Přejít na obsah

Omega Constellation

Doporučené příspěvky

Návštěvník Hans
Odesláno

Dobrý večer. Dostal jsem hodinky omega const. stříbrné s modrým pozadím, tři budíčky: nalevo den v týdnu, dole uprostřed hodinovka a vpravo datumovka. Hledal jsem tenhle typ na netu, ale marně. Nevíte prosím o nich něco?

Návštěvník Hans
Odesláno

Dostal jsem je před týdnem. Právě chci zjistit, jestli nejsou z nějaké starší kolekce. Foto jsem teď dělal narychlo, ale nechápu, jak ho sem vložit..

Odesláno

No nechci byt prorokem spatych sprav a ani nejsem omega expert, ale tohle mi na prvni pohled pripada jako dost mizerny "china made" padelek. Doufam, ze jsi za to ty (nebo ten kdo ti je dal) nedal prilis mnoho? ;)

Odesláno

Jo, jo, tenhle model se bude na webu Omega těžko hledat, kombinace chronografových korunek/tlačítek a datumových/24 h subciferníků je oblíbená čínská komplikace, u tradičních hodinářských firem však nepoužívaná, navíc ani pouzdro se moc nepovedlo. Sorry.

Návštěvník Hans
Odesláno

No neva. Právě sem se dozvěděl, ze stály 30 eur. Jinak za ty prachy.;) Ale automaty to jsou, nechal jsem je dva dny ležet a nešli. Pak stačilo zatřást a jdou mi v pohodě. Aspoň vim, že tam nemontujou baterie. Jinak jsem to asi tušil, za den jdou tak o 30 s dopředu, ačkoliv je zezadu "chronometer".:)

Návštěvník Hans
Odesláno

:-)) Aby to neskončilo tak, že kopie předběhne originál. Nemyslím zrovná ty moje. Jak jsem to tu pročítal, tak s pověstnou švýcarskou kvalitou je to na štíru. Nezaznamenal jsem ani jedno smítko, či chloupek ve strojku. Ještě, že jim chlupy nerostou.;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...