Martin z KE Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Zdravim Rozmyslam nad kupou automatickych hodiniek. Mam jedny ale tie uz maju cez 30 rokov a maju problemy s omeskavanim. Chcem nieco kvalitne. Povedzme min. sklo, 100 m vodotesne, titan (koli cene ale asi skor ocel :-) ) no a tak do tych 5000 Sk. A ak by na jeden natah vydrzali aspon 2 dni tak by bolo dobre. Rozmyslal som nad nejakymi seiko ale zaujima ma ci nesu aj nejake lepsie. Momochodom tie co mam su prave znacky seiko.
Skipi Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Klidně zůstaň u Seiko. Když jen lehce zvedneš cenový limit, tak v řadě SARB získáš strojek s rezervou chodu 50 hodin, safírové sklo a velmi slušné zpracování. Nedávno jsem pořídil SARB007 a slouží velmi dobře, ostudu rozhodně nedělají Více třeba tady: http://www.seiyajapan.com/c=6gj2stkEoC7P5v...y/1_mechanical/
Martin z KE Odesláno 14. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Aha no pekne tie seika. 50 hodin tak to je akurat cez vikend. Rozmyslam ze si kupim niektore z tych. A neviete ako je to s odolnostvo proti narazu ? Lebo tie co mam tak otec s nimi rubal drevo a trocha sa poskodili.
Well Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Aha no pekne tie seika. 50 hodin tak to je akurat cez vikend. Rozmyslam ze si kupim niektore z tych. A neviete ako je to s odolnostvo proti narazu ? Lebo tie co mam tak otec s nimi rubal drevo a trocha sa poskodili. Když budeš nucený rubat drevo, tak si mechanické hodinky sundej. Jestli tě u Seika nic nezaujalo, tak koukni ještě na hodinky Orient (taky patří pod Seiko). Jestli vezmeš Seika s kalibrem 6R15, tak dostaneš velmi přesný kalibr, který konkurenční ETU 2824 strčí do kapsy . Moje doporučení Seiko Alpinist a Seiko Spirit.
Skipi Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Sekáním dřeva odrovnáš všechny mechaniky (dříve či později)
PetkoNZ Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 a co tieto : Seiko - SNA525 ? ? alebo nieco od TRASER?
PetkoNZ Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 co konkretne tieto TRASERY : Traser Super Sport Chrono Blue ???? vas nazor ...
PetkoNZ Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 co si o nich myslis? kde by som ich vedel kupit za dobru cenu prosim ta?
kubson Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 co si o nich myslis? kde by som ich vedel kupit za dobru cenu prosim ta? selfpromo mám poslední kus skladem, od příštího týdne je možná dobírka i na Slovensko (nepřesáhne 200korun)
PetkoNZ Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 ok beriem .. aka je asi cena v SKK? info mi posli prosim ta na email : andrew25@azet.sk. dakujem.
PetkoNZ Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 hmm myslis ze budem spokojny ... mne viac vyhovuju hodinky na pracu toho obleku sa velmi nenanosim cez rok ... mali by byt dost velke 46mm ...
PetkoNZ Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 ok poslem, len ma zaujima cisto laicky nazor na moj vyber hodiniek ... aky mas na uvedeny model znacku nazor? kvalita spracovanie spolahlivost ... reps. co by si mi este poradil ... tieto ma oslovili velkostou, zafirove sklo, 200m, na foto su ok no dufam ze aj realita a ze budu spolahlive ...
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 podla teba mam ist do toho ... a ked sa este mozem popytat co by si mi v tej cenovej relacii mohol navrhnut ako alternativne riesenie ... ? ? ? vdaka
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 no co sa tyka Seiko som rozmyslal nad niecim takymto ako maju tu : http://www.pmwf.com/PMWFGallery/Archive/PM...yArchive-07.htm moj cenovy strop je 10.000.-sk
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 no to prave neviem ... preto sa pytam co odporucas ... tie SEIKO su vraj tiez celkom dobre a co to vydrzia no jedne z mojich podmienok bola velkost 44-46mm nie som si isty ci tie Seiko su aj take velke ...
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 mne sa zdalo ze tie Seiko Samuraj maju velkost 44mm, pozeral som aj Orient tie su tiez za celkom ok cenu ale myslim ze tie Traser budu ok ...
Gilius Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Trasery gut....nemám je sice,ale všichni,co ano,pějí chválu.....
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 v tyhto veciach sa drzim heslo dvakrat meraj a raz strihaj .. budu to moje prve drahsie resp. drahe hodinky ... dam sa asi cestou TRASER a dufam ze budem spokojny.
Gilius Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 myslím,že budeš....však se koukni,co se o nich tady,na Chronomagu,povídá......
PetkoNZ Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 PS : posledna otazka na vas ake mate skusenosti s replikami?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se