Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Snow napsal:
Na přílby jsem sice nenarazil, za to jsem našel Autavie jako nové, HEUER AUTAVIA Chronograph, víš o nich ?

Ano všimnul, respektive vím o nich. Jsem si jistý, že si jedny takový jednou pořídím, ale zatím se specializuju na ty modely, který jsou osazeny kalibrem 12. Chci dát dohromady co možná největší množství modelů právě s dvanáctkou. Bohužel jde o dost nákladné a pravděpodobně dlouhodobé předsevzetí s ohledem na neuvěřitelnou modelovou pružnost jakou se prokázal Heuer. Ale pozitivní na tom je, že jsem si snad konečně našel ty "jediné" a "poslední". Naopak docela komický je, že z dnešní produkce TAG Heuer mě skoro nic neoslovuje... Prostě na běžný nošení Omegy a pro radost Heuery:) I když dnes jsem viděl v "co, kde a za kolik" ty nádherný Vulcainy GMT ta 1500 euro a uvědomil si, že to asi s tou hodinkovou monogamií nebude tak jednoduchý.

• Odpovědi 188
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nevím jestli je vhodné vložit tento odkaz, ale domnívám se, že by to možná mohli sběratelé Heuer Autavia ocenit.

Našel jsem jedny v dokonalém stavu a pokud mně monitor dobře slouží, mají modré subčíselníky a to jsem ještě neviděl, cena je bohužel vyšší.

TAG Heuer Men's Autavia Automatic Watch #CY2110-BA0775 A

Upraveno uživatelem thesis
Odesláno
  thesis napsal:
Nevím jestli je vhodné vložit tento odkaz, ale domnívám se, že by to možná mohli sběratelé Heuer Autavia ocenit.

Našel jsem jedny v dokonalém stavu a pokud mně monitor dobře slouží, mají modré subčíselníky a to jsem ještě neviděl, cena je bohužel vyšší.

Ano, moc pěknej kousek. Reedice "siffertek", která se už taky nějakej ten čas nedělá takže si myslím, že jejich cena určitě nebude klesat. Když má člověk štěstí tak se dají koupit nový, ale je to celkem řacha :( Občas se dá narazit na opravdovou lahůdku a tou je limitovaná edice Autávií s replikou (samozřejmě replikou "by TAG Heuer" :) ) původních palubních stopek z F1:

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Kalifxi, posílám Ti odkaz na nákup Autavie, jsou nádherné v perfektním stavu, šťastný lov :) .

Edit - aby jsi se v tom nemotal, podívej se rovnou do sekce WATCHES > 500 EUR

Heuer Autavia

Upraveno uživatelem YKK
Odesláno
  Kalifx napsal:
Docela by mě zajímalo, kolik je na fóru majitelů těchto famóznich hodinek. A taky jejich zkušenosti s renovací, jak případně shání náhradní díly, kde je nechávají servisovat a tak podobně.

Čau! ja som tiež majitelom cal. 12, a mal som aj súčastné automaty Tag Heuer autavia stáli 3200.-Euro, ale to bolo ďaleko od cal. 12 jak nebo a dudy! tam bol bohužiaľ len eta strojček mnoho kameňov ale nic moc :thumbsdown_anim: Nakoniec som sa tešil, keď som ich ako-tak predal.

Odesláno
  YKK napsal:
Kalifxi, posílám Ti odkaz na nákup Autavie, jsou nádherné v perfektním stavu, šťastný lov :) .

Edit - aby jsi se v tom nemotal, podívej se rovnou do sekce WATCHES > 500 EUR

Heuer Autavia

Díky, díky ale pokud jsou to ty Viceroy za 1625,- euro tak ty už jsou prodaný :( To byla rychlovka... Ovšem kvalita byla fakt excelentní. Stejně vypadaly ty, co jsem před nedávnem prokoučoval na eBay za 2025 USD (dolar byl ještě za 17.90), ale ty byly navíc na origo tahu...

Odesláno
  thesis napsal:

Čau našiel si sice autavie, ale toto sú tzv. reinkarnácie pôvodných /cal. 11,cal.12/ predávali sa v roku 2004, to preto sú v takom stave!!! Rozoznáš ich ľahko, lebo na pôvodných autaviach sú gombíky stopiek okrúhle a tu nie/pozri foto/ Tieto majú ETA strojček duboaz-depraz 55 kameňov, pokiaľ sa nemýlim a stáli presne 3200.-Euro, predávali sa aj a čiernym ciferníkom. + v limitovanej sérii z 18 kar. zlata!!!+v limitovanej sérii spolu so stopkami používanými v automobilových pretekoch /a letectve/ Stručne asi toľko. bame

Odesláno

Není to sice Autavia a vadí mi zlacení pouzdra, ale číselník a pouzdro jsou nádherné a krásně archaické. Rok 1975, kalibr 7768.

Právě jsou na ebay za 2.300 EUR. Nebýt zlacení, šel bych do nich.

post-1118-1226865967.jpg

post-1118-1226865972.jpg

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Není to sice Autavia a vadí mi zlacení pouzdra, ale číselník a pouzdro jsou nádherné a krásně archaické. Rok 1975, kalibr 7768.

Právě jsou na ebay za 2.300 EUR. Nebýt zlacení, šel bych do nich.

To je nadherna zalezitost, hodinky s velkym H - fakt se mi libi, ale zlaceni bych taky nesnesl.. :crying_anim02:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, take mam Autavie (stejne jako Kalifx), ale s rozbitym neoriginalnim kovovym tahem. Chtel bych je dat do poradku a asi by jim take neuskodilo jemne vycisteni. Kalifxi, na tech Tvych fotkach se mi libil ten reminek. Mohl bys mi rict, kde jsi jej sehnal? Mohl byste mi nekdo doporucit nejakeho spolehliveho a sikovneho hodinare v Praze, komu byste sverili svoje "milacky"? Dekuji za pomoc

Odesláno
  rissi napsal:
Ahoj, take mam Autavie (stejne jako Kalifx), ale s rozbitym neoriginalnim kovovym tahem. Chtel bych je dat do poradku a asi by jim take neuskodilo jemne vycisteni. Kalifxi, na tech Tvych fotkach se mi libil ten reminek. Mohl bys mi rict, kde jsi jej sehnal? Mohl byste mi nekdo doporucit nejakeho spolehliveho a sikovneho hodinare v Praze, komu byste sverili svoje "milacky"? Dekuji za pomoc

Vyřešeno přes SZ...

Odesláno
  Stepino napsal:
ta cervena je super, uz jsem ji videl na ebay, ale postovne bylo drazsi nez samotna cepice.

mimochodem kolik lidi tu ma Silverstony?

Vím, že uživatel "ricous" jedny má...

Odesláno

jj Silverstony jsem videl na zivo, ted jsou na ceste do svycarskych lazni v La Chaux de Fonds.

bezvadny design, jen me prekvapilo ze ve srovnani s modelem Autavia 11063V (pozor jsou vetsi a robustnejsi nez klasicke Autavie) jsou Silverstony mensi.

Az dorazi z5 jsem domluvem s Ricousem ze sem dame fotky.

S.

Odesláno
  Stepino napsal:
Az dorazi z5 jsem domluvem s Ricousem ze sem dame fotky.

S.

... tak to se těším, akorát bych poprosil spíš do galerie nebo v rámci jiného vlákna v sekci TAG Heuer. Tohle je tak nějak věnovaný Autáviím a já bych to nechtěl měnit. :)

Odesláno

Měl bych takovou prosbu na lidi, co do tohoto vlákna zavítají zavítají. Potřeboval bych nějak soustředit tipy na dobré hodináře, kteří se vyznají (prostě mají zkušenost) s chronografy Heuer. Speciálně s poněkud komplikovanějším kalibrem Cal. 12 (a odvozeninami). Vím, že tady existuje vlákno "Poraďte hodináře....", ale tam by to spíš mohlo zaniknout. U takto letitých hodinek se pravděpodobnost údržby už v podstatě rovná jistotě a bylo by dobré vědět, kam se obrátit. Jsou vítány tipy z celého území České republiky (neb i v tom nejzapadlejším koutě našeho Hobitína se může ukrývat šikovný "heuerologista" :) Všem "informátorům" předem vřelé díky.

Odesláno
  Kalifx napsal:
Měl bych takovou prosbu na lidi, co do tohoto vlákna zavítají zavítají. Potřeboval bych nějak soustředit tipy na dobré hodináře, kteří se vyznají (prostě mají zkušenost) s chronografy Heuer. Speciálně s poněkud komplikovanějším kalibrem Cal. 12 (a odvozeninami). Vím, že tady existuje vlákno "Poraďte hodináře....", ale tam by to spíš mohlo zaniknout. U takto letitých hodinek se pravděpodobnost údržby už v podstatě rovná jistotě a bylo by dobré vědět, kam se obrátit. Jsou vítány tipy z celého území České republiky (neb i v tom nejzapadlejším koutě našeho Hobitína se může ukrývat šikovný "heuerologista" :) Všem "informátorům" předem vřelé díky.

S mýma Silverstonama (cal.12) si pohrál (a hlavně teda opravil...) hodinář Macek z UL - kdyby měl tlačítka stopek a ručky, nemusely do CH. Tlf.: 606 617959 (pošli SMS).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...