tano Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Pěkné to máš a je vidět, že tě baví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 V 22. 9. 2020 v 16:10, Kostra napsal: Gratulace k přírůstku. Já se na ně chystám už tak 6 let. Ale vždycky když je někde v obchodě hodím na ruku, přijde mi, že jsou hrozně nepohodlné, tak je zase hodím na wish listu dolů. Pak je vidím na nějakých hezkých fotkách a zase stoupají nahoru, ... A takhle to mám pořád dokola, takže je asi nikdy nepořídím, ale krásné jsou, to teda jo. Ať ti dělají dlouho radost;-) Nepohodlne? Asi mas divnou ruku, na moji sednou, snad ze vsech hodinek uplne nejlip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Ani jsem si nevšiml monačího vlákna, takže také gratuluju! Vypadají nádherně. Nebyla by prosím fotka s modrým krokodýlem na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Tano, Ivan diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 V 3. 10. 2020 v 8:23, nAscA napsal: Nepohodlne? Asi mas divnou ruku, na moji sednou, snad ze vsech hodinek uplne nejlip hod sem nejake foto predsa:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 23 hodinami, Harwey napsal: hod sem nejake foto predsa:) Ja je ted nosim na Natu, tak to neni tak videt, ale sedi dobre i na nem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Gulfy su velkoparadnicke! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Jsou super. Modre jsem uz mel, tak jsem si rekl, ze by to chtelo mozna jine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxims Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 To je nádhera! Monaca za mě asi nejzajimavěši Heuery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Modra k nim asi ide najlepsie zatial Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Souhlas, nej je modrá, pak šedá. Co nějakou gumku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Gumu na Monaka? Urcite?:) Aj ked nejaky tropic som pozeral, alebo vintage racing gumu, ale zatial som nic neobjednal. Mam ale objednany novy tah, reedicia 70's, uvidime kedy dojde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Ten tah bude super, já myslel racing gumu. To by mohlo být zajímavé i praktické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 napr. tu narychlo, nevyzera to az tak zle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale teno kozak je uplne ze super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Ta modra je parádni, vzdusná. Ta černá ale zas evokuje pneu na vozidle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 No sivy tam nenarvem, pri stezejkach je moc hruby, a malo miesta medzi puzdrom a dierkami. Brusit alebo rezat sa mi ho nechce, nech ho neznicim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 odlesky, odrazy, fotky nic moc, ale ta modra je super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 souhlas, fotky nic moc:-) ale ten řemen ji parádně sekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Nejake efekty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se