPal nebo převodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 To Kejklik - no vida, o PayPalu rád slyším. Před chvilkou jsem jim psal, jen doufám že vládnou angličtinou (případně že nejsou příliš nacionalisticky zaměřeni - strejda Kurt bombardoval Londýn, proto anglicky mluvící zákazník není zákazník ale záškodník :-D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Je nějaký důvod proč konkrétně tenhle design a ne ten druhý? Nebo je to jenom, že se ti tenhle víc líbí? Ptám se, protože tenhle sesign stál na začátku mého chorobného zájmu o hodinky... pak jsem chtěl i ten druhý, pak jsem to chtěl porovnat jak to dělají jiní a pak jsem zase nutně potřeboval původní diameter... etc. etc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 To Onion - úplně bezdůvodně se mi líbí...teda oni by se mi víc líbily originál, ale nějak nemám zbytečných 60 tisíc...škoda že je někdo nespáchal bez té datumky...asi pomsta za prohranou válku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 To je v pohodě... já mám tenhle design s černým datovým věncem.. takže ani není vidět Ty původní mely diameter 55 mm takže to chce koule to nosit Já mám tu 55 na Aristech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 (upraveno) Jo, koukal jsem na fotky, to jsou HODINKY Moclipak stály ty Arista a co je v nich za kalibr ? Koukám a vypadá to že už je nedělají, zase jen bastle s datumovkou...chjo jo Upraveno 8. září 2008 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 arista jsem kupoval na gnomonwatches ... takže cena je tam... a strojek? No co jiného než ETA 2824 ale když vezmu v potaz, že i Laco dává do těch svých jen automatickou etu... tak ty prachy co chce Laco navíc za 55 mm .... ani náhodou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Jo, na gnomonwatches je mají....ale nevím, za tu cenu už můžu mít Laco s Unitasem...ovšem ve 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 No to je právě ono.... laco s unitasem a totálně nepůvodní vteřinovkou na 6 je naprd!! Obojí je nepůvodní... automat s 55 a nebo vteřinovka na 6 a unitas... na každém je něco nepůvodního... Navíc, ty laco mají 42... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 Fakt to vypadá jako by schválně dělali vždycky nějaký detail nepůvodní, aby o tu jejich limitku v původním vzhledu někdo stál. Což mě připomíná že jsem ji našel na nějakým snad portugalským fóru na prodej za 1600,- USD...ještě je otázka co tepe uvnitř, to jsem v portugalštině nestudoval, stačila mi ta cena abych ztratil zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek77cz Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Na chronomagu... Mám od váženého člena LACO Einsatzuhr 1000m Ocean a za mě to jsou vůbec nejhezčí potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se